115

Захапаха Русия

преди 10 години

ЕС захапа руския гранит

114

Анонимен

преди 10 години

" И как намериха 15 млрд за неасоцирана държава"Ми те тия 15 млрд. ги намериха както и за нас, ще ги дадат ама под формата на изкупуване на активите на държавата с гарантирано монополно положение и определена печалба.

113

Анонимен

преди 10 години

Всички *** ***, а това е толкова прекрасно :)))

112

до 143

преди 10 години

"Като се мислите че сте големи приятели на Русия що не ви продават газта като на Германците по 200$, а нас ни цакат по 600$"Тези цени се обвързват с немските инвестиции и немското производство в Русия, както и износа. Сега си задай въпроса какви инвестиции и производство има България в Русия. Приятелите са си приятели, а бизнеса е нещо съвсем друго.

111

наблюдател

преди 10 години

Най-точно нещата ги описа един френски журналист преди седмица.ЕС седи и плюе по усилията на Путин да загаси пожара, който те запалиха.

110

от 150

преди 10 години

И все пак, подкрепям Русия, най-малкото защото са славянски народ, наша кръв, православни, поддържат ценностите, а не третия *** пол, защото са балансьорът, заради който САЩ не са унищожили останалата част от света. Защото цнностите им да умрат за род и родина са ми близки, защото не ползват другите за ресурсен източник, и защото са диви руснаци :-)))

109

Анонимен

преди 10 години

знам добре историята на украйна, тъй като я имам качена на паметта на телефона си; всъщност на половината памет, защото другата половина е заета с македонската история :)..бюрократите от ес, виещи за интеграция на украйна, наясно ли са, че освен няколко милиона мафиоти и олигарси, искат да приемат и 20 милиона етнически руснаци? защото голям рев изреваха за 7 милионна България и 4 милионна Хърватия допреди 1 година. И как намериха 15 млрд за неасоцирана държава, а за нас няма? Де'ба и ***!

108

ха-ха-ха

преди 10 години

Браво на ЕП. И да допълнят резолюцията Путин да не ползва вече крушка с нажежена жичка, пликчетата да са с цена от 20 рубли и най-важното да забрани ползването на прахосмукачки над 600 вата и задължително да спре всички АЕЦ и да си свети с пенбена енергия.Сериозно се чудя кво изобщо правим ние в ЕС.

107

Анонимен

преди 10 години

Сащ и Ес са под шапката на едни и същи,тоест Сащ=Ес.Няма разлика.

106

до 145

преди 10 години

защото:1) сме американска колония, с американски военни и т.н.2) като така (колония) се извършва икономически геноцид над населението - младите не раждат, старите ги избиват кафевите3) циганизация4) ислямизация

105

Подкрепям Путин, но

преди 10 години

започвам да си мисля, дали всичко не се случва, за да наложи той НСР. В дебелите книги пише, че народът така ще оскотее, че ще чака идването на месията и ще иска налагането на НСР. Може ролята на САЩ да е такава - да искаме налагането на НСР, но той да дойде от Русия. Все пак, днешните евреи са хазарски племена ашкенази, живели в руските степи преди години... Някой знае ли как се е издигнал Путин? Напоследък се замислям кой е и откъде е дошъл. Сравнявам го с биографията на Лавров, например...

104

Москва и Пекин

преди 10 години

Русия щяла да понесе загуби? Глупости! Москва ще преориентира доставките на енергоносители към Китай. Китайците ще запълнят недостатъка от западни инвестиции. Москва и Пекин ще спечелят от ликвидацията на авиационната и на космическата индустрия на Украйна и от унищожаването на останалите технологични производства.

103

Виктория Нюланд

преди 10 години

F_ck the EP.F_ck the EU.F_ck the US.F_ck NATO.

102

Няма такава държава

преди 10 години

Няма такава държава Украйна! Има Южна Русия!

101

:)

преди 10 години

До ЮсуфЗНАЕМ БЕ, ЮСУФЧО, ЗНАЕМ!!!

100

Анонимен

преди 10 години

Като се мислите че сте големи приятели на Русия що не ви продават газта като на Германците по 200$, а нас ни цакат по 600$

99

Саша

преди 10 години

САЩ искат нова война в Европа

98

преди 10 години

имат грешка, референдумът ще покаже, че те не се намират в Украйна :D

97

ХАК ДА НИ Е

преди 10 години

ЕВРОПЕЙСКАТА ПОМИЯ ДЕТО Я СЪРБАМЕ! НА ВРЕМЕТО НИ ЗАВРЯХА НАСИЛА В ЕВРОКЕНЕФА, БЕЗ ДА НИ ПИТАТ!!! ИСКАМ РЕФЕРЕНДУМ! НЕ ЩА В ТЪПИЯ ЕС - ТАМ ЗАЩИТАВАТ САМО ***!

96

7777

преди 10 години

Промяна на системата,не към фашисткият нов световен ред,а към демархия-демокрация,пряко управлявана от народа.