17

Анонимен

преди 10 години

До 18Не се упражянвай по икономика. Нещо, което не разбираш не коментирай. Гледай си детските...

16

Анонимен

преди 10 години

*** май обмисля да пръдне на чичосамовия.

Сергей Лавров обяви санкциите за незаконни. Кой е този Лавров? Каква власт има над света, над САЩ и над ЕС, че да обявява това или онова за незаконно? И къде в света има документ, закон или нещо друго, забраняващо санкции срещу Русия или която и да е страна? А защо Лавров не обяви нападението над Крим, превземането и анексията на чужда територия за незаконно, както е записано в ООН? Лавров да си трае, че да не застане един ден на подсъдимата скамейка в Хага.

14

Анонимен

преди 10 години

Смешния президент на Русия пак е поставен на колене пред международната изолация. Самия Китай го зашлеви звучно, ей така, да му държи бузката алено червена.

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 12VISA и MasterCard сигурно добре ще се припечелят от тази мярка, нали? А ако рече Путин да разкара VISA и MasterCard от цяла Русия, какво правим? Пак ще има писъци на умряло :)А ако пък рече да продава газ и нефт за евро, вместо за долари? Спонсорите на Обама ще си обесят храненика насред Вашингтон :))))

12

Анонимен

преди 10 години

CCCP ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ НА РУСКИТЕ СИ АЛКОХОЛИЦИ ДА НЕ ХОДЯ НИКЪДЕ

11

Анонимен

преди 10 години

объркал си нещо банка русия се отказва ot mastercard i visa за в бъдеще ще бъдат изхвърляни от цяла русия и заменени с руските залатая корона също се обмисля затваряне на макдоналдс кока кола и други

10

Анонимен

преди 10 години

Жалкото икономическо джудже Русия, чиято икономика е съпоставима с италианската, ще има много "приятни" моменти оттук нататък...Свален е и кредитния рейтинг на тази смешна страна. Интересно финансиране ги чака.

9

НФБ

преди 10 години

До АнонименПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ ОТНОВО ДОКАЗВА ЧЕ Е НА ВИСОТА.

8

Анонимен

преди 10 години

Отворете си сметка там, г-н Путин.Междувременно стана ясно, че VISA и MasterCard са преустановили работа с карти издадения от банка Россия. Да ви е честито и да си ползвате картите със здраве.И г-н Лавров, да така е. Тези санкции са незаконни, за разлика от законното ви превземане на суверенни украински територии.Жалко за народа на Русия. Тепърва ще усетят страданието.

7

Анонимен

преди 10 години

до 4 не знам кое е *** ама така пише русия се отказва от услугите на MASTERCARD i VISA

6

Анонимен

преди 10 години

Какво се връзвате на тези циркове, ясно е че работят заедно :)

5

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАА ти си персона нон грата дори за майка си, да не говорим за квартала. Плюгаво човече, което може да вирее само в нашенската анархия. Ох, да имаш късмет да живееш в САЩ, където за просташките ти изцепки на самонадеян и самомнителен недоучко, ще ти нашарят д-то за нула време. Там не можеш да паркираш на зелените площи, не можеш да си водиш песа да .ере в детската площадка и на тротоара, не може да не плащаш данъци и осигуровки, да крадеш вода и ток, там бият по пръстите, ама яко.

4

Анонимен

преди 10 години

To щото има какво да им наложат като санкции.

3

до 1

преди 10 години

"Може и да изкара до края на мандата си но той е вече персона нон грата и за народа си и за света! "Щом е "персона нон грата" за народа си защо не народа му ами външния на Русия Крим се присъедини към неговото мнение с одобряване да се присъединят към Русия с 95% ???Да наречеш президента на Русия "персона нон грата" е доста неадекватно.

2

Анонимен

преди 10 години

само че сте забравили да пишете че банката изхвърля картите мастергард и виза от услугите си а за в бъдеще се обмисля да бъдат изхвърляни от цяла русия и замяната им със руски залатая корона и други

1

АНТИМУТРА

преди 10 години

КА ПУТИН ОФФ!Може и да изкара до края на мандата си но той е вече персона нон грата и за народа си и за света!