131

Анонимен

преди 10 години

Мачкай, Путин! България е с теб!А иначе не обръщай внимание на българските русофоби. Те са само един файтон хора, но правят много хубави м.нети.

130

Пич

преди 10 години

"Виждам, че с всички сили се стремите обратно към турското влияние. Сега ще изберете Бюрека и ще броите нови 5 века, само не знам, кой ще се наеме да освобождава такава неблагодарна ***."Това не го разбрах, признавам! Единствената партия, която управлява няколко мандата с про-турското ДПС е БСП. Ако някой помага на про-турските интереси в България, то това са българските социалисти. Бареков е рожба на КТБ, която пък е проводник на руските капитали в България през руската ВТБ. Не трябва да си много умен, че да се сетиш, че руснаците инвестират в Бареков, за да подпомогнат БСП и про-руски

129

Анонимен

преди 10 години

*Троцки, пардон

128

до Пич

преди 10 години

Няма смисъл да обесняваш на хора, чиито представите за развита демокрация включват концлагери, съветски милиционерски ботуши, опашки от 2 километра за хляб и портрети на Тротски върху всеки панелен блок.

127

Анонимен

преди 10 години

До ПичАко си истински пич щеше да се изразяваш като такъв! Те и селяните подбират думите си. Пази боже България!

126

Чип

преди 10 години

До ПичПич, такива като теб ми дават надежда, че България все пак може и да има бъдеще. По принцип съм доста отчаян, че българският народ е тотално съветизиран и комунизиран, което е най-страшният кацином на българският социум. Бъди здрав!

125

Анонимен

преди 10 години

До 136Съотношението не е русофили-русофоби, а щатни служители към руското посолство срещу трезвомислещи българи, даже и Станишевото правителство заклейми действията на ***, само Вие щатните *** си мислите че някой ви вярва

124

Пич

преди 10 години

. Я питайте дядо си, да ви каже какво му е разказал неговия баща за България преди болшевиките. Питайте да видите как гърците са идвали в България, да работят като слуги, защото сме били много по-развити от тях. После идва работническо-селската "интелигенция", избива всички предприемачи и тъговци, които не са се изнесли от България, и налага диктатура на пролетариата. Останалото може и да го помните, а може и да са ви го разказвали. Комунизмът е най-голямото зло, което се е случвало в тази малка държава.

123

до 139

преди 10 години

Не съм гласувал за червените ,никога. Не си въобразявай,че само комунист може да обича Русия! А тези журналисти са там за да изкарат русите варвари и само за това трябваше да ги оритат.

122

до Пич

преди 10 години

Има надежда за България.

121

``mitko

преди 10 години

117-след 9 9 1944 явно много малко са ви клали щом си останал жив/баща и дядо/ или ти си ренегат?

120

Пич

преди 10 години

"Според мненията по тази тема съотношението русофили-русофоби е 3:1. Българския народ е за Русия.Така е било и така ще бъде!"***, като махнеш троловете на заплата в Leadway, и ще останат 2-***, 3-*** заблудени селяни, които още да си мислят, че Русия и Путин ще направят нещо добро за България. Нали бяхме 45 години под руско влияние, бе селчо? И после още 20 години. От една средно, дори добре развита държава в Европа, се превърнахме в едни зависими мързеливци, които чакат някой да им подари нещo. Видиш ли комунист, дори не си хаби псувните по негов адрес!

119

Анонимен

преди 10 години

Гледах видеото и как ще докажете че това е снимано именно там. А като са взели камерата и фотоапарата от къде е видеото? Всички твърдят че са диви ***,а камери има на всякъде където ви изнася

118

до 136

преди 10 години

Точно така. И затова винаги ще си останем един неразвит, руски панелен к****.

117

Черен Петър

преди 10 години

Вигенин, Орешарски, не се скатавайте, ами защитете двамата българи и посегателството над журналистиката.!

116

до 136

преди 10 години

Интернет е пълна маниполация!А единия тук дори си вее Курта на аватара.

115

Анонимен

преди 10 години

Според мненията по тази тема съотношението русофили-русофоби е 3:1. Българския народ е за Русия.Така е било и така ще бъде!

114

Черен Петър

преди 10 години

Братушките са го пощадили. Оттървал се е само с един телефон, камера и уплаха.Цензура!То и в България си я има. По сайтове и медии.Ако на някой *** не му хареса свободата и словото ти, те трие.Каква работа имаш там ако не ръкопляскаш на директивите?

113

Пич

преди 10 години

До KokoИзвинявай много, моите уважения за коментара ти, но на видеото виждаме как бият двама български журналисти в Крим. Сега и на малките деца е ясно, че в момента в Крим действат про-руски милиции, пратени там от Путин. И вместо българите да осъдят този побой и заплаха с пистолет, тук някакви червени *** се надпреварват да плюят по собствените си сънародници. Нали разбираш за какви *** става въпрос в тази държава?

112

ха

преди 10 години

Ооо , вижте тоз поет напетот американците поет.Забил езика си чевръств един американски г.. :-)За свойта малка карта Visa,той бе готов ,и го облиза.Създавайки световна кризаТи искаш да си от добрите,да казваш думи страховити.Но просто си една *** ,оръжие на демагога.