10

Съра-а

преди 10 години

И колкото и странно да ви звучи, Путин е единствения гарант за свободна Европа. Той е единственият който може да повлече крак и да освободи най-старият континент от мръсното влияние на САЩ! Затова аз съм ЗА нахлуване в Украйна и възстановяване на мира! Не е нормално православни християни и европейци да се избиват, докато разни цру-генералчета и секретарчета гледат отгоре и дават наставления, нали?

9

Съра

преди 10 години

Шефът на ЦРУ е в Киев и веднага започват размириците и убийствата. Какво съвпадение, нали? Така е от 70 години по всички кътчета на земята. Тия украинци не разбраха ли, че ЦРУ няма партньори? САЩ никога не е подавала ръка на никоя държава. САЩ никога не са били добронамерени към Европа и нейните ценности. Напротив, САЩ имат интерес от слаба Европа във всички отношения - икономическо, обществено, военно, политическо и морално. И те ще направят всичко по силите си да я разрушат.

8

333

преди 10 години

вижте руските сайтове и ще ви стане ясно защо сега изведнъж се дава карт бланш за използване на сила срещу протестиращите .... и за да ви помогна .... след тайна среща на шефа на ЦРУ в Киев с управляващите .... същите дадоха ход на антитерористична операция .... стават интересни работи

7

****

преди 10 години

Тези *** майдановци които се подведоха по тъпите съвети на запада,сега ще загубят половината украйна,а ако продължават така,може и цала украйна.

6

един

преди 10 години

Гледайте това. Мисляр че се постъпва много разумно. anna-news.info/node/15029

5

АТАКИСТ

преди 10 години

Най-голямата грешка на хамериканския башибозук беше, че е подценил манталитета на истинския руснак, а истинския руснак не търпи да го управляват *** от запада. Ей сега стана страшно .Путин накрая ще си анексира източна Украйна и ще се приключи по въпроса!

4

Анонимен

преди 10 години

Със сигурност турчиновците и фашистите ще гризнат дръвцето в най-скоро време.

3

кобрата-та

преди 10 години

Към КобраТа:Как къде - под полата на баба Меркел.

2

Анонимен

преди 10 години

Колкото повече Киеве ще се опитва да стресне с репресии руснаците в източна украйна, толкова повече хора ще се разбунтуват срещу тая клика завзела властта с преврат и кръв . Абе някои изобщо не се учат от историята, те си мислят че руснаците са овце и ще си траят, да бе да .... Тепърва Киеве и САЩ ще разберат какво е с твоите камъни, по твоята глава....

1

КобраТа

преди 10 години

Къде е Клично