113

Анонимен

преди 10 години

""Така е, ще бъде провъзгласен за президент (цар) ОБЕДИНИТЕЛ! "".................................................................................................какво говориш ти ... той ще бъде провъзгласен за Владетел на Галактиката и Господар на всички извънземни Като тебе !!!

112

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До АТАКИСТ МАЛКО ЕМОЦИИ БИСКАХ ДА ТИ СЪЗДАМ НО ТИ СЕ ПЛАШИШ ОТ ЛИНКА. А ЗАГУБАТА Е ДРЕБОЛИЯ И ЧАСТ ОТ ИГРАТА-АЗ КАТО ЦЕСЕКАР ВЪОБЩЕ НЕ СЕ РАДВАМ ЧЕ СМЕ ПОБЕДИЛИ ПО-СЛАБИ ОТ НАС ЗАЩОТО С ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ФАЛИТА НИ ДРУГИЯТ МЕСЕЦ НИ Е В КЪРПА ВЪРЗАН.МОШЕНИКА ЛУПИ ГО ИЗПЪРЗАЛЯХА 2008Г. СЕГА НАЙ-МНОГО ПАК ДА ПОВТОРЯТ УПРАЖНЕНИЕТО.ЖАЛКО ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА ВИДИШ ЛИНКА, НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШ!

111

Анонимен

преди 10 години

хунта совершила переворот в Киеве на плечах наркоманов. В захваченной мэрии во время евромадана находился цех по изготовлению наркотиков

110

Анонимен

преди 10 години

do Atakist ! Qvno stava vapros za fudbolniq mach mejdu Levski i CSK ! Za tova e da znaesh priqtelio!

109

Анонимен

преди 10 години

Shte glasuvam za Ataka ! Glasuvaite i vii ! Volen e na krachka da stane mesiq , Zashto li ? Zashtoto toi nikoga ne laje i nikoi ne e izlagal dosega ! Povqrvaite drugari !

108

АТАКИСТ

преди 10 години

до 137Бай Тодоре, кажи за к'во трябва да ми олеква от някаква загуба от някой си от снощи? Кажи кой е загубил, че да разбера дали ще ми е много тъжно като науча. Нямам навика да гледам на никой линкове. Казвай к'вото имаш да ми казваш...ако желаеш.

107

Анонимен

преди 10 години

а варадерото къде го забравихте

106

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До АТАКИСТВИЖ КАКВО ИМА ТУКА ДА ТИ ОЛЕКНЕ ЗА СНОЩНАТА ЗАГУБА

105

АТАКИСТ

преди 10 години

до 135 Който може да си го позволи, го прави!

104

до 131

преди 10 години

а волен бомбардира запада с тапи от шампанско в брюкселски и парижки ресторанти

103

Драги ми Смехурко

преди 10 години

"Добре , че Япония беше твърде заета с американците в Пасифика и не откри Втори фронт"Хаха. Каква смешка! Ами японците вече бяха яли здрав пердах от войските на командарм Жуков и им държи топло доста години. Заради което в края на войната не бяха окупирани от съветски войски. Иначе днес на японските острови официален език щеше да е руският.

102

Анонимен

преди 10 години

руската политика е от 19-20 век,ще ви изнудваме с оръжие и газ,ще владеем територии и ще тропаме по масата.харесва се на някои наши комплексари,неудачници и неуспели в живота. има си достатъчно такива по форумите да пишат.да са живи и здрави и дано поумнеят.само да не стане след като се наложи да се местят и българските граници защото една империя си е харесала Черноморието а друга останалото от държавицата ни

101

АТАКИСТ

преди 10 години

Одисейчоооуууу, Япония к'во щяла да направи срещу Русия? Да открие с 30--тте си самолета втори фронт, като бомбардира п-в Камчатка като Пърл Харбър ли? Що като беше заета с хамериканеца не направи нищо друго в тази война от това жалко нападение в Пърл Харбър?Япония каза. Муахахахахххахаа..Ей то да си хамерикански *** с промит кух мозък не е лесно.

100

anoi

преди 10 години

До Одиейс 1Ами добре че има Халхин Гол че не се решават пак да се пробват.

99

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров Премиер!

98

batmario

преди 10 години

до бай СпонгиЧудя се още със колко хора ще се скараш във форума преди да скочиш...Ти толкова си зависим от съвременната система че би направил всичко за да я защитиш.Пусни си рекламите по бтв и бъди щастлив...

97

anoi

преди 10 години

До до 108 Wow, какви санкции наложиха Японците, мани бегай. А сега си специалист по източна политика ли? Че ми говориш Корея какво ще направи или не?

96

киро

преди 10 години

Путин - сила, опит, мощ!

95

Гиганта

преди 10 години

До ВасилевВиж внимателно договорът-Ленд лиз ! Какво се дава, и какво се връща/особено искането на повече след войната от САЩ/. Фактите: Да, дадена е техническа помощ, но постепенно и късно. А реално участие във войната-направо късно, защото е решена вече. ПП: Една шега-аз бих те подкрепял , чрез викане, масажи... на боксов мач срещу Майк Тайсън. Ти ще се биеш, а аз горещо ще те подкрепям. Схвана ли аналогията.

94

АТАКИСТ

преди 10 години

до 117По твоята логика ще кажа, че не си българин, щото си ибрик на Бардак Обамов!