39

Анонимен

преди 10 години

М-даа, Мазалото е прав.

38

Анонимен

преди 10 години

Вижте снимката от пресконференцията на централната им избирателна комисия-всчики са с маски на лицето.Тези,с маските, ще "броят"бюлетините.....ФАРС.Но нашите наивници го одобряват.От къде 45 знае ,че са дадени 5 милиона за организиране на протестите.У нас са дали 1 млрд от световния империализъм,ционизъм и прочие -изми,а ЦРУ,ФБР,Обама,ФИФА И УЕФА не спят за да измислят начини за да провалят страната ни.

37

Luce

преди 10 години

До МазалоВземи си намажи една филийка и хапни за да не говориш глупости. Толкова си далеч от проблемите на бившето СССР че ми става жал за теб. Както казва народа: "Нерде Ямбол, нерде Стамбул"?

36

до мазало

преди 10 години

На тебе май много ти се иска да стане така, а прозападнало помиярче? Ти още няколко о*гофрена, очевидно афектирани от случващото се сте тръгнали да съчинявате простотии, барем някой ви се върже на глупостите.

35

до мазало

преди 10 години

Колко пъти да го кажа, у нас това няма да се случи, тези райони са плюнки, а ти самостоятелни републики ги направи вече, само сорските списвачи са достатъчно безпринципни да се опитват да сплашват народа си, само защото не им харесва международната ситуация. Така няма да спечелиш фенове на своя страна.

34

Мазало

преди 10 години

От тая помиярщина на Путин накрая ще се получи много *** и кървава война. У нас сега могат да появят:- Помашка Неврокопска Република;- Кърджалийска Република;- Пловдивска Тракийска Република(Источно-Румелийска Република);- Софийска Шопска Република;- Разградска Република;- Торлашка Северозападна Република;- Македонска Горно Джумалийска Република- Други.Всеко едно село по границата с Гърция може да направи референдум и да се присъедини към Гърция.

33

ВУРСТ

преди 10 години

Западните "медии" и техните поръчители да си гледат "вурстовете" и да не се бъркат в мъжката работа - тя не е за брадати жени и за мъже в женски дрехи!

32

Анонимен

преди 10 години

А и немисля че Запада има претенция към Украйна.Пука и на Европа за нея.По скоро Украйна иска да защити своя територия от претенцията на друга държава

31

ЕС

преди 10 години

Мнението на народа не е важно, за нас Украйна е просто територия и точно като вас ще я приемем само по геополитически причини.

30

Анонимен

преди 10 години

komunisti

29

Анонимен

преди 10 години

...една Нова Русия , в която демократично и либерално мислещите хора нямат място "... много точно и простичко казано.Който не вярва да отиде на протест в Русия, Китай , Сев Корея.Там всички трябва да мислят каквото е казала партията майка и мъдрия самодържавец

28

Evropa Benzina

преди 10 години

Важното е, че жена с брада спечели Евровизия.

27

Анонимен

преди 10 години

Западът може да има претенции за Украйна, колкото Русия за Тексас. Айде у лево!

26

Анонимен

преди 10 години

"Референдумите в Източна Украйна: хаос и фалшификации"Западните *** вместо да плюят по свободния избор на гражданите в Украйна и да манипулират собственните си общества друго могат ли?Надявам се на запад народа да не е толкова ***, че да им повярва, но няма изгледи за това.

25

Анонимен

преди 10 години

Нелиберално и недемократично мислещ е човек, който не допуска възможност под слънцето да има други центрове на управление, освен САЩ и ЕС. Слава Богу, че Путин има глава на раменете си, а не кофа с л..., както някои негови колеги от противниковия лагер!

24

Ристе

преди 10 години

Хаос, маос - руснаците в Украйна си избраха Путин, а ние си избрахме на Евровизия Кончита Вурст! Честито на печелившите!

23

Мишо

преди 10 години

Друг коментар дали е очаквал някой!?

22

Анонимен

преди 10 години

След толкова лъжи не вярвам на западната преса. Вчера пишеха, че имало опашки от желаещи да гласуват. Ако всички са руснаци, едва ли ще гласуват с НЕ. Медиите лъжат методично.

21

от София.

преди 10 години

западната преса може да си пише каквото иска. Но тук БТв, Нова ТВ7 и БНТ не виждаттакива неща. Те знаят от къде да взмат информация. Колкото щеш московски телевизии сайтове. Там такива неща не пише. Значи пак Москва е права.

20

до 17

преди 10 години

Пещерното ти мислене е показателно какво очаква светът ако *** продължава да дерибейства.