28

Анонимен

преди 10 години

Той вижда, чете, нищо че в живота има неща които трябва и по иначе да се ..............Аз чета ............... и искам да ви покажа че чета т.е. аз съм мъдреца на нацията.

27

до 26

преди 10 години

Подкрепям те в едно нещо. Има един отбор, който го представят за антикомунистически, но от 15 години го финансират със пари от братска СССР. К....р за Левски оле!

26

Браво

преди 10 години

Освен Винету е чел и математиката! Браво!

25

Чук Аймъде

преди 10 години

Аз и доста хора вече се разбрахме, да гласуваме за тази българска партия, която официално признае за легитимен референдума в Крим и подкрепи Русия в борбата срещу украунските фашаги - бандеровци!

24

Пешо

преди 10 години

Ето че човека може да чете, стига сте го смятали за ***. Той е чел и за Винету.

23

до 16

преди 10 години

Аз не видях нищо умно в тези "ранобудни студенти" Толкова посредствени и неподготвени,говорещи абсолютни глупости по телевизиите.Не са доволни от закона на МВР,а не са го чели дори,така по принцип били недоволни.Защо са недоволни от превителството-ами така пак по принцип.Просто така са им казали да говорят като папагали и те това правеха.Пълна простащина и много лоши "учители"

22

Анонимен

преди 10 години

Както винаги под статия за Бойко Борисов е пълно с гърчеща се червена *** стриктно изпълняваща опорните точки на Моника. Пикая на всичко руско , съветско и БСП !

21

Анонимен

преди 10 години

ЧЕТЕ!?????????? математика!?Баси тъпоъгълника!

20

Анонимен

преди 10 години

Боката с един прелистен Винету се помисли за голяма работа и вече почна и математика да "чете".

19

Анонимен

преди 10 години

Квартален бабаит и политика.Две взаимно изключващи се неща.

18

дядо

преди 10 години

С какво съгрешихме Боже та така ни наказваш Боже?Жалка работа,все сме имали *** за началници,ама като това недоразумение на природата не сме имали-пълен ***!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 10 години

До политологВземи малко прочети как се управлява държавния дълг преди да се излагаш по форумите. Освен че се вземат нови заеми се изплащат и стари. Всеки месец БНБ дава статистика за държавния дълг. Нетния държавен дълг е равен на дълга минус фискалния резерв. Не виждам да сме задлъжняли с 4 млрд, но при твоя любим Боко задлъжняхме с около 8 млрд.

16

Анонимен

преди 10 години

До 4окоТиква с тиква тиквена, 4око, тиквен.

15

Анонимен

преди 10 години

До Ранобудните студенти. Да прави сте за комунизма, и че управляващите да си ходят. Но още по голям комунист , а отгоре и на това доказана мутра и още по отгоре на това неграмотен. Е това ли искате умните, ранобудни студенти, такъв човек ли да ни управлява! Е аз не искам и започвам да се съмнявам дали Вашето образование, не е на нивото на това на ББ. Дали и такъв материал вече е останал в България!

14

ВВВ

преди 10 години

АЗ ПЪК СМЯТАХ ПО ЛИТЕРАТУРА

13

Анонимен

преди 10 години

По математика Бокича е силен само в четенето .......пълен Кратун....хаааааааа

12

джорджето

преди 10 години

направя. в гърция кмета на солон до животна пресъда,министъра на външните работи доживотна присъда.там моето момче е трябвало да станеш премиер,да те видя с хапърцумян ли ще пиеш уйски или с кой?там си за мустака и в затвора до живот.връщат ти ролекса и теб вече те няма.тук можеш всичко.но и тез *** някой ден ще се събудят.ще запеят стани,стани юнак балкански и тогава ще те питат всички.кой кум,кой сват кой на булката брат

11

ВВВ

преди 10 години

СИКАДЖИЯТА ЧЕЛ МАТЕМАТИКА !!!!!!!

10

джордето

преди 10 години

абе бойко не се излагай,математика не се чете.матамика се смята,бе моето момче.ама то *** пожарникар,*** бодигард.какво да очаква народа от теб като я четеш математиката.няма какво ти показа какво можеш докара цял един народ до гибел.глад,мизерия хорицата не могат да си платят тока от твоето четене на математика.ама и народа това засложава да получи защотот глупав.отиди в гърция ще те сложат на беселито в центъра на солон или атина.ама тук крал бойко не пречи можал и аз ако мога и аз ще го

9

Анонимен

преди 10 години

Този бай ***.. Нещо са го изкъпали или е спал с млада невеста и тръгва на поразия да се прави на по умен от кофата ми за ***.