92

българин

преди 10 години

До Без име.Абе, безакълното комунистче, не че сенатор Маккейн ми е много симпатичен, ама той онзи ден казал нещо много вярно - че Русия на Путин е "бензиностанция, маскарадно прикрита като държава".

91

ДО 97

преди 10 години

До Без име.Е, да...защото Либия, Сирия и Иран са модел за подражание. Едни завидни демокрации, правови държави с щастлив народ и хуманни лидери.Много сте прости, бе.Ама много!Скрийте се!

90

Анонимен

преди 10 години

българина от едно нещо го е страх най-много, да не го карат да работи.затова толкова много народ има носталгия по комунистическите времена -"колко добре било тогава"всеки нормален човек ще разбере че без труд и усилия няма успех.това е западния модел, който иска да не работи и да изнася газ и петрол, да върви в Русия или Сауд. Арабия.

89

Анонимен

преди 10 години

До без лъжиМесо от 7,20 в Русия няма, даже дреболиите и каймата с 50 % сланина е минимум 280 рубли, което си е към 11-12 лева, говоря за цени на дребно в супермаркет, а хляб от 1 лев за 0,900 в Русия няма, дори и преоценен и мухлясал

88

До 90

преди 10 години

Колега, не му обяснявай.Те, комунистите, в повечето случаи са с основно образования, комплексирани от некадърността си и озлобени към можещите и успяващите.За това са и такива. Иска им се да са различни, да имат влас, положение и др. но не могат.И единствената им надежда е, че партията ще ги нагласи някъде, да могат да мачкат такива като теб- образовани и квалифицирани.

87

българин

преди 10 години

До Анонимен 87:Това, че слузест червен *** като тебе ме обижда, в същност си е ЧИСТА ПОХВАЛА. Драго ми е, ***. И както винаги, нямаш НИКАКВИ ДОВОДИ за глупостите ти.

86

Българин

преди 10 години

Ако забелязвате,коментарите и плюсовете на русосифилистягите рязко намаляха от 2-3 дни.Явно кампанията беше,докато плячкосат Крим и сега режийните попривършиха.

85

РФ

преди 10 години

Бяхме в 100 000 град половината панелки половината дървени къщи ходих на гости в една дървена влизаме НЯМА ПОД ЗЕМЯ КАКТО ОТВЪН ПОЛЯНА?! Оглеждам се стените отвътре както отвън не са измазани няма боя абе дървени трупи една върху друга?! Сто хиледен град САМО СЕ ПЪНАТ ВСИЧКИ ЗНАЯТ УСЛОВИЯТА В КОИТО СА ИЗОСТАВЕНИ ДА ЖИВЕЯТ

84

Анонимен

преди 10 години

Абе, някой от промитите русифилски мозъци да отиде до Москва и след това да мине през Лондон и Париж и да ми каже, че руския модел е велик.Без да прави нищо, само да гледа.Безмозъчни комунисти.

83

българин

преди 10 години

До мддаааа 85:Пак се опитваш да ме обиждаш, *** червен, онзи ден беше почнало да ми копираш постингите и да сменяш думички, за да ме изкараш "***", "турчин" и не помня още какво. После ми откардна и ника, за да ми припишеш своята хомосексуалност, помиярщитете ти и пр. За да ми ходиш по нервите. Е, зачуках ти го. и ДА - образован съм - с 2 висши образования, 3 езика и защитен докторат по маркетинг. И съм БЪЛГАРИН, за разлика от слузест червен безроден комунистически *** като тебе.

82

ДО 75

преди 10 години

Те, тъпите русофили си мислят, че като имаш нефт и газ и си велик.МкКейн добре им го каза- бензиностанция.Ако им спрат износа и да купуват от Русия, Путин ще започне да *** на умряло.Да им спрат и източвнето на крадени пари от Русия към Запада. Още повече ще се посерат.Но, русофилците са далече от разумната мисъл.Те си чакат комунизма и без да работят и само с едни лозунги искат партията да ги милва и да им дава един хляб. Че то на тях и целите са им само за оцеляването.

81

Анонимен

преди 10 години

До българин-83 Жалък си --Ти си пълното доказателство на приказката--*** НАРОД___СЛАБА ДЪРЖАВА

80

СВЯТ

преди 10 години

до 71 щом много знаеш дабеше написал цените на тока ,газта ,бензина ,дизела въглищата ,рибата ,задаги сравним с българските

79

мддаааа

преди 10 години

До българин--по коментарът ти 78 се вижда колко си образован и колко си акълия-- жалко че такива хора като теб си слагат ник-българин......но нищо неможеш да промениш--най-вече да изцапаш гащите си

78

До 63

преди 10 години

До АнонименХаха, с робски труд на Запад!!??А ти какво искаш? Мързеливи комунисти, на които да им се дава всичко на готово???Няма успех без да работиш, да се учиш и да се квалифицираш.Само комунистите предлагат другия модел- ***, необразован, агресивен- значи ти дават възможност за успех.Квалифицирания и образования се мачка.Но, какво ли обяснявам на промити мозъци като вас.

77

българин

преди 10 години

До без лъжи:Ами, направо пак си се върни в Русия, при евтиното свинско, ток, хляб и всичко. Тук, в България ще замирише по-малко, там ще си се радваш с братята ти. Екстра! Тичкай! Щото тук, в България, може на някой да не му издържат нервите и да ти навре муцуната в дирника.

76

До 50

преди 10 години

До банкеръАми, виж какво направиха по руския модел в България- олигархия, малко трохи за простолюдието и зрелища.Харесва ли ти този модел?ТИ мислиш ли, че в Крим ще стане нещо по-различно?И за сведение, Европа не дава пари в брой за щяло и нещяло.Тя ги дава целево- за да си пооправим ние ***.Защото България е една ***.А, че ние сме крадци и мошеници, пак ли Европа ни е виновна и т.н. демократи?Много сте ограничени, червени бетонени глави.

75

Анонимен

преди 10 години

Руснаците все ср силят да направят нещо Велико и все не им се получаваСега кримчани ги чакали привилегии, ако са същите като за путин и олигарсите ДА! Но те ще им хвърлят жълти стотинки, както хвърлят на местните народи в завладените 17 млн кв км държат ги като аборигени!

74

без лъжи

преди 10 години

До Анонимен 71 Що се отнася до цените не си прав-хляба като цена да-но е 0,900 кг.свинско-около 7,20 лв,бензин 1,50 лв,газ 0.20стот. А парнното и токът заедно с водата е евтино в 3 пъти...В понеделник се върнах от Русия и мога да ти кажа че живеят в пъти по-добре от нас--за съжаление..

73

Анонимен

преди 10 години

Брей бях останалн с впечталението че съм останал и сам войнът е войн но имало и други които да расъждават нормално , поздравления , крайно време е да задушим глупостите на русфилистиците