481

ВЛУДИМИР ЛИЛИПУТКИН

преди 10 години

ТАКА ЗАПОЧНА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА С ОКУПАЦИЯ НА ПОЛША ОТ ЧЕРВЕНИТЕ РУСКИ ФАШИСТИ

480

Анонимен

преди 10 години

Сталин си беше пич та дрънка. САЩ пуснаха ядрени бомби срещу мирно население на неядрена капитулирала държава.

479

Анонимен

преди 10 години

Мъж с бръсната глава се е приближил до кабинета на Николай Бареков и е открил огън. За щастие изстрелите са били във въздуха.Все още не е ясно дали оръжието, с което е стреляно е газово или бойно. ЯВНО АКЦИЯ ЧИСТИ РЪЦЕ НЕ СЕ ПРИЕМА ОТ НЯКОИ ХОРИЦА.

478

Путин

преди 10 години

ще си спомни Афганистан,а Украйна помни милионите жертви на ГОЛОДОМОРА,Сталиновия холокост или масовото му убийство 1932-1933 година.Болен човек управлява Русия през 21 век.

477

Анонимен

преди 10 години

Ей българи, спрете да се месите в чуждите проблеми ами гледайте нашите. Ние също трябва да сложим армия в източна Македония защото това е наша територия отделена от България от големите сили! Време е да си разделим Македония с албанците.

476

ЛОШО

преди 10 години

искаха свобода постигнаха го а сега руснаците ще ви яхат... Путин вместо да укриваш олигсрха вземи го предай на бунтовниците да го съдят

475

До 574

преди 10 години

Българофил може да е само свободният българин!Робите са русофили, туркофили, американофили и всяккави други фили!

474

До 556

преди 10 години

Ами да .Предпочитам България да се присъедини към православната руска федерация ,отколкото към ислямисткаТурция.То се е видяло че с типове като Боко и СърГей не отиваме на добре.Кво ше кайш ? Или може би предпочиташ дъщерите ти да се движат забулени като нинджи

473

Анонимен

преди 10 години

Православието и славянството са две *** кожи, с които отдавна се прикрива хитрият руски вълкП.К.ЯворовСлагайте волно минуси на Големия Яворов,таваришчи...смело и безотговорно.

472

ъъъ

преди 10 години

В най скоро време и Отношенията САШ и Украйна = отношението помежду 150 кг. борец и 60 кг. *** ."- С пари или с бой, ще даваш дупе, *** ! "Важното е да има избор, така е в живота .

471

Анонимен

преди 10 години

делим се на русофили и русофоби, не може ли да сме ...българофили...

470

ъъъ

преди 10 години

Отношенията САЩ и България = отношението помежду 150 кг. борец и 60 кг. *** ."- С пари или с бой, ще даваш дупе, *** ! "Важното е да има избор, така е в живота .

469

Със оциалист

преди 10 години

Ало, Позитано, спите ли? Чакам опорните точки! Досега Вигенин се изказа, ама някак не ми се връзва каквото казва той? Да няма грешка? Как така ще сме за единството и суверенитета? Ние сме за .... И аз не знам за кво, ама винаги сме да им е гадно на хората. Как така ще се решават проблемите по мирен път? Дайте опорните точки, спите ли какво ли? Микович, на коя водка си? Дайте де. Ореш-арски не казва нищо, и той чака.... Рубладжии смешковци пак я оплетохте. Като Путин и Янукович я оплитате....

468

Жалка работа

преди 10 години

Може ли да попитам какво е това проруско или проамериканско настроение...Украйна си е независима страна или поне трябва да бъде такава,какви руски армии какви пет лева,какво са направили украинците на хората в Крим и региона,че руснаците да влизат в чужда територия,или понеже америка го правят повече от тях те имат право да си наваксат....това не е детска игра а истински хора и съдби

467

Дедо Андрешко

преди 10 години

Отношенията Русия и Украйна = отношението помежду 150 кг. борец и 60 кг. *** ."- С пари или с бой, ще даваш дупе, *** ! "Важното е да има избор, така е в живота .

466

Анонимен

преди 10 години

Да бе . щото мръсния евреин паси е подписал за НАТО, че затуй трявало да се бия с Русия ? Абе те НАТО да ми дадат оръжие , пък да видим дали ще го насоча по руснаци или някъде другаде...

465

Анонимен

преди 10 години

"Лидерът на украинската крайнодясна организация "Правий сектор" Дмитрий Ярош пък призова лидерът на чеченските сепаратисти Доку Умаров с оръжие в ръце да подкрепи антируските сили в Украйна, съобщи руската информационна агенция. Съответното обръщение било поместено на страницата на "Десния сектор" в социалната мрежа "ВКонтакте".....И какво излиза - превратаджиите начело с Кличко ръка за ръка с фашизоидни радикалисти от Правий Сектор и чеченските терористи издирвани и от САЩ!

464

rusnak

преди 10 години

Русия има много да наваксва Американските инвазии от ВСВ..

463

Обикновен

преди 10 години

До АнонименНАТО сме ние. Нали не забравяте?И слава богу!

462

Обикновен

преди 10 години

Някрая Русия ще изгуби страшно много. С това мислене от 1954-та до никъде няма да я докарат. най- много да анексират някоя територия, след което и руско говорящите в Крим ще искат да се откъснат. Междувременно - всякакви терористи ще тормозят обикновенния руснак, вътрешната опозиция ще се засили, международна изолация, пък и ние ще започнем да си добиваме шистов газ, както и много други държави в Европа. Да не говорим, че Иран ще е много по- важен и близък, ще загубят руснаците... Ами Куба?