43

Анонимен

преди 10 години

"Не рaзбирaш мaи много от икономикa.РУСИЯ произвеждa и изнaся РЕAКТИВНИ ДВИГAТЕЛИ зa сaщ гермaн. фрaн. китaй индия.Зaщо дa произвеждa евтинa продукция."Ха ха ха - Русия и реактивни двигатели. Рашките могат само скапани лади и москвичи да приоизвеждат, никога няма да могат да произведат мерцедес или бмв 250 коня какво остава за реактивни двигатели голям майтап.

42

Анонимен

преди 10 години

Василе,вервай ми,няма по-страшно от това руски генерал да ти говори за хумор.Аз бих посъветвал американците да възприемат изказването на Бужински с най-голяма сериозност,защото после пак трябва да пращат личния състав на армията си по психиатри,че като се разхвърчат руски перални се нас*рат.

41

До вaсилчо

преди 10 години

Не рaзбирaш мaи много от икономикa.РУСИЯ произвеждa и изнaся РЕAКТИВНИ ДВИГAТЕЛИ зa сaщ гермaн. фрaн. китaй индия.Зaщо дa произвеждa евтинa продукция.

40

Анонимен

преди 10 години

Руския генерал изобщо си няма понятие американците с какви технологии разполагат. Той си мисли че също като руснаците снимат с фотоапарати Лайка и след това промиват лентите. Хората вече разполагат стационарни наблюдателни станции на геостационарна орбита с огледала от 40 метра диаметър от които могат да наблюдават огромни територии денонощно с невероятна разделителна способност от стотици милиарди пиксели.

39

Васил

преди 10 години

Една дребна Финландия размаза опърпаните руски мужици, Наполеон размазва във всяка битка руските пълчища, губи заради зимата и лошите пътища. Германците губят пак заради пътищата и заради огромната помощ в техника и ресурси, която неблагодарните руски *** получават от САЩ. Ако нямаха пълчища роби, никога нямаше да бият кукото Хитлер. "Великата" руска армия става само да напада малки съседни държави: България, Грузия, Украйна, Унгария, Чехия, Полша (при това след като германците са ги разбили).

38

Анонимен

преди 10 години

Само че сега през 2014 има СУ 34 и Миг 31

37

Анонимен

преди 10 години

Как са изпипани и колко са красиви луноходите. Нямали технологии руснаците, а?

36

Анонимен

преди 10 години

СУ-24 е от 70та година. НАТО още няма бомбардировач от този клас който да го превъзхожда, сега сме 2014. Миг-31 също е от 70та година. Негов аналог в F-22 раптор. СУ-37 няма аналог в НАТО. СУ-45 Беркут и СУ-Т50 ще имат може би аналози в нато след 50 години - ако НАТО просъществува дотогава.

35

До Крaси

преди 10 години

Кaк си изпъни твоя рaзрушителен дълг към европa

34

Васил

преди 10 години

Смешно е га разни рашисти (руски фашисти) вземат да се надсмиват над американците. Били се страхували американците да влязат в Черно Море МУХАХАХАХАХА. И с какво ще ги нападнат руснаците?! Тя Русия една свястна пералня не е направила тръгнали със самолети да се перчат.

33

сандо

преди 10 години

панаир за камьони, един японец от 2 часа разглежда в детайли руски камьон и констатира.- абе тия руснаци кво ли не измислят само и само пътища да не строят

32

Васил

преди 10 години

Да гледаме с хумор руската армия. Нейният най-голям съюзник в историята са калпавите руски пътища, лошото време и безркрайната армия от роби безмълвно избивани по волята на височайшия фюрер, който и да е той подред. Тази армия става само да напада малки съседни държави и да разкарва техниката (ако не се счупи) от един полигон на друг.

31

Adam1966

преди 10 години

< Д а гледаме с хумор ...> Явно в американския флот ги мъчи силен запек, защото постоянно влизат нови кораби в Черно море !

30

странно

преди 10 години

Малко странна се явява позицията на Москва спрямо Луганск и Донецк.Това разколеба Харков и Одеса какво да предприемат.В смисъл да се борят ли за свобода и демокрация или да се подчинят на фашистката хунта и да забравят езика си и историческото минало..

29

КрaсиГ.

преди 10 години

Дa нaшето спaсение е единствено РУСИЯ .Но не трябвa ли дa се оргaнизирaме кaто Кримчaни и дa потърсим тогaвa помощ от РУСИЯ .Готови сa и Сърбите вече.Сaмо с писaне нищо не стaвa.Но европa вече е в НЕМОЩ-умряло куче.Сaмо трябвa мaлко дa му помогнем зa дa издъхне.Aз вече съм изпълнил моят рaзрушителен дълг.

28

Анонимен

преди 10 години

ДА ГЛЕДАМЕ С ХУМОР НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ9 военнослужещи от американската армия са подали заявление за напускане, след ката руски бомбардировач СУ-24 (свръхзвуков бомбардировач от 70та година) прелетял в боен заход близо до кораб на НАТО в Черно Море. В мотивите си посочии преживятн стрес. След случилото психолози трябвалио да утешават много от екипажа. Добре че не е прелетял ТУ-160 защото тогава на американския боен кораб щеше да има много кафяво и нямаше да мирише особено приятно.

27

Adam1966

преди 10 години

Никой не кацал на Луната ! И Гагарин не е летял ! Само Чапаев и Петака са летели ! Възможно е и Стоичков да е летял , но няма сигурни доказателства !

26

Анонимен

преди 10 години

Одисеи1 : вземи да , четеш различни жълти вестници. Сигурно вярваш и че кулите в Ню Йорк паднаха сами а? Спри да ясеш ГМО и Макдоналдси и почни да мислиш!

25

Анонимен

преди 10 години

На Луната освен разни джаджи и ***, останали след 12-те посетители има и руски луноходи, кацнали преди янките.

24

до 35

преди 10 години

Как ли еми 45 години как караха хората да работят в заводи, които произвеждат непродаваема стока и разменяха буркани кисели краставички за петрол... ето така - подържаш една илюзия за да си въртиш далаверите и тук не става дума за и 400 000 ами стотици милиони души т.е. целият соц блок. Е ясно ли ти е ? Има доста работили в НАСА и секретни програми, които издадоха книги или публикуваха материали и всички до един ги компрометират я като педофили, я като зависими от алкохол и хапчета, катастрофи и