109

АМИ...

преди 10 години

АКО УКРАЙНА СТАНЕ И У НАС......КВО ПРАЙМЕ С КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА...!!!ЧЕ И ИЗСЪХНЕ ЛИ...??!!!

108

Анти-ционист

преди 10 години

До Български офицерБългарският народ го разделиха гнусните ФАШИСТИ, които отрязаха главата на ЗАКОННО ИЗБРАНИЯТ министър-председател Александър Стамболийски от ЗАКОННО-ИЗБРАНАТА БЗНС! Отрязаха му главата и в периода юни-септември 1923 година избиха няколко ХИЛЯДИ земеделци и комунисти.Какво ми го развяваш този "атентат" в Света Неделя от 25-та. Там бяха избити фашисти изцапани с кръв. Що се отнася до децата, то убитите деца в Света Неделя са с няколко-хиляди по-малко от избитите от фашистите

107

zsht

преди 10 години

До УКРАЙНА Е ВЕЛИКАСлава Укран!

106

Дядо Йоцо гледа

преди 10 години

Ето така се протестира, ако не си доволен от системата и ти е писнало да живееш бедно, а не с пиене на кафе :)

105

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Аз още чакам някой да ми каже в коя "демократична" страна са се провели избори след протести.Чакам.

104

vse edno

преди 10 години

До Анонимен 106: Ти май току-що си се научил да пишеш, щом ръсиш толкова глупости?

103

Анонимен

преди 10 години

Русия продължава да превежда пари на Украйна. Никоя нормална държава не изсипва милиони в политически нестабилна държава, освен ако не иска нещо от управляващите. Ясно като бял ден!!! Интересите са гигантски в Украйна. Както от страна на ЕС и Америка, така и тази на Русия! Украйна ще я разкъсат на две държави, ако народът не издържи на напрежението!

102

do114

преди 10 години

Ikakvo kato e izbran s izbori , da ne e gospod ili kral? Ima predsrochni izbori minalata godina taka stana v balgaria . Bez krav i savsem demokratichno.Faktite sa si fakti i dori komunistite tryabva da gi priznavat!

101

Анонимен

преди 10 години

Да си говориш с евро бот е мазохизъм. Руснаците ще си вземят Украйна и след това идва ред на п*далската ***, единствения език , който разбират.

100

Анонимен

преди 10 години

Отново руските снайперисти действат на Майдан, по еспресо тв показаха 10-тина трупа от тази сутрин.

99

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

НАЛИ ИСКАХТЕ ДА СЛУШАТЕ БОЛШЕВИШКИТЕ ПЕСНИ ОТ "ВЕЛИКУЮ ГРАЖДАНСКУЮ".....ХА,ХА,ХАААААААААА...А , ***!!!?????ВОТ ВАМ , "ГРАЖДАНСКУЮ"......!!!!ПОСЛУШАЙТЕ , НА ВОЛЯ......ХА,ХА,ХААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!

98

Анти-ционист

преди 10 години

Тази държава ще се разпадне. Това е гражданска война подклаждана упорито от лицемерния и човеконенавистен Запад. Очевидно западно настроеното МАЛЦИНСТВО не желае да се примири с волята на източно настроението МНОЗИНСТВО. Тази държава ще се разпадне на Западна Украйна, която ще е прозападна и на Източна-Южна Украйна. Борбата е как Западна Украйна да има излаз на Черно море, при условие, че югът е анти-западно настроен.

97

do106

преди 10 години

I kakvo dokaza? Che Ukraina e 45 miliona i enai-golemata evropeiska po plosht darjava 604 hil.kv. km

96

Български офицер

преди 10 години

До " ЧИНОВНИК " : Българския народ го раздели "Дедото" и "Ален мак в полето нейде .....!" и техния Комунистически атентат в църквата "Света Неделя" извършен по нареждане на КОМИНТЕРНА и МОСКВА на 16.Април1925 г. , когато бяха убити 213 видни Българи от Елита на Българската нация барабар с малки деца и жени , а други 500 бяха осакатени . Отдавна Червените *** в България плачат да получат заслуженото си и това време ИДЕ .....!!!

95

до 82

преди 10 години

Янукович е избран чрез избори . Това че разни *** искат да си сложат евро- -си за да им унищожат държавата не значи че Янукович ще подава оставка.Последните изследвания показват че ЕвроМейданците губят подкрепа и то значително След всичките простотии нормалните хора искат да има ред и то сиово вече. Скоро и това ще стане. Армията ще смаже Украинските седераси

94

Аз

преди 10 години

Стига си чесахте езиците. Сийрджии нещастни. Хората имат волята да се бият и да загинат за идеите и вижданията си. А не като Вас да цъкат с език и да обсъждат световната политика пишейки неграмотно...Аз не искам децата ми да се изгубят в прехода - откакто се помня все е "преход" и един и същи мутри и фамилии са все облагодетслствани по "полит" линия. Поклон на Украинските "бунтовници".

93

Анонимен

преди 10 години

Бойковистите, антикомунистите и останалата психичноболна *** - марш към Украйна ! Там беркутаджиите ще ви наврат палките отзад и ще видите що е то комунизъм. :D

92

Анонимен

преди 10 години

Komunistite byaha postadeni prez 1989. Poluchiha milioni stanaha kapitalisti sreshtu zadaljenieto da sa Choveci. Vtori pat proshka nyama da ima, ochevidni komunista e humanoid , nego ne go interesuvat dori parite , a samo nechoveski instikti za ubiistva krav i krajba. Koito ne shte mira na mu sekira!

91

Анонимен

преди 10 години

Не знам кога на някой няма да му издържат нервите и ще даде заповед на войската да помете всички протестиращи наред...скоро ще да е.

90

Анонимен

преди 10 години

До 99Дай ми един пример, когато в "демократична" страна са се провели избори след протести.Тиквата не се брои, падна като Сираков за дузпа.