65

Бесарабските българи от Одеската област искат при Русия!!!!!!! Нека Путин да вземе нас!!!!! Не вярвам нит на една дума на турчинов, тимошенко, яценюк!!!

64

Анонимен

преди 10 години

Вън от НАТО и Вън от ЕС, Забрана на НПО, България над всичко.Референдуми за всеки важен въпрос, връщане на осъвременен вариант на Закон за защита на държавата от 24г.Съд и затвор за предателите от последните 25г (Боко,Плевньо,Станишката,Доганя,Командира,Цвъки,Бакъра,Първанката,Надето,... ....)

63

Поп Грую

преди 10 години

До ВасилевТи луд ли си, бе?

62

брях,

преди 10 години

колко много политолози и адвокати по медународни дела сме имали у БГ-то, пък на какъв хал е то.

61

Анонимен

преди 10 години

Извършва се геноцид срещу собствения си народ под благосклонните погледи на "цивилизования" Запад и то от нелегитимно правителство

60

АТАКИСТ

преди 10 години

до 72 Одисейчо, как така става 20 въоръжени да превземат милицията в тоя украински град без никакво съпротивление? Значи да ти кажа едно: заври си статистиката отзад, защото и 90% да са украинци и само 10 % да са руснаци, населението и милицията искат там да стане руско.

59

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевДа България ще е жива ,но в нея ще живеят,само ***

58

уплашен

преди 10 години

До Анонимен 71Още по-лошо идва!

57

r3v0lv3r

преди 10 години

Ако това е истина драмата скоро ще приключи, Спутнаки си позволи да действа в Крим по този начин, защото нямаше военна съпротива и малки добре въоръжени отряди лесно превзеха ключови обекти. Не вярвам РФ да посмее да вкара официално войски в Украйна, това ще ги очерни тотално и Германия няма да може да блокира икономическите санкции.

56

Анонимен

преди 10 години

До уплашенАми то и сега на голяма част от българите им са празни хладилниците !!

55

уплашен

преди 10 години

Тука пишат големи професори, ама работата отива на празен хладилник...скоро!

54

Леле че народ

преди 10 години

До Василев Пии си хапчетата Разбираме те,че си платен *** ,но да псуваш не ти отива.

53

Анонимен

преди 10 години

MOlil Se n.a. 4ufutskia bog toi

52

Анонимен

преди 10 години

Кое им е ограничено на правата ли? Управляват ги хора които ги мразят на етнически принцип, които заплашват да ги взривят с атомно оръжие, подменен е вота им, не руснаците нямат място вече в тази измислена държава

51

****

преди 10 години

Тези от майдана си ритат здравните книжки,и се взеха на много сериозно,те май забравиха до вчера какво правиха.

50

Анонимен

преди 10 години

Който разделя хората на мислещи и не мислещи е ФАШИСТ

49

До 52

преди 10 години

Имаше всякакъв вид операции в КИЕВ и къде видя, че хората там са били ПРО АМЕРИКАНЦИ БЕ?ТИ *** ЛИ СИ КВО?МИСЛЕЩИТЕ ХОРА ИСКАТ ЕВРОПА,А НЕ РУСИЯ, АКО БЕШЕ ХУБАВО В РУСИЯ щяхме да сме по-добре от ЕС поради комунуизма ама историята показва, че РУСИЯ е зло ! Всички държави от СССР са на светлинни години назад, ЗАЩО? ЩОТО Е ХУБАВО с братушките? Вие сте тотални ***, селяни с промити мозъци.

48

Анонимен

преди 10 години

Не е ли нормално след като на Руснаците в Украйна са им ограничавани правата и свободите на самоопределение, Русия трябва да се намеси за да ги защити

47

Анонимен

преди 10 години

Със сепаратисти и въоръжени терористи явно преговорите трудно вървят.Накрая остава този вариант.

46

Bugarin

преди 10 години

До ХАХАХАХАХАХАХАКомуне е баба ти. Ако САЩ не се бяха намесили в Украйна, сега тя щеше да си е цяла. Мене ме брой против НАТО и американците и комунистите ама ти едва ли можеш да броиш до повече от 10.Където са се намесили САЩ до момента, остават след себе си само кръв, пепел и анархия.