17

герберстче

преди 10 години

Искаме си Цвъкииииии

16

Бай Гецо

преди 10 години

Не ми се мисли ако се случи някакъв терористичен акт и някой издаде на терористите, че ще дойде спец отряда...

15

Анонимен

преди 10 години

Какъвто главния секретар такава и полицията. Корупция и безпомощност мори системата.

14

бря !

преди 10 години

Абе,ама може ли да си се осрал до уши и да говориш ,че не ти, а някой друг миришел ? Този селски *** и неговия шеф с овчата глава ще се запомнят с НЕКАДЪРНОСТТА СИ !Некадърност,която оставя след себе си СМЪРТ.

13

кумчо вълчо

преди 10 години

Моля ви, стига сте покзвали този мезмозъчен борсук. Има акъл на току-що размножиля се чрез делене амеба, но пък са го турили за глав.сек.! *аси държавата!

12

Кой-Той

преди 10 години

Това е политик без морал,чест и достойнство,за него всички други са виновни ,но не и той.Такива като него с политически назначения не вършат работа,а само обвиняват,така са го учили в партията.Взели решението за акцията късно вечерта,а тези в Лясковец дали са знаели ,че ще има акция или да хвърлят боб и да гадаят.Срам за пагона и полицаите е този ***,при Герб си беше спокойно ,нямаше тези грабежи и кражби на коли.

11

Анонимен

преди 10 години

Аз пък те обвинявам в безхаберие и некомпетентност, в наглост и дебелоочие, много ограничен човек. ОСТАВКА!!!

10

Анонимен

преди 10 години

*** Лазаров, спри да си намираш виновни за своята некадърност, знаеме ги тия като теб...мухльовци."Да има виновни, но да не съм АЗ"...хайде...чантата, шапката, гащите ...и кажи на майка си, че съм те ***!!Вземайте си парцалките некадърници застреляни и си отивайте по селата!Нямаме нужда от такива управници като вас!До къде ни докарахте?Знаете ли?..Скоро *** ще са болшинство..е тогава питам:"К`во праим?"..Експертно правителство били...експерт до експерта, майно льо!ОСТАВКА НЕЗАБАВНООО!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Един луд чакал летяща чиния от засада. Летящата чиния дошла!

8

бобо

преди 10 години

Пипона Лазаров,а защо некажеш що за безобразие е да си скъсаш ръкава на униформата,случая 1-во РУП. За това защо мълчиш!! *** и ще ми говориш за избирателност!!! ***!!! Марж при *** Бареков!!! Той колекционира такива *** като теб!!!

7

bobo

преди 10 години

Голям пипон!!! Пипон,пипон ама с гел!!!

6

Бо

преди 10 години

Дано не ми се налага да разчитам на родната милиция!

5

Strict

преди 10 години

В нормалните държави, онези които поради известни или неизвестни причини оказватвъоръжена съпротива при арестуването си (придружено с прокурорска заповед, разбира се),се считат за опасни престъпници ( код 1) и се ликвидират по възможно най-бързият начин,като оперативната група е освободена от всякаква юридическа отговорност,тъй като е действала в рамките на закона.Точка!!! Всичко останало е безотговорност и анархия!

4

Наблюдател

преди 10 години

"Предишното ръководство на МВР е работило избирателно по "Кокаинови крале" - и сегашното по нищо не му отстъпва. Нещо повече, достигна невиждани"висини"по липса на достойнство и морал. Жалко че в "Гинес" нямат такава категория,това ръководство на МВР би било недостижимо!

3

абE еййййййй

преди 10 години

ИМА 1 УБИТ И 6 РАНЕНИ ПОЛИЦАЙ !! мамичката ти престъпна и долна!!! *** СИ ЛАЗАРОВ НЕЗНАМ НА КОЙ ЗЕТ СИ АМА СИ ГОЛЕМО ......

2

Stealth

преди 10 години

Аз да питам другаря Лазаров: след като набедихте двамата полицаи, дето са снимали - те на своя глава ли отидоха да снимат, все едно са на екскурзия, или някой ги прати, за да свършат НЕСВЪРШЕНАТА работа на някое специално звено? А ако някой действително ги е пратил - съобразил ли е, че те може да нямат необходимата квалификация за да го направят достатъчно добре? Също така - това че Петков ги е видял, означава ли че и те са го видели, докато той ги гледа, за да докладват после в управлението?

1

Анонимен

преди 10 години

ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ ИЛИ ДА ПЛАЧЕШ. ТОЗИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИ ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО. ЧЕ НА НЕГО МУ ЛИПСВА ЕЛЕМЕНТАРНА МЪЖА ЧЕСТ !