163

Анонимен

преди 10 години

185 Като им затворят пътя за високите технологии на руснаците , те ти изолация

162

Анонимен

преди 10 години

до 182 тръбопроводи бол а имогат да купят някой за 1 долар, Ясно ли ти е че на нас дори ни гарантираха доставки на газ с кораби, ако стане невъзможно през Украйна? Прекалено си глупав да знаеш какво хората могат и как го постигат, папагалствай там с твоето "антикомунистическо" стихотворение.

161

rumen221

преди 10 години

Шерлок Холмс и Щирлиц се разхождат в Киев. Стигат до Майдана, а там народ и празна трибуна. Щирлиц се втурва към трибуната и започва да крещи:- Да живее Путин! Да живее Русия! Да живее СССР!Тълпата отвръща:- Слава на героите! На героите слава!Щирлиц се връща запъхтян при Холмс и го пита:- Шерлок, как мислите, защо не ме разкъсаха?- Елементарно, Щирлиц! Облечен сте в униформа на СС. .

160

Анонимен

преди 10 години

До българинКаква изолация...кави глупости пишеш.Дай данни за изолацията на Русия....Стига с тези жълти стотинки от НПОта....

159

Анонимен

преди 10 години

За какъв руски газ в Китай става на въпрос?Китай са заявили, че ще вкарват газ от Австралия, НО ОТ РУСИЯ- НИКОГА!

158

българин

преди 10 години

До Анонимен 181:Квичиш, скимтиш и виеш обиди, и съвършено разпиляна КОМУНУСТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ, НО НЕ МОЖЕШ ДА МИ ОТГОВОРИШ, ДАЖЕ НА ЕДИН ОТ ВЪПРОСИТЕ.Кога, по кой тръбопровод и на каква цена газ ще потече от Путин към Пекин? Кои държави спасяват Путин от международна изолация, с какви политически действия, и с какъв стокообмен?

157

българин

преди 10 години

Като благодаря на 177 (явно некомунист и нормално разсъждаващ човек) за чувството за хумор, пак да попитам:Комунистчета отворени, дето хич не сте *** като ***, чакам да ми отговорите? Кои държави от БРИКС щели да спасяват Путин от международна изолация? С какви стоки и с каква политика? От Путин към Китай, по кой тръбопровод, кога и на каква цена щял да потече газ?

156

Анонимен

преди 10 години

До българинТи освен да обиждаш и да си ценичен,друго можеш ли????Досега не ти отговарям,много си нисък и елементарен-- който НЕ е съгласен с твойта позиция-е комунист.Не е нужно да съм комунист ЗА ДА ВИЖДАМ истината и безобразието което правят "демократичните" и арогантни господа от САЩ.В последните години тяхното ДЕБЕЛООЧИЕ е безгранично,и НЕ случайно все повече хора по-света почват да ги ненавиждат.Бъди здрав и малко по-разумен....

155

Анонимен

преди 10 години

до 176 Ти глупав ли си или какво? Русия също има производство даже метания ти ваген гоуф се прави в Калининград, имаш много изостанал представа за това какво е Русия и какви са и нейните отношения. Огледай се. Повече от нещата около теб са правени в Китай, май на теб ти е трудно да мислиш, само мразиш.

154

българин

преди 10 години

До Анонимен 177:Да, прави сте, точно за такива спасителни операции от страна на БРОКС не бях помислил. Ще го спасят, Путлерчето, та и Русия с него. Направо са за завиждане.

153

българин

преди 10 години

Кои държави от БРИКС щели да спасяват Путин от международна изолация? С какви стоки и с каква политика? От Путин към Китай, по кой тръбопровод, кога и на каква цена щял да потече газ?

152

Анонимен

преди 10 години

до бългaринЕ кaк кои Брaзилия нaпример ще внaся в рaшa пилешки дробчетa, a путин ще ги плaщa в рубли..,докaто брaзилците не се усетят хa, хa, хa Може и Индия дa спaси путин със индийско- руските " стелтове", които ги свaлихa грузинците 2008 г., Китaй също ще спaси путин, кaто ги отърве от бремето Сибир, aбе може дa бъде спaсенa русия, може!

151

българин

преди 10 години

До made in china 174:Не знам, дали тези статистически данни са верни, но ТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИТЕ МИ: Кои от тези стоки, дето БРИКС ги произвеждали, ще отидат в Русия и ще заместят стаките, недошли от Европа и Америка, та така да спасят Русия от Изолация? Кои от тези държави са изразили подкрепа за Путин в простотиите му от песледните месеци, та така да го спасяват от изолация? НАПРАВИ НЯКАКАВ ОПИТ ДА МИСЛИШ. Виждам, че ти е трудно, но...

150

българин

преди 10 години

До Т.Т.:Ама, ти май вярно си ненормално. Казвам иронично "горкото православие", със защитници като Путин и Александър Невски. По кой начин с това се изкарвам светец? Пълна загадка ми е. Само ненормален мозък може да направи такава връзка. А това, че комунистчета като вас дрънкат за православие, си е чисто СВЕТОТАТСТВО.

149

made in china

преди 10 години

до 162 Страните от БРИКС са разположени на 26% от територията на Земята, с население 42% от това на планетата (7 милиарда към 2008 г.) и 14,6% от световния брутен вътрешен продукт.Бразилия, Русия, Индия и Китай произвеждат 40% пшеница (над 260 млн. т.), 50% свинско месо (повече от 50 млн. т.), повече от 30% птиче месо (над 30 млн. т.), 30% говеждо (около 20 млн. т.) от световното количество от тези продукти. В страните от БРИКС са съсредоточени 32% (0,5 млрд. ха) от обработваемата земя в света

148

ююююююю

преди 10 години

До българинЗа ОСОБЕННО умни--- ВТЕЧНЕН ГАЗ бе професоре---ВТЕЧНЕН.......*** и елемента си....

147

българин

преди 10 години

Комунистчета отворени, дето хич не сте *** като ***, чакам да ми отговорите? Кои държави от БРИКС щели да спасяват Путин от международна изолация? С какви стоки и с каква политика? От Путин към Китай, по кой тръбопровод, кога и на каква цена щял да потече газ?

146

Анонимен

преди 10 години

егaти и зaгубенaтa територия имaме, едно нaходище нa нефт, или гaз дa немa..., нямaм думи! Голи, боси и мизерни во веки, ето товa е бг. реaлносттa

145

Т.Т.

преди 10 години

До българин 168-- Абе ,,,,,,,,,ти четеш ли това което си написал????????""" Горкото православие"" !!!!!!!! Че ти се искара светец бе,човече.

144

българин

преди 10 години

До ююююю 165:Какво бе, комунистче, си написало? Газът ПО КОЙ ТРЪБОПРОВОД ЩЕ ПОТЕЧЕ ОТ Русия към Китай и КОГА, и на КАКВА ЦЕНА? Какво количество?