79

Анонимен

преди 10 години

КОЙ(КОИ)ДОЙДОХА НА ВЛАСТ В УКРАЙНА ? ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА УКРАЙНА : - Изпълняващия длъжността президент - Турчинов - евреин и масон - Министър председател - Арсений Яценюк - евреин и масон - Министър на финансите - Александър Шлапак - евреин и масон - Вице премиер - Владимир Гройсман - евреин - Министър на вътрешните работи - Арсен Аваков - арменски евреин, хомосексуалист - Министър на културата - Сергей Нищук - полуевреин, масон и хомосексуалист - Директор на националната банка - Степан Кубив - евреин

78

Анонимен

преди 10 години

До СпонгиE пък вие с вашият анти-комунизъм хептен не вървите вече 25 години. Аман! Само сърпове и чукове са ви промито-мозъчните кратуни. Все колхози сънувате. Времето е спряло за вас. 2014 сме, а не 1984!

77

Анонимен

преди 10 години

Ами след масовото клане в Одеса въобще е чудно, че правят референдум, а не въстание. От Кери само храчене чуваме и нищо конструктивно. Кери е основният подстрекател на холокоста в Одеса.

76

Анонимен

преди 10 години

Да слага Майдана президент и премиер може, хората да си организират референдум - не може. Американ демокраси ин екшън.

75

Анонимен

преди 10 години

за Севастопол не си платиха, но за Одеса ще си платят тройно слугите на 4-тия райх (САЩ)

74

Анонимен

преди 10 години

Оттегля ги но накъде? Към Москва или към Виена?

73

Анонимен

преди 10 години

Руские не убийци как хунта! Путин хороший, хрисим, толерантной парень. Уважает мадам Меркел и слушает осторожно все ей слово! Нобел за мир для товарищ Путина!

72

Анонимен

преди 10 години

Хитър ход, сега топката е в запада и украинските му марионетки. Между другото никой вече не говори за Крим, една задача по-малко.

71

Анонимен

преди 10 години

До ЗаимовНикой не е клекнал приятелю! В голяма заблуда си!Дам види сега ония главорези от САЩ какво ще направят? Обичаш Русия и руснаците,ама забравяш Русия къде беше по времето на Горби и Елцин?! Тази обич я знаеме.

70

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

Другари антифашисти,трябва ни НОВА БЕРЛИНСКА СТЕНА, която да ни пази от ционизма, фашизма, империализма, гей правата, феминизма и всички проклетии на идиотският запад.

69

Анонимен

преди 10 години

До 94,Не е като социализма! Много по-страшно е! В новият световен ред една хайка хулигани правят каквото си искат а 7 милиарда послушковци се бият, убиват, карат и мразят помежду си. Това иска корпоративният елит измислил тая чума НСР.

68

Българин

преди 10 години

До ой ой 85 "Ние сме българи ,не руснаци".Явно такива като теб се съмняват в това. Те не могат да решат на кого по-дълбоко да се наведат-на американците или "европейските демократи".В едно сте "силн"обаче-в плюенето на Русия.

67

Заимов

преди 10 години

Клекна ли, Шуткин, клекна. Май усети последиците от тъпата си средновековна политика и това, че почти целият свят ще намрази Русия и ще я постави в тотална изолация. Само да добавя, че обичам Русия и уважавам руснаците, но съм против режима на Путин и неговата клика. Дано руснаците се осъзнаят, че сме 21 век.

66

дядо

преди 10 години

Каквото и да говори и върши Путин е без значение,защото Роско ****ту като му хакне едно вето и ще го умори от ...смях

65

Новинар

преди 10 години

За пореден път САЩ се присмяха на света и СПРАВЕДЛИВОСТТА !!!! Колкото и странно да звучи, всичко случващо се е част от сценария за спасяване на долара.... Има много събития за който ние няма да научим никога... А сега фактите за който ние знаем...След срещата Обама Меркел Германия реши да свие следствието за подслушванията и да не РАЗПИТВА Сноуден !!!! На следващия ден телефонен разговор Меркел Путин никаква информация какво са обсъждали и какви договорки са направили !! Факт АНБ държи МЕРКЕЛ

64

Анонимен

преди 10 години

Нещо русофилите се извъртеха и почнаха друга песен да пеят

63

Анонимен

преди 10 години

"Русия оттеглила въоръжените си сили от границата с Украйна"-А "мирнопротестиращите" с бухалки,ножове,анцуг адидас ,маски и калашници???

62

ой ой

преди 10 години

Абе какви са всички тия *** тука дето славят Русия по 24 часа? Боленчо плаща ли хубаво? Не мисля. А иначе, да ви отворя, ние сме българи, не руснаци. Нищо източнославянско няма в нас, ако беше толкова хубаво по ония земи, Аспарух е нямало да бяга на запад. Айде със здраве.

61

Spartacus

преди 10 години

Не съм фен на Путин, но досега поради аматьорското управление на Киев той винаги печели. Вдига си рейтинга, прокарва си законите срещу протестите, все Крим с лекота и накара да го забравят. Сега пък след Одеското клане спора изомеризира в междуетнически, а не за европеиското бъдеще на Украйна. Имам колега, който досега ме поправяше като го представях при запознаване като руснак и казваше че е украинец, сега обаче се представя като украински руснак.Сега пък Путин успя да сложи на една маса власт

60

Анонимен

преди 10 години

И да подпише с ес всички го разбраха каква плюнка еНато мюслюмите и япония няма да спрат