299

do 358

преди 10 години

Bananova Republika e USA. :))))))))))))))DEBT - 117% ot GDP!A ako vklju4im i zadlazhnostta na naselenieto, to e yasno, 4e skoro sa trupowe na sobstwenata so al4nost.

298

Анонимен

преди 10 години

До БожоНе се притеснявай -ще изтровим фесляците-сега това е възможно.Не ни е страх.

297

Анонимен

преди 10 години

https://twitter/rustamana/status/442702347123183616/photo/1Игорь Коротченко ‏@i_korotchenko 9.3.2014 США не поняли простую вещь: на Путина давить бессмысленно, это скала. С ним можно только договариваться, и причем вежливо

296

Анонимен

преди 10 години

До до 317 от славянин Общият експорт на Руската федерация (РФ) за 2013 г. се равнява на $516 млрд. Делът на суровините и материалите в обема на целия износ е 93,3%. Официална стаистика .На това се казва "бананова република",но с мания за величие

295

Анонимен

преди 10 години

Забележете колко са активни днес в плюенето *** и сините форумни талибани след новата порция милиони левове раздадени от фондация Америка за България вчера.

294

Анонимен

преди 10 години

BPost.bg направи няколко опита да разговаря с Ленко Ленков от Америка за България в опит да разбере критериите за одобряване на проекти. Дама, представила се като рецепционистка а в последствие като експерт, обясни, че парите се отпускат прозрачно, както и че няма конфликт на интереси при Ленков, който съдейства за отпускането на средства за ръководено от него НПО. Дамата, отказала да посочи името си, бе категорична още, че не е вярно твърдението, че едни и същи организации получават финансиране от Америка за България.

293

Анонимен

преди 10 години

167 150 лева получава фондация Гъливер клиринг хаус на Цветелина Йосифова и Десислава Гаврилова. Двете стопанисват т.нар. Център за култура и дебат Червената къща, където от години се организират дискусии, изпъстрени с наукообразни брътвежи на хора, откъснати от българската действителност.

292

Анонимен

преди 10 години

144 000 лева пък са отпуснати на Сдружение Департамент за правна култура. Крупната сума е за подпомагането на никому неизвестния сайт Правата ми. Проверка на BPost.bg показа, че председател на сдружението е Станимир Ненов. Сайтът пък е създаден с безплатен темплейт на Woprdpress и почти не се обновява. Трябва да проверя как е направена страницата ни, обясни Ненов пред BPost.bg. Повече от странен е фактът, че Америка за България отпуска 144 000 лв. за сайт, който дори не се обновява и е направен с безплатен темплейт.

291

Смях

преди 10 години

До Анонимен 333Като гледаш и четеш ЕВРЕИСКИ медии много ясно че няма да видиш нищо различно от гледната точка на "богоизбраните".... Истината която няма да видиш или прочетеш е за арестувани народни депутати от ПР /партията на регионите/ във това число и кандидата им за президент... Също така във нашите "демократични" и "свободни" медии няма да прочетеш за ареста на издигнатия от народа ГУБЕРНАТОР НА ДОНЕЦК...Също така няма да прочетеш за 20-те автобуса Кримчани спрени и бити от нацистите

290

da go duha economed

преди 10 години

wsi4ki sorosoidni ot ECONOMEDIA da go duhat! Putin 6te ni oswobodi i nas! Na 21 mart 2014 pribirat Krim, a prez mai 2014 pribirat i nas zaedno s Ukraina :)

289

Анонимен

преди 10 години

И този път БНТ не е пропусната от американската неправителствена организация. Телевизията, която харчи почти 60 млн. лв. държавни пари, е зарадвана с 500 480 лв. Парите са отпуснати за подпомагане на излъчването на 20 документални предавания, посветени на международни практики, идеи и проблеми, с които се сблъсква българското общество.

288

Анонимен

преди 10 години

Неизвестната фондация Български адвокати за правата на човека са зарадвани с 86 950 лв. НПО-ото е обещало да организира обучения на 30 млади юристи, прокурори или младши съдии за това как се гарантира справедлив процес.

287

Анонимен

преди 10 години

Кога на възраст попристигнах,от моя тейко аз узнах,че руский цар родей се с нази,че турците той гони, мрази,че той ще ни спаси от тях.Кога ни псуваше тиранът,"Московци!" - викаше ни с гняв.-Разбрах, че тейко беше прав.И вярвах, че да ни отбранят,ще хвъркнат бърже къмто нас,все колчем плачехме със глас

286

Анонимен

преди 10 години

Шуробаджанащината в Америка за България се потвърждава от следващия одобрен грант. Той е спечелен от бившия дългогодишен директор на НПО-то Стефан Попов, чийто брат Юлиан бе служебен министър на екологията. Фондацията на Попов Риск Монитор получава 240 000 лв. по проект Специализираната прокуратура срещу организираната престъпност. Той е обещал да доведе у нас международни експерти, които да споделят с нашите прокурори и следователи опита си в борбата срещу корупцията и организираната престъпност.

285

Русия

преди 10 години

Петко СлавейковНемци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници. Спекуланти са омразни -интерес им покажи,че да виж дела проказнии *** в тях лъжи. Род и вяра е идеяза Русия най-света;нейний подвиг е за нея -благородна й целта.

284

Анонимен

преди 10 години

Америка за България одобрява безпрепятствено и втори проект на видния опозиционен политолог. Институтът за регионални и международни изследвания получава 62 300 лв. за институционалното му развитие и международни изследвания, който ще оцени своите ключови предимства и ще започне процес на стратегическо планиране като отчита процесите на дълбоките промени в българското общество.

283

Анонимен

преди 10 години

США не поняли простую вещь: на Путина давить бессмысленно, это скала!С ним можно только договариваться, и причем вежливоhttps://twitter/rustamana/status/442702347123183616/photo/1

282

Анонимен

преди 10 години

Бяхме русофили, но след като си показахте истинското лице гонейки бълг княз батемберг, убивайки бълг политици, бяхте срещу съединението на България, насъсквахте сърбите за войната с нас, изтеглихте си офицерите за да загубим но ние победихме в капитанската война, против възстановяването на царство България бяхте, спряхте българските войски пред Цариград с ген радко димитриев ваш слуга, 46 разрушихте 1300 годишната българска монархия ЮДИ ДА ВИ ОБИЧАМЕ

281

Анонимен

преди 10 години

Най-много пари този път получават две неправителствени организации на бившият син шаман Огнян Минчев, който от година се изявява като медиен апологет на ГЕРБ. Асоциация Прозрачност без граници е зарадвана със 139 920 лв. Председател на Управителния съвет е Минчев, показа справка в сайта на НПО-то. С крупната сума ще се мери корупционният риск във всяка от областите на страната и ще се оцени потенциалът на ключови местни институции.

280

Анонимен

преди 10 години

202 220 лв. прибират НПО-та на Огнян Минчев, 240 бона грабва братът на служебния екоминистър Юлиан Попов. Нова порция милиони левове раздаде на фондация Америка за България. По неясни критерии неправителствената организация отпусна крупни суми на сдружения на едни от най-видните български протестъри