191

християнин

преди 10 години

Яйценюк е убиец!

190

част от плана

преди 10 години

Яйценюк: Насилието в Одеса е част от плана на Цру за унищожение на Украйна!

189

belousrv

преди 10 години

Вече трети ден е тръгнал от като не съм заспивал, нито на работа съм утишел, нито легнах да спя... Просто не мога да спя...

188

belousrv

преди 10 години

yurasumy.livejournal/21571.htmlТова момче много правилно изложил това, което се случи във Одесса през 2-ри май, погледнете моля...

187

До TrollTerminator

преди 10 години

До TrollTerminator САЩ не разполагат с доказателства, че Русия е замесена в трагичните събития в Одеса, заяви американският посланик в Украйна Джефри Пайет.Ние нямаме никакви доказателства, че Русия е изиграла каквато и да е роля в случилата се в петък трагедия. Надяваме се, че ще бъде проведено бързо и безпристрастно разследване на тези събития", заяви Пайет.

186

истина

преди 10 години

Льжлива информация на *** няма краи.

185

пламен

преди 10 години

Прекалено много се злоупотребява с думата фашизъм!! Фашизъм е обществен строй при който държаната се управлява от една партия, а икономиката е частна. Разликата между фашизъм и комунизъм е, че при комунизма няма частна собственост. Избиването на хора не е фашизъм както го обяснява руската пропаганда. Фашизмът е победен на 9 май 45 г. и фашистки държани няма по света, но комунизмът е жив и го виждаме в действие на изток от нас.Зверствата в Одеса не са фашизъм, а братоубийствен акт нямаш аналог!

184

Анонимен

преди 10 години

как може европа да подкрепя фашисти и убийства

183

big

преди 10 години

Плана започна на Майдана в Киев след вложени в него повече от 5 милиарда долара от "демократична" Америка и това Яйце е част от него.

182

Анонимен

преди 10 години

дано да са добри тези професионалисти.дано тъпите евромераклии там да се провалят и да бъдат изоставени от разумните хора.дано украйна и македония да се молят един ден едната на русия другата на българия за помощ.украйна ще бъде разорена от сащ и ес.македония завзета от албанците.

181

Анонимен

преди 10 години

Предишния им президент успя да избяга и да се скрие, но тия няма да смогнат. Със сигурност въпрос на дни е да отговарят пред народния гняв. Чака ги съдбата на Кадафито.

180

Анонимен

преди 10 години

Може да станеш обяд на лъвовете.Украина трябва да бъде поделена между Русия,Полша,Унгарияи Румъния.Киевка Рус,източните и южните региони разбира се са за РУСИЯ.

179

Анонимен

преди 10 години

Тия престъпници, подкрепяни от , извършиха това, което и хитлеристите не са го правили в Украйна със сигурност. Номерът им този път няма да мине. Русия не е Виетнам, Либия или Ирак.

178

Анонимен

преди 10 години

mnogo qsno! vsichko zavisi od shefa putin!!! ako iska moje da spre vsichko tova koeto se sluchva.....

177

Анонимен

преди 10 години

Тия турчиновци и бандеровци, дошли на власт с кръв и фашистки терор, които гориха живи хора и свалиха законно избран президент, със сигурност в най-скоро време ще гризнат дръвцето и то от своите. Русия няма да изпрати и един войник, който да пролее кръвта си заради тия ***. Сами ще се унищожат.

176

Анонимен

преди 10 години

До TrollTerminator.ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ СЛЕДЕТЕ НОВИНИТЕ.ВЧЕРА 5 КАНАЛ УКРАЙНАНА ДОНЕЦКА РЕПУБЛИКА ЖИТЕЛИТЕ ГИ ИЗГОНИХА ЧЕ ПРЕДАВАТ ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИ.ПРЕД ОЧИТЕ НА НАРОДА.ЗАДА ПОДЪРЖАТА КИЕВСКАТА ВЛАСТ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ВИЕ СТЕ СЪЩО ФАШИСТ.ДА ПРОКЛЕТА ТАЗИ МАЙКА КОЯТО ТЕ РОДИ

175

Анонимен

преди 10 години

Тоя очилатия говори простотии.

174

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ВЧЕРА БЯЯХА ОСВОБОДЕНИ ФЕДАРАОИСТИ 67 ЧОВЕКА ДОКУМЕНТИТЕ ИМ НЕ ДАДОХА ИМА ОЩЕ 100 ЧОВЕКА ЗАДЪРЖАНИ ФЕДАРАЛИСТИ ВЪВ ДРУГИТЕ РАОЙНИ НА МИЛИЦИЯТА.

173

TrollTerminator

преди 10 години

До FanКакъвто и да е този в случая говори истината! Цялата операция се движи от Путин и само от ПУтин,

172

Арети

преди 10 години

Човешкият ум, който съэдаде космическите совалки, суперкомпютрите и един куп други иэобретения, е достигнал ВЪРХА на способностите си!!! Той просто не може повече да се РАЭВИВА!!!!!! Свидетели сме на небивала лудост и насилие, което докаэва правдивостта на твърдението ми!!!