39

Анонимен

преди 10 години

Евтина пропаганда, типично по комунистически.А това увеличение от къде идва?Тези пари от къде ще се вземат???В кой бюджет са предвидени?Познайте кой ще ги плати...? Руския народ..който ще става все по-беден, за сметка на една политическа клика около джуджето.Да ви е позната картинката? :)На тези, които имат глави на раменете си да мислят-да. На рубладжиите- не.

38

8888

преди 10 години

Е,айде сега...нали направиха референдум "под дулата на автоматите"...защо да им дават пари???

37

Анонимен

преди 10 години

Колко се обезцени руската рубла що не пишете

36

Анонимен

преди 10 години

А, нали Русия била бедна и мизерна, драги хамерикански ?

35

Анонимен

преди 10 години

До от селоСело ,що не питаш с колко скочиха цените и каква е обезценнката на парите? Явно и за дъска за *** не ставаш! На никой не трябваш!

34

От село

преди 10 години

До Анонимен 37Ами замисли се - криминалният контингент може да се развива добре извън Русия !

33

Анонимен

преди 10 години

До до 20Изброй, ама нещо дето не е толкова лъжливо...1. Подреждането по петрол е така: Саудитска Арабия, САЩ, Русия2. Подреждането по производство на зърнени култури е така: Китай, Индия, САЩ.3. Подреждането по износ на оръжие е: САЩ, Русия, ГерманияК'во стана - от фактите ти няма нито един верен. И на другаря Путин повечето факти са такива, ама това ще се разбере след време, сега нека се опиянява от победите си :-)

32

Анонимен

преди 10 години

какви ги говориш в САЩ няма мезернници - ряснаци там е само руската мафия - най-вееч в Маями , Чикаго и Брайтън бийч ако тя си изтегил парите САщ ще фалират.

31

Анонимен

преди 10 години

Обемът на подкрепата за Украйна през цялата постсъветска история под формата на различни преференции е 250 милиарда долара, заяви днес руският премиер Дмитрий Медведев, цитиран от ИТАР-ТАСС.

30

Анонимен

преди 10 години

Сега като изградят и казината с червените фенери, ще се чудят какво да си правят парите

29

от село

преди 10 години

"В Крим пенсиите скочиха с 25% , През май те ще са вече с 50% по-високи"А може ли и нас да "анексирате" !

28

Анонимен

преди 10 години

Пълно е с Руснаци в САЩ и Канада! Пълно е! И където са тяхните квартали, затраховките на колите са много скъпи, защото руснаците си го дават, както си знаят. Мизерниците от крайните квартали ще си останат мизерници. Руснаците на Запад знаят , защо са избягали от хубавата Русия.

27

Анонимен

преди 10 години

Mi da, nali triabva chervenite babishkeri da sa dovolni :D

26

Анонимен

преди 10 години

Защо НИТО ЕДИН УКРАЙНЕЦ със семейството си НЕ НАПУСНА Крим,бе демокради???Защо НИТО ЕДИН не отиде да се гушка с ЕС и ценностите,които им предлага правителството в Киев????Да ...*** да е...!!!!От Вас 25 години само това слушаме ЩЕ СТАНЕ,ЩЕ СТАНЕ ,ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ и в коментарите Ви същото ЩЕ ВИДЯТ,ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ СОЛЕНО,ЩЕ ВИДЯТ РУСКИЯ...!!!!Е,ВИДЯХА ГО!!Как ще наложите СЕГА ЕС,ДЕМОКРАЦИЯТА И КИРЛИВИТЕ СИ ЦЕННОСТИ,питам???Пикая Ви на ДЕМОКРАЦИЯТА в която СИ ПЛАЩАМ ВСИЧКО-ДОРИ И СВОБОДАТА!!!!!

25

Елемаг

преди 10 години

И ние бяхме прости!!Но няма кой да ни прости вече!!

24

Анонимен

преди 10 години

До до 20Тъп си, и няма какво да изброяваш.

23

до 22

преди 10 години

Руснаците дето ходят на запад !И не само там ,не ходят да бачкат като чистачи на *** ,а направо си взимат вилни имоти!Просто говорите глупости ,те дори брокерите на запад вече пишат на руски !Ако бъркаш Украйнските *** и *** с руснаци ,много ти здраве.!Стандарта на живот е почти еднакъв в Русия и САЩ!

22

Раишли

преди 10 години

До Анонимен 7 Брачед бъркаш нулите,хората правят световни войни с толкова пари.

21

Анонимен

преди 10 години

Все едно роми пишат в този форум. Старото ром разправя какво чул за някъде си, как давали пари ей така. За немо нищо и пари дават. *** сте и затова никога няма да имате нормален живот.

20

AZ

преди 10 години

ЕТО ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕ ! ЗАЩО В РУСИЯ МОЖЕ ЗА 1 МЕСЕЦ 25% УВЕЛИЧЕНИЕ , А ЗА 2 - 50 ? А ТУК ДА НЕ МОЖЕ ? ЯВНО РУСИЯ Е ПО-БОГАТА ОТ ЕС.