136

смях

преди 10 години

Голям смях, изведнaж от вчерa зa руските *** Укрaйнa стaнa " изкуствено създaденa" държaвa, зaщо преди двa, три дни не беше ли " изкуствено създaденa"? Юди русофилски.

135

иван

преди 10 години

Украйна ,ще се раздели на две в източната част вече се веят Руски знамена няма Украйнски .Европа ,ще се грижи за свойте гавроши в западната част.там няма нищо освем камъни , икономиката и ресурсите са на исток. Как се мина само Есчето .Англия да се готви за вълна от Украйнци.

134

Анонимен

преди 10 години

всички държави който по някакъв начин са свързани с Русия са бедни.....примери искате ли че неса малко

133

ТОП ИДИОТИ

преди 10 години

Сами си сложиха главите на дръвника

132

Анонимен

преди 10 години

Обикновенно след управлението на комунисто държавите фалират,очаквам в Беларус да се случи същото

131

anoi

преди 10 години

ЕС, айде отваряйте кесиите! Който чупи - купи.

130

Анонимен

преди 10 години

скловенче, ти от стaтут нa еднa държaвa пaнимaеш ли, или ЙОК? зa тебе и подобните ти *** рaзликa между Федерaция, еднонaционaлнa или Конфедерaлнa държaвa имa, или нямa. Кaкво ревеш зa някaкво си мaлцинство, по тоя свят колко мaлцинствa имa по държaвите! Товa е рускa.провокaция и укрaинскaтa влaст в Киев знaе товa и действa. Рaзцепвaне, без НAТО, ЕВРОПA, ООН И СAЩ сaмо ще го сънувaте в мокрите си сънищa с учaстието нa путятa!

129

Анонимен

преди 10 години

трябва незабавно да се отправи молба за финансова помощ от МВФ.Това изречение описва всичко

128

Говедарите

преди 10 години

как пишат на компа като са до ушите в л******

127

Говедарин

преди 10 години

Тролете, тролете ***! И петък пред Позитано за заплата да додете!

126

Анонимен

преди 10 години

Тея са по-чистокръвни българи и от нас!Направо са Кубратова България .То бива трите наи-прости народа да са Укрйнския,Бългрския и "Македонския"ама!

125

Анонимен

преди 10 години

В обедните новини по руската показаха как в Донецк е заловен от тълпата председателя на партията на Кличко Удар в региона ,човека беше целия в кръв от побоя ,беше разсъблечен гол и го водеха вързан по улиците.В Украйна вече пълзи гражданска етно-религиозна война .докато в западната част се разправят с про-руските настроени хора,същото става и на изток с тези про западно настроените ,тази държава няма да може да остане цяла тези не се понасят едни други

124

Анонимен

преди 10 години

Спокойно, вашите приятели от МВФ ще закърпят положението, нали затова се борихте? :))От какво се притеснявате, че новата власт няма да сработи и ще затънете в още дългове? Споко бе, нали сте умни, интелигентни и дърпате към съюза, не се съмнявайте във възможностите си хахахах

123

Анонимен

преди 10 години

Днес Кaтри Aщън ще бъде нa срещи с Влaсттa в Киев, Европa поемa своятa роля зa бъдещето нa Европейскa Укрaйнa. ***.ин снОво потерял, сново сбили кaк сОбaкa. Слaвa Укрaiнi, беснейте русофилитици, Бог ви нaкaзвa и ще ви нaкaзвa зa греховете от близкото минaло и сегaшно нaстояще!

122

Анонимен

преди 10 години

то янукович щеше да се оправи 15 млрд то и предното правителство каза същотоама не комунист бил а сега видяха ситуацията те я знаяха впрочем. трябваха мерки преди 3 месеца ес отказа и стана тя

121

Румен221

преди 10 години

Бързат, бързат...Докато народа им не е разбрал какво става, бързат да поробят финансово Украйна и да превърнат украинците (каквито сме българите) във вечни роби на МВФ...!!!- Такава финансова катастрофа Украйна не е виждала, каза дясната ръка на Ю.Тимошенко, Яценюк, който добави, че трябва незабавно да се отправи молба за финансова помощ от... Банката но ЦРУ - МВФ...!.

120

Анонимен

преди 10 години

Хахха абе сменете я тая плоча!Какви комунисти ви прихващат!Бяхме свидетели на добре режесиран цирк ,а в момента МВФ и световните лешояди ще се нахранят доволно.Кои не иска месце от прясно заклана ***!Това прасе дори ще е го колят по няколко пъти в продължение на 20-30 години и всички ще са доволни.Та ако телевизията каже и народомасите ще са доволни.

119

Анонимен

преди 10 години

Украйнките сега като се юрнат из Европата ,леле майко

118

Румен221

преди 10 години

Приятели, Не съм против Е.С., а против Европейски Шовенизъм!Наполеон бил пред банкрут (както Е.С. днес) и Генерал-интендант Шовен предложил решение:- Нападаме Ломбарците банкерите на Европа и им ОТКРАДВАМЕ ПАРИТЕ!- Така и става!ДНЕС Е.С. също е пред банкрут и прилага спрямо Украйна ШОВЕНИЗЪМ, бързат да я приемат, но само икономически, за да я ОГРАБЯТ и с ГОРЧИВИНА гледам как 2 000 МАЙКОПРОДАВЦИ им помагат- А ние 24г. ГО духаме този Е.С. ШОВЕНИЗЪМ!!!.

117

Анонимен

преди 10 години

На ви сега власт, оправяйте се.