34

Анонимен

преди 10 години

До до 62Колкото и да е западнал,пак е десет пъти по-добре от дивашкият ти изток!

33

до 62

преди 10 години

първо се научи на кирилица защото аз съм с български произход и обичам България и книжнината си....Второ тоя твой запад е доста западнал и не го еня за нищо освен да си напълни тумбака..

32

АНТИ

преди 10 години

Идвайте украински туристи!Тук Демокрацията победи вече!

31

Анонимен

преди 10 години

До следствиеZapada shte napravi vsichko vyzmojno da dyrji Ukraina dalech ot Rusia i planovete na *** za evraziiski syiuz. Spoko ne gi misli :D

30

следствие

преди 10 години

спиране на помощите за Украйна, ИЗИСКВАНЕ ИЗПЛАЩАНИЯТА ЗА НЕПЛАТЕН ГАЗ, СПИРАНЕ НА КРАНЧЕТО, ОТЦЕПВАНЕ НА ПРО РУСКИТЕ ОБЛАСТИ, В КИЕВ ЩЕ СЕ СБОРИЧКАТ КАТО ГЛАДНИ ПЛЪХОВЕ..

29

Анонимен

преди 10 години

Revat li revat bolnite rusofili :D

28

Анонимен

преди 10 години

Законно избран президент и правителство бяха свалени от прозападната опозиция с държавен преврат. Това ли е демокрация? Административните сгради бяха щурмувани от въоръжени бойни групи на опозицията-факт.Дали превратът ще е ляв,десен или военен все е незаконен! Русия пак ще им вдигне газта,ще спре да купува стоките им и не ги виждам тези наивни хорица.

27

до 43

преди 10 години

По това колко си неграмотен и във всяко изречение имаш правописни грешки е потвърждение колко е прав 39 за образованието !

26

Анонимен

преди 10 години

Ние наистина обсъждахме въпроса за покупка на украински държавни облигации за 2 милиарда долара миналата неделя, но тъй като политическата ситуация рязко се промени, трябва да разберем с какво правителство ще си сътрудничимRUSKI NOMERA! Opitvat se da slojat pod krakata na demokratite dunena kora.

25

Анонимен

преди 10 години

Спокойно ,МВФ-то ще се погрижи. Ще ги връщат Умножено по две !

24

В коя държава ?

преди 10 години

В коя държава не може да бъде извършен метеж? В САЩ!Защото в САЩ няма американско посолство!

23

varg

преди 10 години

Чудесен американо-ционистки сценарий на които за пореден път поредната държава се върза.

22

до 31

преди 10 години

Ти опаковаш шоколадите, братко, на Крафт Своге. Щото, който мрази политика не прави. Има интереси, няма идеали в съвременния свят.Като си в левия двор на Русия, ще се замислиш дали ще им риташ оградата или ще си спретнете уикенда една скара..Ама то и затова опаковаш щоколади, щото мозък до там няма. А от спане по площадите за 30 долара на ден, държавата ти няма как да просперира. Държавата просперира с образование и с инвестиции в производство.Това ЕС не го прави и няма интерес да го направи

21

Анонимен

преди 10 години

Ревете задунайци! Днес Върховната Рада ще забрани компартията и партия регионов. Комплексираното кремълско джудже си скубе космите на долната глава. Б-же, колко ми е кеф. Идва и вашия ред, кирякстефчовци. Украинските Герои извоюваха и нашата свобод!!! И поляците са разбрали колко важна беше тази битка за ЕС и всички демократични, умни и свободолюбиви хора по света. На Майдана поляците носеха плакати "Ваша свобода - наша свобода!" СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!

20

Анонимен

преди 10 години

Nikoi ne iska da ima nishto obshto s rusia , vseki gleda da izbiaga na zapad i dalech ot tia alkoholizirani psihari

19

Анонимен

преди 10 години

аааа, значи всичко било заради Тимошенко! тя се появи на Мейдан и стана ясно кой е главния...горкия Кличко,...а сега вече Украйна ще стане велика държава !да им е честито! горкия народ!

18

демокрация-ха-ха-ха

преди 10 години

Дупе да им е яко на украинците.Сега такава демокрация ще им се стовари на наивните глави ,че свят ще им се завие.Жалко за хубавата държава.Видяхме какъв "разцвет и демокрация"има вече в Египет, Либия, Ирак ,Афганистан и т.н.

17

Анонимен

преди 10 години

Хосе Барозу се усмихна мазно мазно. Цял месец откак сънува красивата Украйна всяка нощ.Новините бяха добри. Украйна остана гола и боса,а руснаците нямало да й дават милярди..Няма проблем помисли си Барозу, какво са 15 милярда за моята комисийка, бръкна в източния си джоб,поопипа поопипа..нищо, само дупки, бръкна в западния си джоб,о ужас и там вече нищо.Какво да я правя сега красивата Украйна?!? А! Ще я пратя да проституира!

16

Анонимен

преди 10 години

,,Народната'' революция беше добре подготвена от ЕС и САЩ.От къде се намираха пари и средства през тези три месеца на ,,мирни'' протести?

15

на дъното

преди 10 години

Нека Кличко да продаде Украйна на ЕС! Писна ми все България да е на последните места в Европа! Украйна ще ни замени на дъното на всички европейски класации!