34

акуд

преди 10 години

когато се говорим за НАЙ-елитните Български спец части подобни глупости от рода "шефе попаднахме в засада" са нелепи и НЕ прави чест на никой МЪЖ от тези спец части да ги казват особено ШЕФА им в случая, йофчеф и лазарооф. най - мъжката постъпка е ОСТАВКА!!!!, а ако се считат за жени мисля, че ще ПРЕГЛЪТНАТ всичко

33

Анонимен

преди 10 години

Добре де, милиционерите ги изненадал един стар и болен, макар и луд. Сега си представете, ако бяха примерно трима добре обучени терориста, които знаят какво правят и го правят целенасочено? На практика цялото звено "спецполицаи" щеше да бъде натръшкано и да се разформирова ей така, от само себе си. Предполагам трима могат да им нападнат "поделението" и дотам със "спецзвеното". Въпроса ми е, защо храним тази милиционерска армия, без никакъв, ама никакъв резултат (и за битовата, и организираната).

32

Анонимен

преди 10 години

Шефе, там ни чакаха"?!? С бъклица и дрян? Не ви чакаха, чакаше ви един пенсионер - готвач. Баретите гледат много американски филми. Трябва от време на време да гледат и "На всеки километър" - соцреализъм!

31

MOLI

преди 10 години

До дo: 14КОМАНДОС ЛИ- И ЗА ОВЧАР НЕ СТАВА,ТОЗИ Е ЗАБАВЕН КАДАНС.ДОКАТО ИМА ТАКИВА КОМАНДОСИ ЩЕ ИМА ТАКИВА ОПЕРАЦИИ

30

POLICIA

преди 10 години

Борисов има КАЛИНКИ навсякъде , така че може да издани и Държавата а камо ли неква полицейска операция

29

Лош пенсионер

преди 10 години

Шефът на СОБТ Георги Гайков е посетил два пъти частният тактически център на бившият служител от Делта Форс Пол Хоу в Тексас- САЩ. Естествено екшън малко по-каубойски - първо стгреляш, после питаш, накрая докладваш "Шефе, оплескахме я!"

28

Симо

преди 10 години

Това малко ми напомня като бях новобранец и ни учеха на ръкопашен бой. Сержанта вика на един "Редник Стоянов, излезте пред строя и ме ударете в областта на лицето". Стоянов вика "Сигурен ли сте", "Абе ЗАПОВЕД! и оня като го изма'а с левачката :). То идеята беше само да замахне, той пък се оказа, че тренираше бокс момчето. Сержанта се опомни и вика "Абе що не ми каза, че ще ме удариш с лявата :)). Изненада - боксьор-левичар. И тук - луд с картечница ... Леко неочаквано за спец частите.

27

бобо

преди 10 години

До дo: 19: Тоя папуняк Лазаров ако е командос значи аз съм Фреди Меркюри!!! Предлагам щом Лазаров е командос да се закрие тази спец. част!! И без това няма нищо спец в тях!!! То се видя, обстрелват ги като ФАЗАНИ!!! ПАПАПА !!!! Смешници!!!

26

FBI

преди 10 години

Борисов издани операцията , като прати бодигарда си там

25

Obiknowen

преди 10 години

върви си на село, момче. Захванал сис се с нещо, за което видно не си дорасъл. Да не говорим за чест, морал и т.н. Очевадно заради нещо си захапал някакъв кокал и не искаш да го пуснеш. Върви си. нека дойде някой по-кадърен.

24

Марийка

преди 10 години

Нема да се очудим Цвинокио да е предупредил лудия....

23

?!?

преди 10 години

Нещо не се разбираш, да не би да имаш предвит, че поемаш отговорност само за действията на СОБТ а за криминалистите не? Та те не са ли от МВР и също са участници в тази операция? АКО Е ТАКА, Е НАИСТИНА НЯМА КАК ДА НАМЕРИШ ВИНА В СЕБЕ СЕ!

22

до 14

преди 10 години

Аман от пишмян Софиянци.

21

Анонимен

преди 10 години

Всички ревете срещу гл.секретар. Защо обаче никой не задава въпроса как така точно спецполицаите се издъниха? Как така един луд убива един и ранява няколко спецполицаи? Това ли е нивото на подготовка на тази смятана за елитна част? Уволнения трябва да има, но на първо място на ръководителя на спец-звеното, защото неговите подопечни така се изложиха, та чак замириса.

20

Анонимен

преди 10 години

Тоя Лазеров като го видях за първи път да говори по тв,направо ми призля,толкова бавна мисъл и исказ не бях чувал до сега.

19

платен трол

преди 10 години

Нищо мъжко няма в поведението на българските политици. Некадърни поплювковци, послушни мухляри, които не могат нищо друго освен да обслужват партиите които са ги издигнали. Не става въпрос само за женския полов орган на снимката, а за всички без изключение и сегашни, и предишни, и по-предишни, всички са еднакви.

18

бобо

преди 10 години

" Шефе там ни чакаха ..." - мрънлиовци,мрън,мрън!!! Ами ако не ви чакаха щяхте да се обидите,че сте отишли,а там нямало никой!!! на това му се вика- ПИШМАН БАРЕТИ!! Облякли се като за война,а мислят ,че отиват на кафе!!! *** като началниците им!!!!

17

дo: 14

преди 10 години

Некадърник е Борисов за твое сведение , виж кой какъв е , Борисов е Пожарникар а Лазаров е Командос , без коментар

16

Пъзел

преди 10 години

Въпрос към министъра на МВР:Ако един болен с ловджийска пушка убива един и ранява трима обучени полицай за борба с тероризма, КОЛКО убити и ранени ще има ако попаднат на обучен и добре въоръжен терорист???ОСТАВКА *** ЧЕРВЕН !!!Освен да биете ученици и пенсионери по протестите за крив... *** не ставате!

15

Гочо

преди 10 години

Кажете го и другия ,бе,стига сте си бърсвали ръцете с Бойковия охранител.Уж добре подготвена операция,а е изтекла информация и нахлувате в 5,30 сутринта,като поставяте останалите живеещи в блока на риск.И тези,които уж ги чакаха им направиха засада ли.Некадърници !!!