552

Анонимен

преди 10 години

До Анонименахахах още 1 дето го преследва бял мерцедес в живота.Това, че в IT сектора търсенето е голямо не ти дава право да даваш квалификации на др., разбра ли, шушомиго?! Ние говорим за добруването и преуспяването ни като народ, а не като плъхове в трюм, разбра ли, ***? Аз си се справям доста добре и в България и си купувам i7, и си слагам Линукс и без някой да ми помага, но искам и учителката и лекаря да живее достойно. Не мога да понасям егоистични ***, като теб.

551

Анонимен

преди 10 години

Тодоре, този клип ще ти хареса повече.............Трофеи. В Крыму перехватили американский беспилотник

550

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 803Да. Щом сте толкова самодоволен, сигурно работите в някое НПО. И родителите ви са били активисти на БКП.

549

Анонимен

преди 10 години

Жалко, че Хитлер не поживя още някоя и друга година за да изтреби напълно гнусните полско-украински ***.

548

Анонимен

преди 10 години

Аста ла виста Обама, аста ла виста Барозу и на тебе Тайб една аста ла виста!

547

ДЕСЕН

преди 10 години

Честно казано не мога да повярвам какво се случва.Русия да дава уроци по демокрация на Запада.Наистина съм десен,не се бъзикам.Никога не съм гласувал за БСП и няма да го направя и предпочитам да сме с ЕС,но в случая с Украйна направо ми падна шапката.Дори и Крим да си остане като част от Украйна,едно трябва да се признае.Запада спонсорира протестиращи с коктейли ***,а Русия спонсорира референдум.Дори и двете да са фалшиви(протестиращите и референдума),второто е по-цивилизовано...

546

Анонимен

преди 10 години

Слава на РУСИЯ, която на два пъти ни освободи - първо от *** фесове, после от фашистите.Към нея са отправени надеждите да ни избави и от мръсните пипала на юдо-***, които искат да оплетат целия свят в смъртоносната си прегръдка.

545

Анонимен

преди 10 години

Някой може ли да ми обясни защо Русия се смята за по-комунистическа държава от сащ?

544

Анонимен

преди 10 години

Виржиния, как сте? Вярвам в добро настроение! И аз съм така, като чета антибългарите как вият като бесни *** по месечината!)))

543

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 797хахаха, аз съм на 41 години и трудно минавам за *** и като ти гледам писанията.............хахаха......... ти мразиш и майка си,защо те е родила

542

Анонимен

преди 10 години

РУСИЯ - ПУТИН - ПРАВОСЛАВИЕ - СЛАВЯНСТВО !

541

Анонимен

преди 10 години

До 788Ами няма България. То от едно време тичахме по корекомите, изпродадахме си предприятията, сега ще мием кенефите на европейците.

540

Анонимен

преди 10 години

До 795хайде бе келешлък-нали си спомням миналата година как фейсбук се зари със статистики как българия се топяла и трябвало нещо да се направи. Нали преди 89-та сме били 8 и кусур милиона бе. Какво стана или това е пореднта доза червено лицемерие? Или като не става дума за *** няма значение. Нали слава на великия комунизъм че българия била само във възход и как сме се множали като зайци. И не си разбрал - мразя ББ от мозъка на костите си, но пред станишев и доган, си е направо ангел.

539

Анонимен

преди 10 години

Какво толкова се е случило. Една земя, подарена от Хрушчов преди половин век, се връща към Русия. Видях весели, добре изглеждащи, щастливи хора. Млади и стари, с деца, десетки, хиляди. Хората гласуваха волята си, 80% и повече процента етнически руснаци. Изборът си е техен. Какъв е тоя платен вой, тая злоба. Що не си гледаме насраните поциганени ***.

538

Анонимен

преди 10 години

Абе комши, ти тоя милион един път го броиш за турци, един за ***. То турците са си баш ***, а българите мюсюлмани в това число не слагай, щото ще ти дойде нещо, от някъде!

537

Вирджиния до 794

преди 10 години

Ха..ха..браво, твоят пост много радва..)))

536

Анонимен

преди 10 години

Чуждестранни наблюдатели са допуснати в изборния ден-свършили са си работата, повечето казват, че няма нарушения(не съм видял някъде информация за нарушения, но може утре да излезе). Референдума го смятат за невалиден, а наблюдателите са допуснати, има международно присъствие и документиране на изборите... е не мога да разбера какво искат майната си повече тея ***- нали рецептата е изпълнена по вашите правила. Русия всеки гадае колко военни има, доказателства-йок, кой ги брои, фейсбук ли?!

535

Анонимен

преди 10 години

До 784ТЕЗИ:news.asiaone(dot)com/sites/default/files/original_images/Mar2014/20140315-moscow-protest.jpg

534

яхвай метлата

преди 10 години

"..русофил значи комунист или атакист"....наистина ще е по-добре ако се омиташ.

533

Анонимен

преди 10 години

Да живее Путин, да живее Руската Федерация, да живее Православието!