39

Пипон

преди 10 години

Боче, даваш доброволно властта и после плащаш да си я получиш отново? Хитро.

38

Стенли

преди 10 години

Да живее демокрацията , нали така?

37

Веселин

преди 10 години

Само с глупости се занимава държавата.........Абе какво става с евро фондовете....ами какво става с фонда за лечение на деца и още стотици важни въпроси............Петното та петното,дайте да видим важните неща,то е ясно ,че с БСП не стават работите ...Миналата година като намалиха уж тока с 5%,специалистите /независимо че бяха от ГЕРБ/ казаха ,че така се вкарва с 400милиона НЕК ,но никой не обърна внимание,сега ще фалира.......дайте по същество...

36

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези *** кьорфишеци, бе. На сума ти министри и депутати не сме чули гласа, че се занимават със "сериозна" дейност по усвояването на милиардите заеми в личните сметки у нас и по света, а с тези *** ни занимавате постоянно. Толкова ли няма пи-важни въпроси, свързани с истинските проблеми, че ни губите времето с тях. Ако те са примитивни, ние не сме. Стига сте подхранвали троловете. Йовчев влез си в задълженията, че от мън-мън Лясковец и три кутии цигари, станахте за посмешище.

35

Драго

преди 10 години

Като гледам само партията на Борисов ще е, по пътя на логиката.

34

Tanq

преди 10 години

А познайте от първия път коя е тая партия! :) започва с Г и завършва на ЕРБ.

33

Анонимен

преди 10 години

Това е скалъпвано от големи некадърници, че даже прозира!Никой незнае кой, какво, и кога е правил!

32

Анонимен

преди 10 години

Когато сме в пика на протестите, се създава група от криминални елементи, на които не им пука, дърпат се решетки и като се стигне до сблъсък с полицията, тръгва другата група, която нахлува в парламента- да ви прилича тва на събитията от Украйна! Почти е сигурно че е имало подобен сценарии и за България, може да не е давал парите тиквуня , но някой е давал пари за дестабилизация безспорно!

31

Анонимен

преди 10 години

Взели парите, не свършили работа и сега от угризение на съвестта признават публично, че са искали да свършат криминално деяние, заради което може да ги вкарат в затвора!!!ВЕЕЕРВАМ на тези чесни Юнаци! :)

30

"вервайте му&qu

преди 10 години

А за лъжесвидетелстване и грешна информация някой ще разследва ли това петно?

29

Анонимен

преди 10 години

Тия ако не кажат за коя партия става въпрос и ако не представят доказателства, да влизат в затвора за разпространение на невярна информация, целяща дестабилизирането на страната - това е подсъдно !! Цацаров стига спа !

28

Бойко

преди 10 години

Анонимник 26. Ела пак на 26 май да ти видя кефа.

27

Винету

преди 10 години

Приказката за лъжливото овчарче и децата я знаят. А кога тази смешна комисия ще разследва случая Христо Бисеров?

26

ист

преди 10 години

Не вземам никаква страна. Петното имаше среща с Орешарски, Нинова и беше консултант на Манолова. Тази парламентарна комисия си лепна петно като вярва на Петното и не разпита горе посочените и Бисеров.

25

Анонимен

преди 10 години

Много ме кефи как герберските сплескани глави се хвърлят в защитна позиция само при статия за Петното. Трябва да показвате един път дневно негова снимка, защото са много сладки когато тропкат сърдито с крачета. :D

24

Анонимен

преди 10 години

Май им трябва една яка сопа на тия, че на хората им писна вече от интриги !

23

Анонимен

преди 10 години

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ БОРИСОВ Е ЗА ЗАТВОРА.НА НИКОЙ НЕ МУ Е ЯСНО ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ТАМ.

22

Анонимен

преди 10 години

Бареков, Петното, Борисов - завера

21

ЕЕЕЙ!

преди 10 години

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ ОТКАЧАЛКИ?! А С ИЗВЪНЗЕМНИ СРЕЩАЛИ ЛИ СА СЕ? АКО ВИ КАЖАТ ЧЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ, ПАК ИМ ВЯРВАЙТЕ!СМЕШНИЦИ!ЦИРКАДЖИИ!

20

Бургас

преди 10 години

хахахахаххахахахах