207

Анонимен

преди 10 години

Не е автогол едноока ***, а едно от малкото смислени решения, което българското правителство е взело! Да живее България!

206

st

преди 10 години

До Тервел Какви позиции ще си отстоявате вие българите нали се виждате какви сте продажници и лицемери,самогъзци вие не можете да живеете заедно като хората позиции ще устоявате еххеехех по цели дни се псувате и крадете един друг,всеки гледа собствения си *** и неговото и семе ами обществото страната еххехеехехехе НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС.

205

st

преди 10 години

Още се чудя как някой се занимава със това племе продажно и нагло наречено българи,готови да те цакат всеки ден, самогъзци и лицемери те дори немогат да съжителстват заедно в един жилищен блок.

204

Анонимен

преди 10 години

До до 197"Няма да те разбере матрЯла."Niama, Niama, za syzalenie :), imam chustvoto che ziveiat maimunopodobni v taia strana, davat se mnenia bez niakoi da si e napravil truda da proveri. Vednaga se obobshtavat neshtata. Sega Ran e vinoven, mi tia dyrzavata ot vashte politici se okrade ne ot Ran.

203

до 197

преди 10 години

Няма да те разбере матрЯла. Планът Ран-ът е много добре написан и проблема е, че никога не е приложен! Но първо трябва да се прочете,за да има човек мнение, а не да се говорят общи приказки. Например трябваше бърза приватизация още 1991, както предвиждаше плана, а не мутрите/номенклатурата да точат на входа и изхода на соц предприятията чак до 1997, когато повечето бяха за закриване. За справка, Полша приложи подобен план и вижте ги къде са, вече отдавна забравиха за всякакъв преход!

202

Анонимен

преди 10 години

Ран, много грешиш! Преди вярвахме и почитахме САЩ, сега ви ненавиждаме до смърт! Много грешиш, твоят план с Ът унищожи държавата ни и днес изчезваме от лицето на земята като народ. Ран, аз имам някакво понятие за Твореца, вслушвам се в Него и ти казвам човешки, моли се Ран, моли се да не ти отвърне Йе_ова според делата ти, защото и чистилището ще ти се стори Рай пред Геената!

201

TS

преди 10 години

Тук някакви пубертети и/или продажници се изказват в подкрепа на шистовия газ без да знаят, че в Добруджа се върти яко земеделие и то основно от хора от т.нар. турски етнос. Подобен добив на газ ще унищожи напълно земеделието. Да не стане референдум с втори КРИМ, иницииран от султан Ердоган, че и доста българи ще го подкрепим. Някой май си прави сметки да надупчи Добруджа без да се интересува от хората, които живеят там.

200

Анонимен

преди 10 години

До Хи ХиTi specialist po shistovi nahodishta li si ?

199

Хи Хи

преди 10 години

Всяко едно шистово находище има ресурс за не повече от 10 години. После остава зона с отровени подпочвени води.

198

Анонимен

преди 10 години

Horata vi kazvat jo da praite, ama typoto si e typo...

197

111

преди 10 години

Нека всички да видят, сега кой ни лъже, че имаме напредък. България е в демографски, миграционен, икономически, политически и правов колапс, държавността изцяло се разпада под краката ни, а този юдеиски сатана бил очарован от напредъка ни. Ами вярно, добре беше изпълнен плана за унищожение на България съставен от него и изпълнен от бившите кадри на БКП, скрити под различна партийна окраска. Чудя се, само кога ще започнем да се борим и да ги изгоним тези юдеиски скотове оттук.

196

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До 198Ккомунистическите *** бяха обявили война на българския народ на най-черната дата 9.09.1944г, още в първата седмица от тази война без съд и присъда са убити 35 хил. мирни българи. През цялото "управление" на тошо *** у нас има 105 концлагера, в които умират около 120 хил. души, а други 500 хил са изселени насилствено и имуществото им конфискувано. През 1989г България вече е фалирала отдавна и не по вина на Ричард Ран, а около 60% от българите искат да имигрират веднага от нея!!!

195

раш

преди 10 години

баси. този подиграва ли ни се?!

194

Анонимен

преди 10 години

Каква е разликата между индианците и българите?Разликата е, че индианците не са канили такива катоРан и Ът и не са им плащали хонорар.

193

Анонимен

преди 10 години

до доктора "Сърп.. ".Абе, я се скрий някъде зад чудотворната си дъска бе Моше!

192

платен трол

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукИзмишльотини са " помощите " от " партньорите " ни отвъд океана. Скапани гъзоблизци, извадете си главите от гъ...те най-после. От руснаците не сме видели нищо добро, но дори и те не успяха да ни закопаят, както успяха американците. Едните *** са искали да ни правят република на СССР, вие искате да ни правите щат, каква е разликата между тях и вас, все сте продажници и чуждопоклонници.

191

разум

преди 10 години

има един изход да се отървем от тези *** които изсмукват кръвта на човечеството като го заробват и манипулират всички заедно християни и мюсюлмани трябва да се обединим и да създадем нов истински свят на истинските човешки ценности а не свят на фалша измамата и лъжата

190

ВОДАААААА...

преди 10 години

НЕ ЗА ПИЕНЕ А И ЗА КЪПАНЕ И ЗА ПРАНЕ МИНЕРАЛНА ВОДА ПТ ШАТА АРИЗОНА /ШЪ/ КОПУВАМЕ.

189

До 197

преди 10 години

Ти да не си Господ, че да ми казваш как аз живея?Кисни се в собствените си слюнки и ако можеш да четеш, прочети нещо и не занимавай приятния диалог с неинформираността си. Такива като теб ми напомнят за рефлекса за храна при светване на лампа.Страдаш от липса на концентрация и внимание от околните.Това не сме ние. Ние знаем други неща, а ти знаеш само едно нещо и го повтаряш. Това може да минава пред *** само.Да знае колко си умен.

188

До Доктор Сър Боклук

преди 10 години

Стига си спамил бе! Няма кой да те чуе.