137

наблюдател

преди 10 години

Е това не разбирам, всички плюят запада и накрая отиват там да работят и живеят. Нали в Русия е толкова хубаво, свободно и демократично. Защо не ходите там да живеете и работите? Защото България е едно умалено копие на Русия, просто там има само една партия а тук, няколко под една и съща шапка. Толкова ли много ви харесва да живеете в калта?

136

Анонимен

преди 10 години

Не се бойте, БГграждани. Докато слушкате ЕС и САЩ, няма да ви закачат. Майната му на националната гордост, важното да сте се напапкали.

135

до 154

преди 10 години

тях не ги интересуваше и съдбата на руснаците в чечня.сключиха договор с кадиров,пуснаха го от затвора и делят пари от наркоканали отвличания и рекет. става дума за пари и пак за пари.

134

Анонимен

преди 10 години

Като гледам снимката имам чувството че е направена на пресконференция на ГЕРБ :))) май мутрите навсякъде си приличат

133

Неуспял поляк

преди 10 години

youtube/watch?v=IicaZ8N7NVQ Историята на УПА/ОУН

132

Анонимен

преди 10 години

в одеса войната се води от руската мафия с цел контрол на контрабандните канали през пристанище одеса. става дума за оръжие наркотици електроника домашни потреби китайско карго. главата на руската мафия е в Москва и се води от руски офицери в службите. на тях въобще не им пука за рускоезичните,както не им пукаше за руснаците в Казахстан и узбекистан

131

Анонимен

преди 10 години

Около Камчия дали скоро ще дебаркират подобни екземпляри?Ако минат през пристанище Росенец, ще има ли кой да ги спре?

130

Анонимен

преди 10 години

А на междубанковия пазар рублата пак пое надолу...

129

Анонимен

преди 10 години

очаквайте такива защитници на правата на рускоезичното население и в бг

128

Анонимен

преди 10 години

никой не държи пари в русия от времето на ленин до сега.те и семействата си изнасят в чужбинаруснаците броят парите си и имуществото само когато са изнесени в чужбина

127

Шефът на света

преди 10 години

Шефът на света, Обамата, е решил да възроди фашизма в Европа! Началото е положено в Украйна!

126

Анонимен

преди 10 години

Аз не се страхувам от тях.Млади хора имат цел в живота и я отстояват.

125

Анонимен

преди 10 години

парите на путин и Янукович са в западни банки и се водят на подставени лица също както парите на нашите р.овч,черепа,братя галеви

124

Анонимен

преди 10 години

СИК и ВИС се възраждат...

123

добре информиран

преди 10 години

Ето каналите, които следя в момента:youtube/user/newsanna/videosyoutube/user/GORACHIESOBUTIA/videosyoutube/playlist?list=PLzOd_2_pj-g5cSIBHiuwDxSRM8K0GLcDaТук е цялата истина.

122

Анонимен

преди 10 години

Основната задача на МУТРИТЕ бе да смачкат обикновените хора,започнали нормален почтен бизнес у нас, да ги унизяват и в крайна сметка да ги обезверят, че в демократична и правова държава човек може да просперира и да постигне мечтите си без да му се налага да ближе шланга на някой местен дерибей, доносник или партиен секретар.

121

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 139Бягай до Скопие да си вземеш апартамента и заработените денари!Безродник!Сега остава да кажеш,че хората,които живеят в БЮРМ трябва да са "македонци" нали?

120

Анонимен

преди 10 години

Петя Петя браво , а сега бързо бегай да си получиш Хонорара + с добавки за лоялно виждане по въпроса Украйна. Итересно защо не спомена и хората на "Десен Сектор" - (Андрей Артеменко,Дмитрий Ярош,Игорь Мазур, Валерий Бобрович, Дмитрий Корчинский, Олег Тягнибок и брат му Андрей.)Андрей Артеменко разговаря с Виктория Нуланд за сумата 10млн$, но на Дмитрий Ярош му се видяха малко.Някой от тях са участници в Первата чеченска война заедно с Шамил Басаев и Умар ибн ал-Хаттаб. Алкайда пасти да яде.

119

Анонимен

преди 10 години

да купиш подставена офшорка и управител на сейшелите струва 1000 долара на месец,повече във виена и още повече в Лондон. за нашите червени мутри това са смешни пари.за руските,просто да не говорим. когато виждате западна фирма в бг,това съвсем не означава че е западна. нас ни граби червената мафия която се трансформира в капиталисти. зомбирани балъци винаги има, чете ЕВН и си мисли че фирмата е австрийска

118

Анонимен

преди 10 години

Петя Петя браво , а сега бързо бегай да си получиш Хонорара + с добавки за лоялно виждане по въпроса Украйна. Итересно защо не спомена и хората на "Десен Сектор" - (Андрей Артеменко,Дмитрий Ярош,Игорь Мазур, Валерий Бобрович, Дмитрий Корчинский, Олег Тягнибок и его брат Андрей.)Андрей Артеменко разговаря с Виктория Нуланд за сумата 10млн$, но на митрий Ярош му се видяха малко.Някой от тях са участници в Первата чеченска война заедно с Шамил Басаев и Умар ибн ал-Хаттаб. Алкайда пасти да яде.