14

НФБ

преди 10 години

До АнонименИМА ЛИ ЦЕНЗУРА И КОГА СЕ ПРИЛАГА...

13

НФБ

преди 10 години

КАКВО СТАНА С ЛЕЛЯТА НА ЕДИН ЗАМ ГЛАВЕН ПРОКУРОР БОРИС СЕРАФОВ..ИМА ЛИ ДДС ИЗМАМИ ИЛИ ПАК ГИ ПРИКРИВАМЕ..ЗАКОНА ВАЖИ ЛИ И ЗА РОДНИНИТЕ НА ПОЛИТИЦИ ..СЪДИИ ....ПОЛИЦАИ..

12

Hitler

преди 10 години

Питат Сайдеров добре тези точки до когат трябва да се разгледат в парламента ,а той не можем да поставим срок - бързо само да е. Т.е. след това бързо щели да се оттеглят от парламента. Е ако това бързо се проточи 2 -3 години. нищо...Защо изобщо коментираме този бозайник не мога да разбера

11

.

преди 10 години

АЙде , айде циркове ... нали ако напусне Сидероглу , Минетян Ага ще трябва да стяга дисагите и верно към Анадола , защото не виждам къде другаде той може да бъде политик след поредния провал на олигархократичната БКП и антиконституционната , пълна с агенти на ДС защитаващи турците (???) ...уж и оня грозния дето се прави на премиер. Сидероглу разбира се само пуска кьорфишеци , парите още не са свършили , няма да разтурваме задругата на ограбването.

10

zidarov

преди 10 години

Ko? НЕ - Избори тогава

9

Сиси

преди 10 години

Този с плоската глава иска дране с ха но ножче и вън от България,да си ходи в Анадола,да го УВАЖАВАТ всеки ден.

8

Анонимен

преди 10 години

До НФБИма такива фирми. Това, че ти нямаш ценз за там си е твой проблем.

7

Анонимен

преди 10 години

Местан е предател. Слушайте предателите. Още повече,че има талант на майленски джамбазин. От *** добро не чакайте. Щом обича турския,дедите му ако бяха много умни щяха да са отишли в турция. Не искам *** да управляват БЪЛГАРИЯ.

6

Анонимен

преди 10 години

Сидеров няма да се махне от този парламент, защото няма да види друг отвътре. На всички е ясно, че това са само думички без значение. ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГАСКА!

5

Анонимен

преди 10 години

"Местан определи 10-те искания на Сидеров като "див популизъм"Местан Бей е случител на Дявола. От 10 искания 3-4 не разбирам.Едно:"да се въведе 0 процента ДДС върху лекарства и учебници."мисля че не може да се направи.Останалите са напълно желателни, за да не се продължи потурчването на българите.ПП: И до Баку ли ти стигна Османската Империя, Местан ? Айде мести се натам, че тук ни е писнало от такива.

4

ico

преди 10 години

спрете да ни занимавате с тия - ясни са ни - единственото което ги интересува е да осребрят участието си във властта, сами не вяртват на това което говорят

3

Пъзел

преди 10 години

Наяде се гнидата Местан и почна да се надува, хич не му побира главата, че ако Волен Ага напусне, следващия е той заедно със съсела :)

2

Анонимен

преди 10 години

Пу!

1

Минувач

преди 10 години

Нека плюенето да започне сега...