12

Анонимен

преди 10 години

живях в чужбина доста години,налагало ми се е да викам бърза помощ,нека вметна,че не съм била осигурена но пък и там не съм и плащала нищо,просто ми е било безплатно,то какво отношение само..нямам думи,културни хора,загрижени,отношение,което нашите уж медици май не са научили по време на обучението си.да се махат от бърза помощ,от всякъде и да се извикат наистина кадърни хора,та ако ще и китайци да са

11

Анонимен

преди 10 години

Що не плюете по депутатите ,които създадоха този геноцид и изтребиха българите за 25 години,а плюете че точно заради тези депутати ,няма екипи които да покриват нуждите на населението !

10

Анонимен

преди 10 години

Да хванат мит'рял от правителствена болница да пообикалят из факултето!

9

Анонимен

преди 10 години

ДОЙДЕ времето нашите самозабравили се лекари да се научат на състрадание към хората,а не да ни гледат все едно сме им изяли закуската,то не бе лошо отношение и държание,то не бе чудо,никакви увеличения докато не си спомнят хипократовата клетва и не я прилагат,колко умрели хора им тежът на съвеста,как спят тия хора бе???

8

111

преди 10 години

Защо са толкова малко екипите на спешна помощ в София ?Идея : Софиянци да съдят Мин. на ЗДравеопазването за геноцид !

7

анонимен

преди 10 години

кои трябва да подобри работата на лекарите в спешна помощ/както е искането на протестиращите/ вън на всички от спешна помощ и да се докарат китайски и индийски доктори.какво очаквате от тези лелки на снимката ми те са от комунизъма кадърните лекари ги няма от 15 години в българия...ОСТАВКА НА ЦЯЛАТА БЪРЗА ПОМОЩ......

6

Анонимен

преди 10 години

А сега,като останете без бърза помощ,ходете на врачки,и пак плюйте по лекарите ! Неблагодарници и *** !

5

Резултата Х

преди 10 години

почти 3 милярда лева за НЗОК за 2014 и резултата...

4

4444

преди 10 години

Ако преценят , че пациента е "пътник" не го качват в линейката - да не се разкарват после по следствия, за да дават показания!!! Цялата система е объркана!

3

П.Петров

преди 10 години

Какво означава преправян, нали има запис на обаждането на 112 с точен час, може да се вземе разпечатка и на обаждането от 112 до бърза помощ предполагам, знае се и часът на смъртта.Хайде извадете ги тези данни да видим, кой и къде се бави! Тази информация би трябвало да е публично достъпна!

2

бели убийци

преди 10 години

Абе какви са тея линейки без дефибрилатор бе??? Те ваксини ли отиват да поставят??? Престъпно безобразие! За какво е тая линейка? То ако са такива хората да хващат таксита и сами да се превозват! Престъпници!

1

Наглю Лекаров

преди 10 години

Преправят часове на тръгване и пристигане. Обиждат пациенти и непациенти наред и искат по-големи заплати от нашите данъци