76

Анонимен

преди 10 години

В този случай от един психопат всичко може да се очаква !

75

Анонимен

преди 10 години

В Ловеч не е имало никакви жалби срещу полицая. Случаят не е същият. В Лясковец е имало жалби и то от писледният месец.

74

Анонимен

преди 10 години

Виждали сме и предишни акции. С непосилно повдигане на трътлести полицейски *** под прозорците на атакуваните сгради. И преди сега подготовката е еднакво слаба и комична.

73

dragko

преди 10 години

Мдааа,"професионалистът"Цветанов е прав!Друго си е да взривиш къща с гранатомет.

72

Пламен Галев

преди 10 години

Абе нали ни бяха сгащили оня ден? Що стана?

71

Анонимен

преди 10 години

Цвинокио ще даде ли пример с Ловеч ? Многократно са пускани жалби, че един негов подчинен заплашва едно момиче и накрая неговия подчинен я застрелва ! АМАН ОТ ТОЗИ КЛОУН !

70

Анонимен

преди 10 години

МВР не си е свършило добре работата и е било длъжно да знае, че този човек е опасен още повече че е заплашвал хората в последните седмици. Йовчев обаче се занимава с чистки и пи ар акции без ефект като тази с театъра наречен Жандрмерията в борба с битовата престъпност.

69

Виктор

преди 10 години

Цветанов - най-добрият вътрешен министър на прехода! Единственият, който се осмели да задържи известни криминални типове и разби много организирани канали, същите канали за контрабанда, проституция и крадени коли, които сега вилнеят със сили непознати дори и за 90те години, покровителствани от сегашните ***! ОСТАВКА! Само ГЕРБ!!!

68

Монархист

преди 10 години

до 72Ключовия въпрос, къде спа Цуци три години, та не е взел мерки? А, да, вярно, беше зает да се прави на американец и да дава акъл на американците на некви индонезийски острови как да ловят дрога по границите или поне това беше официалната версия. Та даже после се беше окичил с ръкавели на 'сикрет сървис'.

67

ИСТ

преди 10 години

Министър Йовчев, нали използването на гранатомет е много лошо и подсъдно, Според вас е добро, когато престъпника убие полицай и рани тежко още трима. Това ли е добре проведена операция-смърт на полицай. Помоли Доган да ти разреши да подадеш оставката си.НЕКАДЪРНИЦИ.

66

Анонимен

преди 10 години

Правителството на Орешарски е вече година и половина н власти къде е спало, а не го е разоръжило този бандит?

65

Анонимен

преди 10 години

Какво е виновен Йовчев, че герберастите 4 години са си затваряли очите за този случай?

64

Анонимен

преди 10 години

Нещастният случай е в следствие от некадърното управление и нехайството на Боко и престъпната му клика.

63

Анонимен

преди 10 години

Защо се стигна до тази трагедия? Какво направиха от общината - кметицата е втори мандат от ГЕРБ, в съседните градове Велико Търново и Горна Оряховица също са от ГЕРБ, болниците и диспансер и те бяха с ръководства от герберски калинки, които не са си свършили работата. Герберите са виновни за случая повече от всички останали.

62

Анонимен

преди 10 години

Ето, приключи драмата, свършиха си работата. Съболезнования на семейството на загиналия полицай. Дано случаят не се използва за извличане на дивиденти от ГЕРБ, но май точно така става.

61

1

преди 10 години

Тоя *** и акъл дава! Не си спомня смехориите, които насътвори за 4 години!

60

Анонимният

преди 10 години

Формата на главата на Цветанов може и да не я коментираме, тя едва ли издава празнотата в нея. Познаваме други вождове от същата клика с много по-естетски глави, но вътре само Карл Май и няколко ***.

59

Анонимен

преди 10 години

Цецко, *** такъв, тоя по времето когато ти беше шеф на МВР е имал 2 ловни пушки и 2 карабини на които 2011-та са им изтекли разрешителните и когато са искали твоите хора тогава да му ги изземат, той е отказал да ги предаде. Как така полицаите оставят тоя психопат с оръжие на които са им изтекли разрешителните? Вместо да се покриеш в дън земя, защото ти си отговорен за тази драма, ти си тръгнал да обвиняваш друг за идиотщината проявена от твоите хора тогава в МВР Горна Оряховица.

58

Анонимният

преди 10 години

Изглежда , че след " молитвената закуска" е имало и "молитвено пушене на марихуана" .Тоя доказан *** от ден на ден започва да говори все повече щуротии .Също като другия *** -Тиквата и тоя е за психиатър

57

до 58

преди 10 години

Трябва да си платена герберушка, за да напишеш подобна небивалица, особенно последната година от управлението на ГЕРБ бяхме на първо място по самоубийства в света и на едно от челните по убийства, за нашите размери, прегледай новините от 2012-2013