79

123

преди 10 години

Позор за Европа. В 21 век нови фашисти изгарят живи хора, а западът казва, че се защитавали устоите на страната. Нали и Садат така ги защитава и не знайно защо е лош, а фашистите в Киев не . Двоен стандарт и позор. Защо сме в Европа. Ако се наложи тя от кого ще ни защитава? Лицемерни политици. Трябва всички да бъдат изметени.

78

Радук Радостинов

преди 10 години

Радостинчо, явно пишеш някъде откъм Москва, не си съвсем наясно как стоят нещата в Еропа и Съединените Щати. Само си чувал, това, което агентурата ти е донасяла...

77

Анонимен

преди 10 години

До Отлуната"0 10 Отлунатапреди 6 минутиАщън, ти си главната виновница, *** долна!"интересно как имаш 10 + са на твоя коментар:)

76

НЕ определен вид

преди 10 години

Това ли е новото в Европата!Ни мъж ни жена!

75

не син

преди 10 години

"Аштън призовава виновниците да бъдат изправени пред правосъдието" - Това признание ли е ?! Едва ли ,просто наглост !

74

Анонимен

преди 10 години

AАштън, пожелавам ти някой да изгори живи всичките ти роднини и ти да призоваваш не за кърваво отмъщение, а за независимо разследване, с което да се замажат следите. Всички следи на това човеконенавистно престъпление водят единствено към сегашният политически елит в Крим. Не знам Путин и руснаците какво още чакат а не са вкарали редовни войски в региона. *** трябва не да бъдат озаптени. Те трябва да бъдат избити! Смърт за ***, изгорили живи 40 човека. Смърт за покровителите им!

73

Анонимен

преди 10 години

TIPI4NA ANGLOSAKSONSKA XUBOST I 5 RAKII NQMA DA I SE NAVIQ

72

Анонимен

преди 10 години

Края на СССР-2 идва...

71

шопето

преди 10 години

Нещо на путиновите агенти в коментарите не им харесва идеята да има международно и независимо разследване. Защото пратениците на кремъл избиват и украинци, и руснаци, за да ги озлобят едни срещу други. Както беше със снайперистите в Киев. Не смятайте българите за балами, ей!

70

Анонимен

преди 10 години

края на СССР-2 идва...

69

Отлуната

преди 10 години

Ащън, ти си главната виновница, *** долна!

68

но комент

преди 10 години

Аваков и Турчинов , и цялата шайка да си спомнят края на любимия си Степан Бандера.РАНО ИЛИ КЪСНО ГИ ЧАКА РУСКИ КУРШУМ В ГЛАВАТА!

67

Анонимен

преди 10 години

Ами кво чакаш *** ***, изправяй се пред правосъдието, твоите пешки го направиха!

66

НО КОМЕНТ

преди 10 години

Австрийските десни консерватори подкрепят Путин и вливането на Украйна в Русия.а БЪЛГАРСКИТЕ ДЕСНИ САМО С*КИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ!

65

заспал студент

преди 10 години

youtube/watch?v=gI-Rioi1Vd4#t=4966youtube/watch?v=gI-Rioi1Vd4#t=4966

64

Лора

преди 10 години

По обяд се споразумяват, а вечер се сражават. И баба Тимошенко се изказа, че било провокация от Путин, и дрислата Руслана каза, моля ви, не ми говорете за Русия... А Европа се спотайва и мълчи, защото е в нейн интерес. Наближават евроизборите, в цяла Европа патриотичните партии набират скорост. По мое мнение искат да покажат не гласоподавателите, че ако гласуват за крайно десните партии, ще се получат такива ситуации и в др.страни.И нито една осъдителна дума. СРАМ И ПОЗОР! ШОК! ДЕБЕЛООЧИЕ! и т.н

63

Анонимен

преди 10 години

Тая дърта крава иска разследване спокойно може да го вземе от БНТ "пожарът лумнал в резултат на запалителните бомбички, с които двата лагера се обстрелвали"Обстрелвали са се с имейли и "размирици" , а не геноцит.ПФУ

62

писна ми

преди 10 години

Прочетох един много смислен коментар на колега в друг форум! В момента тече предизборна борба в цяла Европа за евродепутати! С какви очи всички, в т.ч. и нашите родни политици, ще "рекламират" европейските ценности, които много добре ги видяхме и оценихме що за стока са! С какви очи тези от Европата ще агитират хората да гласуват! За какво да гласуват - за кървища, за жертви, за намеса във вътрешната политика на чужда държава, обвинявайки Русия..... Европа стана за резил!

61

Лора

преди 10 години

До Анонимен 61Sorry, пиян ли си? :) Нужен ти е чаршаф... да го метнеш на главицата й!!! :)

60

С.С.С.Р

преди 10 години

До Аштън - И нету преграды в воде под водой,В любой точке света в погоде любой.Мы парни в бушлатах и в наших армадах,Мы грозные силы Великой РоссииИ нет нам покоя и в мирные дни,Пока кто-то хочет России беды.Мы парни в гражданском - разведчики в штатском,Мы грозные силы Великой России!И нету сомнений услышав приказ,Трепещет противник, зная про нас.Мы парни в штиблетах, но в наших ракетах,Мы грозные силы Великой России!