118

ГЕРБер

преди 10 години

В отговор на Сидеров, Борисов пък каза, че лично щял да прати себе си пък в Турция, на престоящия локален сбор на Ердоган в Диярбакър по повод 'Топ или офицер е Турция в арсенала на НАТО срещу Украйна'!Пожелаваме на Боби поредна продуктивна среща!Успех!!

117

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Българските нацисти станаха крайни комунисти."Фашистите по принцип са си комунисти и обратното. Комунизмът и фашизмът са на практика удивително близки, да не кажем, че са едно и също.

116

Анонимен

преди 10 години

Българските нацисти станаха крайни комунисти.Явно това се котира в България. Пък и явно Москва плаща добре.А Вигенин и Станишев се обърнаха срещу комунистите в Русия, защото това им заповядват от запад.Иначе все още м/у симпатизантите на БКП се говори как пак ще вземат властта с оръжие в ръка и ще върнат комунизма.

115

Търново за Атака

преди 10 години

Единствен Волен Сидеров подвига въпроса за доходите на Народа.Нито Герб(там има финансови рестрикции)нито Бсп дясна *** партия нито Дпс либерално-феодална партия повдигат този въпрос.Защо ли?А сега Мутренската система помпа платено техния рейтинг и да не гласувате за тях все тая...те си купуват депутатските места.Ако на този фон Сидеров е супер ЛОШИЯ и заради него сме така(Неуправлявал страната)значи всички вкупом трябва да си пием хапчетата но ако може да не са от розовите.

114

Анонимен

преди 10 години

Много, много добър политик е Волен Сидеров, и по отношение на Сирия и по отношение на Украйна, единствено Волен Сидеров от българските политици зае разумна, правилна, точна и пробългарска позиция.

113

Анонимен

преди 10 години

Протурски ***.Не мога и да си представя такова чудо, ама на... има и такива.

112

Анонимен

преди 10 години

Да върви да изследва деколонизацията на Украйна. Боже , с коя ръка да се прекръстя ?

111

До българин 115

преди 10 години

Без Русия нямаше да има българи днес.

110

за 107 Д. Благоев

преди 10 години

Не знам защо сайта оставя коментари провокиращи разцеплението на България.Коментара е факт и си седи.

109

Анонимен

преди 10 години

Този кога ще бъде освидетелстван, че после може да е късно и некой милиционер да хвърли топа?

108

Анонимен

преди 10 години

Сидеров за Вигенин е абсолютно прав. Още един път си даваме *** на еврогейците, без да ни го искат и без да мислим именно за националния интерес. Освен това не съм съгласен, че в Атака нарушават националистическите си постулати, защото националният ни интерес е икономически и географски безусловно свързан с Русия. Тръба от САЩ няма как да дойде.

107

Дяди Иван

преди 10 години

Д. Благоев: Ако вие сте убедени, че в Добружда са българи, че в Мавровско, че в Македония са българи, че в Сяр, Драма и Кавала са българи, защо се страхувате от ТАЗИ ФОРМУЛА НА РУСКИЯ МИР?... Ако сте убедени, че някъде има българи, защо се страхувате да се направи референдум и да видим какво ще кажат? Защо викате? Значи не сте сигурни, значи има нещо, което ви тревожи, има някои области, завладяни от вас, които, ако се подложат, на референдум....

106

Психиятара

преди 10 години

Хулигани с лабилно психично здраве не трябва да имат пушки и да са депутати.

105

На село сме за Волен

преди 10 години

Волен Сидеров провокира мисленето на Робския Народ с 700 евро заплати и всички скочиха срещу него..барабар с Подкрепа които трябва да се борят и грижат този Народ да има високи доходи.Е след като по Сидера плюят и бедни платени бедняци че неможело нямало пари и разбирате ли криза било(супер лицемерие за *** на фона тази новина)вие КАКВО ИСКАТЕ ОСТАНАЛИТЕ?Ето по Медии-Интернет и цялата пропаганда на Мутренската система ясно заклеймиха Сидера като ви казаха-вашите деца-внуци ще са като вас!

104

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е нaй-големия продaжник, влизaл някогa в пaрлaментa!

103

Анонимен

преди 10 години

Докъде стигнахме Волен да обижда на "нацист", остава и Лютвито да почне да обижда на "турчин" и комедията ще е пълна

102

ми4

преди 10 години

бАтакистите въобще да не ми се правят на БЪЛГАРИ, защото те не знаят какво е това !Защитавайте българския интерес трашове такива ! Не ми защитавайте руския и турския !

101

mr.nobody

преди 10 години

Много ми е интересно как може националист (уж) да подкрепя окупатор т.е. да подкрепя анти-националистически убеждения и действия, насочени спрямо суверенитета на Украинската нация, и да подкрепя очевадна манипулация. А вероятно Сидероглу не е само Турска, но и Руска лопата? Май май е Сидероглувич?!Интересно ако утре в Кърджали решат да се анексират към южната съседка дали въпросния ще бъде така позитивно настроен към Турция, и ще каже пак, че режима в БГ е нацистки?!

100

Д. Благоев

преди 10 години

Референдум в Пиринска Македония ше изясни много въпроси.

99

ПАМЕТЕН

преди 10 години

Никой да не забравя че КОМУНИЗЪМ=ФАШИЗЪМ. КОМУНИСТИТЕ СА УМОРИЛИ ОТ ГЛАД,КАТО СА ИМ ПРИБИРАЛИ ВСИЧКО КОЕТО ПРОИЗВЕДАТ ДО ПОСЛЕДНОТО ЗРЪНЦЕ 8 МИЛИОНА УКРАИНЦИ ПРЕЗ 1935Г. в лагерите ГУЛАГ В РУСИЯ КОМУНИСТИТЕ от1923 до 1954г са избили 20 милиона от собствения си народ.КОМУНИСТИТЕ В българия от 1945 до 1946 избиват 35 хиляди българи интелигенция и спряха демократичното развитие на страната. Цифри които въпреки зверствата фащистите никога не могат да достигнат.рУБЛАДЖИЯТА сИДЕРОВ ИСКА КОМУНИЗЪМ.