31

D

преди 10 години

Затова идеята е полицейщината да бъде сведена до минимум,за да могат всички членове на комисията и наблюдателите да си свършат спокойно работата

30

Анонимният

преди 10 години

Чудя се не му ли привикна вече народът на Тиквоний, не разбра ли, че тук става дума за оперетен артист, който обича да се показва по телевизиите, да говори сърдито, но нищо не върши

29

Анонимен

преди 10 години

" но ПЕЧАТНИЦАТА НА БКП ВИНАГИ Е ПЕЧАТАЛА ПРОТОКОЛИТЕ!ТАМ Е ГОЛЯМАТА ИГРА"А бе льольо, ква е тая ГОЛМА ИГРА дето БСП то не може да спечели избори от 2005 насам?Хванаха ви по бели *** с готовите за герберска употреба бюлетини и сега мажете ли размазвате около вас та да не се види разлика.

28

Рали1

преди 10 години

Номерата ви са ясни на кочана и на бюлетината.Така сгъната бюлетината отива в ръцете на член от комисията,който уж случайно може да вдигне по-късата част от листа?Колко е таен вота,след като отива в чужди ръце бюлетината?Добре ни показаха как излизат охранявани камионите от печатницата и няма манипулации. Жандармерията ще си свърши сега работата.Ами до 25 къде ще се съхраняват и как,тогава ще ни показвате ли как се доставят СЪЩИТЕ тези бюлетини до секциите? Или ще има някъде прекъсната нишка?

27

tt2

преди 10 години

голяма работа - изгорили знамето на гейския съюз

26

BG

преди 10 години

Тъпите комунисти плюят ЕС, горят знамето, ама първо - дечицата им там, и като рече Европейската Комисия да спре еврофондовете за България, всички се напикаха от страх ! Типично за комунисти - вия от омраза срещу това което най - много харесват, обичат и използват ! Както навремето - плюеха по "гнилия запад" ама да се намъкнат в корекома за дънки - щастие небесно ! Да си вкарат отрочета в английската гимназия - мечта на всеки комунист ! Да отидат на екскурзийка във Франция - подкупи до дупка !

25

Анонимен

преди 10 години

Ако слушате другарката Манолова ще останеве с впечетление, че за първи път в света тя е открила метод за гласуване, който изключва манипулиране.

24

Анонимен

преди 10 години

Въпросът с БЮЛЕТИНИТЕ е без НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПИШЕ В ПРОТОКОЛИТЕ!Много шум се ВДИГА ЗА БЮЛЕТИНИТЕ,но ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЕ ИЗЧИСЛЯВАТ НА БАЗА ПРОТОКОЛИТЕ.Миналата година се ВДИГНА ВОЙ ДО НЕБЕТО за БЮЛЕТИНИТЕ-прокуратурата още брои празните в печатницата на близък до ГЕРБ но ПЕЧАТНИЦАТА НА БКП ВИНАГИ Е ПЕЧАТАЛА ПРОТОКОЛИТЕ!ТАМ Е ГОЛЯМАТА ИГРА и за това УСЛУЖЛИВО се МЪЛЧИ!ДА СТЕ ЧУЛИ ДЕБАТИ как се подменят ПРОТОКОЛИТЕ?Сменят протокола ,СМЕНЯТ РЕЗУЛТАТА .

23

иносан

преди 10 години

До Анонимен 16 Ппоблемът Ви се състои в това,че след като номерата се отрежат от бюлетините,те не се изхвърлят в кошчето, а се събират в отделна кутия и след края на изборния ден номерата от кутията се сравняват с номерата от кочана,така се гатантира,че в урната няма бюлетини,внесени отвън.Ако все пак се открият бюлетини с несъответстващи номера,те се обявяват за невалидни

22

патрон

преди 10 години

А относно 9ти май, видя се що за русофили са тия тука. Децата им бягат към Европа ама те дъртите напират за Русия. Тия хора трябва да спрат да бъркат истинското културно русофилство с политическото такова, защото в противен случай полицейска държава ще е мед и масло пред репресиите които хора с различно мислене ще претърпят.

21

патрон

преди 10 години

Вече няма партия-полицай, която да стресира българските граждани и да създава притеснения, че те могат да бъдат натискани да гласуват по един или друг начинДа затова приеха(или искат да приемат,ако не са го приели) закон с който да бият протестиращи. Като стана въпрос за протести тая сутрин се приказваше за лекарски протест по БНТ.

20

До Rado

преди 10 години

a представяш ли си какво щеше да му е на В. Левски ако видеше Барека с тениската с неговия лик пред платените си симпатизанти.

19

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 16Явно и ти си от партията на трудно схващащите.Втория номер се маха от бюлетината от човек от изборната комисия, след като ти си я попълнил, преди да я пуснеш в урната - както преди слагаха печат - сега вместо да скагат печат ще късат номера.

18

21

преди 10 години

точно така 20,явно много гербери са объркани от реда и дисциплината,та си фантазират.

17

23

преди 10 години

До Radoмного точно казано

16

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 16Номера го късат от комисията преди да пуснеш бюлетината в урната :))

15

Червени еничери

преди 10 години

Чемадан,вокзал и Масква!

14

От село

преди 10 години

А сега ми кажете , като се прекъсна индианската нишка в гласуването на *** , как ще ги контролирате за кой гласуват ?

13

Анонимен

преди 10 години

Ми тогава какъв ми е проблема да си взема празни бюлетини с откъснат номер и да я подменя и пусна в урната :) няма как да се разбере дали е от кочана или не

12

bobo

преди 10 години

do 12: и ... що с толкова много думи - просто й кажи " КУХА ЛЕЙКА"!!!