179

зиндан

преди 10 години

До до зиндансам ли си сложи плюса? ех ти.. нямаш теза. лягай да спиш..

178

Анонимен

преди 10 години

nagla dolna mutra s nagli i dolno podrajnici....

177

Анонимен

преди 10 години

ЕТ "герб" спешно търси мозъчни протези. Може и втора употреба. Може и с изтекъл срок за годност. Може и с малки дефекти.

176

Анонимен

преди 10 години

След ГЕРБ, понятия като "министър" и "министър-председател";, ще будят смях, поне още 100 години.

175

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБЕРИТЕ ИЗНИКНАХА ОТ НИЩОТО И ЩЕ ОТИДАТ В НИЩОТО

174

зиндан

преди 10 години

До Пфусъсела и доган не са предмет на дискусията. те са много много по-виновни от мутрата, но избирайки един от гавазите на комунистите (боко ипона охранява ТЖ без пари!) такива опростачени чалгари като теб правят невъзможна промяната на статуквото. капиш?

173

зиндан

преди 10 години

До до 228партията дава пари за някакви подаяния и това на теб ти се струва нормално? това е проблемът на България - пълната загуба на усещане за нормалност. такива като теб дори не схващат колко е зле положението..

172

зиндан

преди 10 години

До до 223ти май не си в час.. боко мутрата говори за пидали. или не знаеш за каво ти говоря?

171

зиндан

преди 10 години

До до 223200 хил от герб като партия или от бюджета?

170

Истината

преди 10 години

Едва ли ще се кае някой, тъй като тия дето гласуваха за БСП както винаги са *** и задръстени крепостни ***, неграмотни или бавноразвиващи се барабар със *** дето и български не могат да говорят....от тая *** какво разкайване изскате?! Хахаа...те тия *** ен знаят в кое измерение се намират с генети4но увредените си мозъци, камо ли да се размислят и разкаят! Всички здраво мислещи хора и интелигеницята е за ГЕРБ!!!

169

Анонимен

преди 10 години

Защо Станишев да не би лично да дава парите... !?

168

До 220

преди 10 години

В моя град има 3 Учебни заведения и 2 детски градини,всичките са след основен ремонт...

167

зиндан

преди 10 години

До До 211кои училища например?

166

Йода

преди 10 години

Българино научи ли си урока с Герб? Ако си го научил да знаеш че това е много малка крачка напред в еволюцията ти! Но по-добре малко отколкото нищо!

165

До 211

преди 10 години

Мутрата Санира всички училища и детски градини,NOРешарски и компания ще изтеглят кредити за 6 млрд.,които в последствие ти,аз и децата ни ще плащат ЦЯЛ ЖИВОТ ! 6 млрд.,от които 3 ще се оркраднат,а с останалите ще се трупа електорат...Толкова ли сте слепи за очевАдното !? Лъжат народа с комунистическите си прийоми на управление отпреди 30 години.... Вие в кой век живеете !?

164

ГЕРБСП

преди 10 години

Комунистина Борисов пак безцеремонно заплашва цяла една нация!Това е недопустимо, но все пак нормално за червен мутроид като него!!Пфу бе, пфу бе мутро бездарна, българо-убийска шизоидна изперкала нещастна!

163

шоп

преди 10 години

Ей, тва от яд можи да полудее чиляк...

162

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

161

Анонимен

преди 10 години

Ама "Мутрата" построи цялата съвременна инфраструктура на България и направи икономиката силна, нали?

160

Янев

преди 10 години

Бай Бойко , продължаваме да се каеме , че гласувахме за тебе , че и за твойто протеже Плевнелив .