142

БАЧКАТОР

преди 10 години

Правителството на Крим съобщава, че броят украински военни, положили клетва на народа на Крим, надхвърля 3000 души.Съобщава се, че клетва са положили повече от 1500 бойци на вътрешните войски и близо 1700 граничари, при това изключително мирно.Правителството на Крим съобщава, че сега се водят преговори за преминаване на страната на кримските власти на някои военни, занимаващи ръководни длъжности. Конкретни имена не се сочат.

141

БАЧКАТОР

преди 10 години

Както се съобщава, на страната на кримския народ преминали военнослужещи на 50-ти, 55-ти и 147-ми зенитно-ракетни полка, разположени в Евпатория, Феодосия и Фиолента.

140

БАЧКАТОР

преди 10 години

Както съобщил представител на правителството на Крим, три зенитно-ракетни полка на въоръжените сили на Украйна преминали на страната на правителството на Автономната република Крим.Общо повече от 700 войници и офицери заявили за готовност за защитават населението на Крим. В състава на частите на ПВО, преминали на страната на правителството, влизат повече от 20 зенитно-ракетни комплекса Бук и над 30 зенитно-ракетни системи С-300 ПС, заявил представител на кримската автономия.

139

Живко

преди 10 години

На никого не му се воюва освен на САЩ на тях това им е външната политика без война не могат но все си мисля че ако се започне такава то светът ще се обърне срещу тях дори и на тяхна територия

138

Анонимен

преди 10 години

Путин да прати самолетите на воненно учение, маневри и обмяна на опит в Куба!Оттам се разкрива прекрасна гледка към САЩ!

137

e

преди 10 години

И още нещо ! Терористичния акт в Сарафово бе съблюдаван и изпълнен спътниково,чрез изпратен пакет предаден на шофьора,"до поискване",предвижен от столицата,изработен по "поръчка".Момчето с дългата коса е абсолютно невинно,въпреки,че от Мосад автоматочески излезоха внушения за "идентичност".Не се изискваха много жертви,но жертви,които бяха от своите си заради "Иранското копче".Относно "активирането",тази чувствителност към високоволтов разряд -спътников на "веществото" е разработена много отдавна.

136

Анонимен

преди 10 години

И Хитлер напада Русия през Полша дано тъпите американци не издържат толкова времеа че ще се хапят отзад това е факт

135

Анонимен

преди 10 години

САЩ ЯВНО ВСЕ ПО НАСТЪПАТЕЛНО ВЪРВЯТ КЪМ СВОЯТА ЖАЛКА ГИБЕЛ, ТЪЙ КАТО НЕ СЕ УСЕЩАТ ЧЕ СА ДОСТА ПО СЛАБИ ОТ РУСИЯ ВЪПРЕКИ МНОГОТО ДЪРЖАВИ В НАТО, КОИТО ПО ГОЛЯМА ЧАСТ СА ЗА КАЛАБАЛЪК, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НЕМОГАТ ДА ИМАТ СИНХРОН ВОЙСКИТЕ НА НАТО КАКТО САМИТЕ РУСКИ ВОЙСКИ ПОМЕЖДУ СИ.ДР. ВЪПРОС Е ЧЕ САМО КАТО ВИДЯТ ДЕБЕЛОТО ДЪРВО ГОЛЯМА ЧАСТ ЩЕ СЕ УПЛАШАТ И ЩЕ ОСТАВЯТ АМЕРИКА САМА ДА СЕ ДАВИ В СОБСТВЕНАТА СИ КРЪВ И ГРАНЯСАЛА УРИНА.ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ /НАТО, ЕС/

134

e

преди 10 години

До: sofia***usembassy.bgОтносно: PitankiДата: Понеделник, 2014, Март 10 11:44:53 EETМного ИНТЕРЕСНИ ФРАГМЕНТИ-ЗАГАДКИ* в историята са "случките" като: "Атентата срещу папа "Йоан Павел Втори", "Георги Марков","Литвиненко", "Березовски" ,"Сарафово-Иранското копче" и сега "Украйна" ?!

133

Анонимен

преди 10 години

Демек още 12 мишени за руснаците ако решат да си спретнат някое учение.

132

Анонимният

преди 10 години

А какво беше когато силите на НАТО нахлуха в Сърбия и превзеха Косово. Също така опитите да се оправдаят тези вмешателства със собствени стратегически интереси или по хуманитарни съображения винаги дава добра отправна точка на противниковата страна да използва същите оправдания за подобни действия в бъдеще, стъпвайки върху създадения прецедент.

131

Анонимният

преди 10 години

И, както е казал Алберт Айнщайн: Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , но Четвъртата ще е с тояги и камъни"

130

Анонимният

преди 10 години

Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата - Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак. Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни, и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия, защото ако го направят, това ще постави началото на Трета световна война.

129

Анонимен

преди 10 години

До e Какво има да се мотивирам, само прочети коментарите на русофилстващите, пълни са с антисемитски изявления. Самият ти не можеш да се сдържиш да ме наречеш "нагло Моше". Това е просто смешно.

128

Румбо

преди 10 години

Леле,руснаците се посраха от страх!Тея вярват ли си?Пълно е с руснаци,сърби и много други(даже и българи) които копнеят да хванат американец за гушата,след всичко което САЩ им причини!Идва време за възмездие!А можеше САЩ да станат нормална държава и да се конкурират на равна нога с другите.

127

e

преди 10 години

до 164: Аргументирай се! Анонимен си,нагъл си,какво повече да ти кажа,че си нагло Моше! Такива като тебе направиха терористичния акт в Сарафово.Логистиката и активирането бе спътниково,а онова момче с дългата коса,просто съвпадение и вменяване на "муле"

126

evgeni1234

преди 10 години

До: sofia***usembassy.bgОтносно: до Държавния департамент и Белия домДата: Понеделник, 2014, Март 10 11:14:09 ЕЕТКак са "Кикитата",ами ако затропат и по американските дебели картини,а ?Спомняти ли си случката "Завода за амониева силитра" и "Маратона" ? Страната на неограниченитте възможности изгуби доверието на Международната общност,поради нелигитимност,силна зависимист от ционизъм и милитаризъм.Как са "Кикитата",как са,Тропкат ли а?

125

Анонимният

преди 10 години

Всъщност руснаците няма да се откажат от ключовото пристанище Севастопол на брега на Черно море. Но когато чуваме, че САЩ предупреждават Русия да не се намесва - това е пълно лицемерие. САЩ вече са похарчили 5 милиарда щатски долара, за да се дестабилизира Украйна

124

Анонимен

преди 10 години

Вие ли ми говорите за антисемитизъм, вие, руските лакеи, на които цялата идеология е построена върху пещерен антисемитизъм?

123

Анонимен

преди 10 години

Айде сега и нашите михлюзи да поискат самолетоносач .... То друго спасение за България не остана ,освен да обявим война на Русия . За два дни ще ни поробят и за две години ще се оправим. По добре братушки , отколкото резанушки и западнушки да ни клатят .