79

Божо

преди 10 години

До НФБКак можеш да си купиш мозъци ??? "Мозъците" не търсят само пари !!! "Мозъците" търсят сигурност, търсят справедливост, търсят истина, търсят перспектива, търсят честно съревнование, търсят БЪДЕЩЕ !!! диктатурата това не може да предложи !!!!!!!!!!!!! Пари диктатурата винаги намира от КРАЖБИ , но "мозъците" някак си отиват от ДИКТАТУРИТЕ !!!

78

El Che

преди 10 години

САЩ и Русия са империи. Като такива, имат империално мислене и империална доктрина. Тази доктрина се диктува от интересите на Империята. Когато на тези интереси пречи някоя по-малка държава, измисля се претекст и съответната държава се анексира чрез война и сила или чрез финансова дестабилизация, пропаганда и хаос. И двете империи съществуват главно заради тази империална политика. България и Украйна са част от тези интереси. Всичко останало е изкривяване на история и настоящото.

77

rumen221

преди 10 години

Проблема са двойните евро- и американски стандартиОбама, Меркел, Путин, Оланд, Сидеров и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават интересите на нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Д. Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ., предаде РойтерсЗначи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУ!!!Не-е-еее! Честните хора сами избраха бъдещето си!!!.

76

Анонимен

преди 10 години

Източна Украйна никога няма да има нещо общо със съдбата Приднестровието. Даже няма да се аргументирам,защото задачата е за 1-ви клас.

75

Анонимен

преди 10 години

Докато Европа пише черни списъци, Путин пише История.

74

Божо

преди 10 години

Аз не съм "русофоб" !!! Напротив !!! Харесвам Руската класическа литература !!! Аз не харесвам ДИКТАТУРАТА , а за съжаление Русия страда от лошо управление от ВЕКОВЕ !!! Бих се радвал и руснаци , и украинци да живеят заедно и да са Граждани на Нормални Държави !!! Истината е, че путиновата диктатура изнася вътрешни икономически проблеми !!! Русия без суровини трябва да се променя политически, а това не е изгодно на посткомунистическата мафия !!! Бъдете българи, а не "фоби" и "фили" !!!

73

dma

преди 10 години

До 76Браво един наистина точен коментар.

72

TrollTerminator

преди 10 години

До АНКЕТА 52Тук нещата са различни, не става дума за русофили и русофоби а Путинофили и Путинофоби! Аз не съм русофоб, но съм против анексирането на Украйна от големия брат, просто защото си е чиста агресия-един вид война но с различни средства! а вие си плюйте колкото искате истината е че Путин е тиранин и агресор! Това не означава, че САЩ не са агресори, но в случая говорим за Украйна, не за Виетнам! Направеното от САЩ, не оневинява направеното от Путин.

71

rumen221

преди 10 години

Късно е за лаф-моабетиЗаради войната на САЩ срещу Е.С., диалогът за Единна Украйна закъсня и процесите водят към Конфедерация Украйна. Смятям, че:1. Ако ЦРУ спре специалната си операция срещу ЕС в Украйна, тя ще стане Парламентарна Конфедерация Украйна2. Ако избиването от частната армия на ЦРУ на демократично настроеното население продължи, ще последва насрещна частна операция на ФСБ и югоизтока ще обяви независимост3. Ако САЩ не спрат войната против Е.С. на украинска земя - Армията на ЦРУ ще бъде избита, а Руско Полската граница ще е на 100 км. западно от Киев.

70

Анонимен

преди 10 години

До БожоПрави си, но го обясняваш на не особено умни същества. Губиш си времето просто. Остави ги да си начешат крастата, да разбият янките във форума, и да се чустват герои.

69

Анонимен

преди 10 години

Не знам защо украйниците недоволстват от разделението с про-руските области. Тъкмо ще се отърват oт цялата тая коминтерска *** и Украйна ще си остане бяла държава.

68

Анонимен

преди 10 години

До НФББезделник, кой ти плаща сметките? Баба и приятелчетата?

67

Анонимен

преди 10 години

До 67Не можеш да си българин и русофил едновременно. Няма такова животно. Болшевик.

66

Анонимен

преди 10 години

Ако се съди по мутрите на тези на снимката, аз бих се радвал ако искат да се отцепят.

65

Божо

преди 10 години

Само диктатурите се нуждаят от територии !!! Ако една Държава е Държава , тя привлича ХОРА !!! Колко от българските и руските олигарси държат ДЕЦАТА СИ в собствената си държава ???? Ние сме зле не заради Европа, а ЗАРАДИ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ, и защото сме ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ !!!

64

TrollTerminator

преди 10 години

До НФБ 68Нека ти обясня нещо. Чехословакия винаги си е била радлена за това нямаше проблем тя да се раздели на две отделни държави. Югославия също вътре бяха отделни държави! Крим може и да беше автономна, но тя не се обособи като самостоятелна държава а се присъедини към Русия а Донецка област например е една от 24-те области на Украйна. Това е все едно да искаш Северна Добружа да се отцепи от Румъния и да се присъедини към България! Няма как да наречеш това разумно решение!

63

НФБ

преди 10 години

До БожоНИКОЙ НЕ ОТРИЧА ОПРЕДЕЛЕНИ УСПЕХИ НА ЯНКИТЕ В ОБЛАСТТА НА ИКОНОМИКАТА..ПРОДАВАХА ЕДНА АМЕРИКАНСКА МЕЧТА И СИ КУПИХА МОЗЪЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ НАГОТОВО..ЩЕ ВИДИШ ИНДИЙСКИ ПРОГРАМИСТИ...АЗИАТСКИ НАЙ-ОБЩО..КУПУВАТ И ГОТОВИ ЗАПАДНИ СПЕЦИАЛИСТИ...ЯПОНИЯ И ГЕРМАНИЯ СЕ ВЪЗРОДИХА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДУХА И ТРУДА НА ТЕХНИТЕ НАРОДИ

62

Анонимен

преди 10 години

НФБ е недоволен, защото не работи. Който не работи няма да яде.

61

НФБ

преди 10 години

ДА СЕ ОТДЕЛЯ ЮГОИЗТОЧНА УКРАЙНА...ТОВА Е НАЙ-РАЗУМНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМАРАЗВОД ПО ЧЕХОСЛОВАШКИЯ СЦЕНАРИЙ А НЕ ПО ЮГОСЛАВСКИЯ..ИМА ДВА НАРОДА КОИТО НЕИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ВЕЧЕ ЗАЕДНО И ПРИ ТЕЗИ КРЪВОПРОЛИТЯ ДНЕС...ТРЪГНАЛИ С ТАНКОВЕ И МИНОМЕТИ ДА ГИ УБЕЖДАВАТ ДА СТОЯТ ДО ФАШАГИТЕ ОТ КИЕВ..ДИСПРОПОРЦИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОЕННА СИЛА400АМЕРИКАНСКИ ИНСТРУКТОРИ И ДОБРОВОЛЦИ ОТ ЧАСТНАТА АРМИЯ СЕ БИЯТ В ЮГОИЗТОЧНА УКРАЙНА...

60

Анонимен

преди 10 години

В Приднестровието не умират ли от глад ?