195

666

преди 10 години

240. Rusnak i tehnika dve nesavmestimi nesta

194

Значи това е фарс, а

преди 10 години

Всичко, което САЩ прави по света, си е направо ТРАГЕДИЯ!!!!И защо те никога не плащат за това?????Бесни са, че не им се получи тоя път! Къде сте тръгнали, смешници! Срещу страна огромная!!!За руснаците има неща, по-важни от вашите зелени хартийки!!!!

193

БРАННИК

преди 10 години

Значи това е фарс, а Косово, какво е тогава бе. Гнусни масони и ционисти! Да се махаме от ЕС докато можем. Да съм съюзник с народи, които винаги са ми били врагове, и да съм враг със съюзниците и освободителите ни, няма да стане.

192

Анонимният

преди 10 години

Никоя друга страна в света не изкупува толкова много злато в момента, колкото Русия. По данни на МВФ, през последните десет години руската централна банка е купила 750 тона злато. Русия се нарежда на осмо място в света по големината на своя златен резерв от почти 1 000 тона. Същевременно страната увеличава и собствения добив на скъпоценния метал.

191

Анонимният

преди 10 години

При санкции срещу държавните структури Москва няма да е в състояние да върне получените кредити от американски банки. А при замразяване на сметките на руските предприятия и граждани руските власти ще препоръчат на всички да продават американските държавни облигации

190

Мими

преди 10 години

Моля за извинение годината на изселване е 1945 месец май .

189

Одесса

преди 10 години

И още нещо. С действията си Русия, не позволи в Крим да се развие същият сценарий, който вече дълги години се развива от "Западните демокрации" в Ирак, Афганистан, Косово, Либия, Сирия и т.н. И дано на западните политици им стигне акъла да не преминават червената линия спрямо Русия, защото тази мечка после няма озаптяване, да не си закарат руснаците газта не по тръба, а да спрът цистерните си пред бундестага, закарани до там на собствен ход.Меки са им ноктите на западняците да се дървят на Русия

188

Анонимният

преди 10 години

"Газпром" планира да сключи през май 30-годишен контракт за износ на газ в Китай, каза главата на руския холдинг Алексей Милер.

187

Анонимен

преди 10 години

РАДВАМ СЕ ЗА ХОРАТА В КРИМ НО НЕ МЕ РАДВА НАШАТА ПОЗИЦИЯ КОЯТО НЕЗНАМ КАТО КАКЪВ ВЕГЕНИН ИЗРАЗИ ?СРАМ Е Е ,ТАЗИ ВОЙНА Е МЕЖДУ ЕВРЕИТЕ ДА СИ Я РЕШАВАТ САМИ,САЩ СА СВЕТОВНОТО ЗЛО,ТРОВВЯТ НИ,ТРОВЯТ И ПЛАНЕТАТА,СЛУГИ НА САТАНАТА,ТАЙНИ ОБЩЕСТВА,МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ,ЖЕРТВОПРИНУШЕНИЯ,КОЛКО Е ГАДНО НАЛИ?

186

Анонимният

преди 10 години

Русия е най-големият енергиен доставчик в света, а Китай - най-големият потребител.

185

Анонимен

преди 10 години

"Готови сме да наложим на Русия да плати за действията си, обяви Обама"Ако ти стиска.

184

Анонимен

преди 10 години

Западът иска всичко на изток да е фрагментирано и в състояние на раздор. Затова запада го бърка в г..а това решение.

183

Анонимен

преди 10 години

niakoi pita li Bulgarskia narod dali iska da e v nato 4rez referendum? nikoi pita li dali naroda iska amerikasnki bazi za koito amerikancite ne ni plashtat 1 stotinaka , davam primer Germania koiato e nai bogata dyrjava v evropa amerikancite plashta naem , a nie sme nai bednite a ne ni plashtat

182

191 до 197

преди 10 години

Това е сайта:focus-news.net/scandal/2014/03/03/4569/ruskite-sili-nahluha-v-krim.htmlСтава дума за първите коментари, а не за последните изказвания за това че се въздържат. Реално всеки който се въздържал значи че подкрепят Русия, но не им се иска да се изправят спещу САЩ.

181

Анонимният

преди 10 години

Русия си взе бележка от новия европейски модел, защитаван от САЩ, и се доказа като примерен ученик с две майсторски въоръжени действия, силно наподобяващи на тези на съдниците от НАТО и разрушавайки териториалната цялост на една държава.

180

Анонимният

преди 10 години

Тези дни наблюдаваме колко скандализирани са ЕС и САЩ от незаконното руско военно разгръщане в Крим, територия, която формално е украинска, но икономически и исторически е руска. Защо териториалната цялост на Украйна е по-важна от тази на Сърбия?

179

Анонимният

преди 10 години

А какво беше когато силите на НАТО нахлуха в Сърбия и превзеха Косово. Също така опитите да се оправдаят тези вмешателства със собствени стратегически интереси или по хуманитарни съображения винаги дава добра отправна точка на противниковата страна да използва същите оправдания за подобни действия в бъдеще, стъпвайки върху създадения прецедент.

178

Анонимен

преди 10 години

западът да си гледа запада и да не се бърка в работата на Русия.

177

Анонимният

преди 10 години

Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата - Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак. Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни, и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия, защото ако го направят, това ще постави началото на Трета световна война.

176

Анонимният

преди 10 години

Всъщност руснаците няма да се откажат от ключовото пристанище Севастопол на брега на Черно море. Но когато чуваме, че САЩ предупреждават Русия да не се намесва - това е пълно лицемерие. САЩ вече са похарчили 5 милиарда щатски долара, за да се дестабилизира Украйна.