28

до 35

преди 10 години

Има , ама не в България.

27

Анонимен

преди 10 години

Договори подписани с превратаджии са невалидни. След изборите, или ще бъдат отменени, или Източна Украйна се отцепва. Украйнският народ е проруски настроен, не иска ЕС и НАТО. Украйнските войници в Крим масово преминават в руската армия.

26

мол

преди 10 години

много носталгия по съветските времена лъха от коментарите. аз съм доволен от ес и бих казал, че пред младите, образовани и знаещи какво искат хора от 2007 насам има доста повече възможности за реализация, отколкото преди 1989.

25

xaxa

преди 10 години

ai 4estita im postna pizza v avans

24

Анонимен

преди 10 години

защо само едната част другата след изборите или няма легитимна власт или какво моля обяснете

23

Shark

преди 10 години

Подписаха! И нека разграбването на Украйна започне СЕГА!! Да ви е честито братя украинци! Само след има -няма 5 години ще бягате в Крим, а този *** на снимката ще ви се иска да не се беше раждал!!

22

Чукча

преди 10 години

Тоя *** сигурно *** са го избрали, защото са обещали на предателя на Украинците теглото му в злато.

21

Анонимен

преди 10 години

Плащаме няколко милиарда евро на ЕС!!!Връщат ни няколко стотин милиона (и то в джобове на наши олигарси облечени във власт)!За какво ни е членството в този съюз???Колко заводи затвориха ,закриха отделни отрасли за сметка на тяхното производство!Незабавно излизане ,преди да са ни довършили!!!

20

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

НИЕ СМЕ СЛАВЯНИ ПРАВОСЛАВНИ.ВСИЧКИ СЛАВЯНИ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ВЪЪВ ЕДНА ОБЩНОСТ .КАТОЛИКА НЯМА ДА РАЗБЕРА ПРАВОСЛАВНИЯ .ШВАБИТЕ НЯМА ДА РАЗБЕРАТ СЛАВЯНИНА.НАЩЕ НАРОДИ ИМАТ ЕДНА КУЛТУРА ЕДНА ВЯРАЕДНА СЛАВЯНСКА ЛЮБОВ ТАКИВА КАТО ТОЯ ЯИЦЕТО ПРОДАДОХА И ИСМЕНИХА НА БЪЛГАРИЯ

19

аз съм българче

преди 10 години

Не мога да повярвам колко ниско може да падне ЕС, в западна Украйна има масови репресии срещу журналисти, депутати и прокурори, да не говорим че има сериозни улики свързващи майданските снайперисти с геноцида над украинския народ, няма резултати от разследването А ТЕЗИ ОЛ8ИГО*РЕНИ РОМПОЙ И БАРОЗУ подписват договор за асоцииране и с цялата си наглост говорят за ценности, демокрация и върховенство на закона?!?

18

Анонимен

преди 10 години

айде и тия се заробиха ...

17

Анонимен

преди 10 години

ВЪВ МОСКВА РАБОТЯТ ОКОЛО 500 ХИЛ.ЧИНОВНИЦИ И 2 МИЛ.РАБОТНИЦИ.ЕС ТОЛКОВА РАБОТНИ МЕСТА НЯМА ДА ИМ ДАДЕ.ТОЙ ТЕРОРИСТ ИСКА ВИЗОВ РЕЖИМ СЪС РУСИЯ

16

Анонимен

преди 10 години

18 години от живота ни,валутен борд,съсипана армия,съсипано здравеопазване,образование,приватизация разбойническа,заголен от всякъде пазар предоставен само на монополи с държавна протекция,затрита индустрия от 3200 предприятия,промяна на Конституция и закони удобни на ЕС,плащане на членска вноска,плащане на задължения по външен дълг,европейски данъци,такси,акцизи,цени,2 милиона емигранти НИ СТРУВАШЕ и СТРУВА,това,което Украйна го постигна за 3 месеца!!А СТРУВАШЕ ЛИ СИ??

15

Анонимен

преди 10 години

Това правителство е незаконно и не може да подписва такива споразумения! След изборите ще го обявят за невалидно!

14

антиЕС

преди 10 години

дай Боже един ден да се обедини целия православен народ и да даде отпор на тая ционистка ***

13

Еврейски изроди

преди 10 години

Сега в Украйна е АД!Там ,фашагите колят и бесят!И всичко това заради интригите на ЕС и САЩ!Преди ги съжалявах евреите !НО сега разбирам че Хитлер е бил прав!Евреите са задушавали немците,както нас ***!Разликата е че ние нямаме водач!А и НЕ е европейско да се спре мародерството на тези изчадия над един православен народ!!!

12

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

РУСКИЯТ НАРОД И УКРАЙНЦИТЕ НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛЯВАТ ДА УПРВЛЯВА УКРАЙНА ТО ИСТОЧНА УКРАЙНА .АЗ МИСЛЯ ЧЕ УКРАЙНА ЩЕ СЕ ДЕЛИ НА ДВЕ ЧАСТИ ИЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНАДОКАТО НЕ СЕ МАХНАТ ТЕЗИ МУТРИ ФАШИСТИ.ЕС СА ДИКТУВАНИ ОТ АМЕРИКА

11

Анонимен

преди 10 години

"Това е признание на стремежите на народа на Украйна да живее в страна, управлявана от ценности, от демокрация и от върховенството на закона, в която всички граждани работят за националния просперитет", посочи Ван Ромпой. След подписването на документите Ван Ромпой се ръкува с Яценюк."Ще повърна, в какъв "съюз" влязохме по дяволите!

10

антиЕС

преди 10 години

тоя филм сме го гледали тук в БГ,а на украинците им предстои,направо ги съжелявам

9

НЕ НА Сатанизма

преди 10 години

И на всичко отгоре ще съдят Янукович за убийствата на площада!Въпреки че знаят ,кой е виновен!!!!Лошото е че всички го разбраха!!!Само че цяла европа е недоволна от Рампой,Барозу Аштън и т.н. !Само че соросоидната пропаганда ви предоставя само едната страна!!!!!Трайте си още ,България загива!!!!