122

Демократ

преди 10 години

Кво правим с Альоша и риските(съветски) наименования?Немедлено!Искам здвучни български имена на местности не руски.

121

Анонимен

преди 10 години

"Доколкото знам, само рускините имат свободен достъп до Босфора. За руснаците не съм чувал."Ти се радвай, че последните руски "туристи" са се спрели до 3-те процента европейска земя дето ви остана, че иначе щяхте да биете чела в Азия наравно с останалите камилари.

120

God

преди 10 години

До 9667И как разбра, че името България е с турски произход? Когато се е говорело за българи и Велика България, никой не е и чувал за турци или техни наименования. Чак в 19-ти век османците започват да се наричат турци.

119

Секси мацка

преди 10 години

До Анонимен: атакистче, нямам адамова ябълка, а ти марш при "Болен", където ти е мястото!

118

до ястреб

преди 10 години

С какво се занимаваме не е твоя грижа, турчино. Ти си гледай *** и недей грухтя за чуждата.

117

Удавник

преди 10 години

Промяната на името на Мусала ще направи българите по-богати и ще се пребори демогравската катастрофа.Аз имам една идея.Плажа във Варадеро да се кръсти "'чурката на волен"

116

9667

преди 10 години

До 119 Доколкото знам, само рускините имат свободен достъп до Босфора. За руснаците не съм чувал.

115

Анонимен

преди 10 години

"да ви питам, когато съвсем скоро комшиите ви ви напукат шошоните "Да те питам пил си си хапчетата скоро или тези халюцинации се дължат на злоупотреба с хапчета?

114

Анонимен

преди 10 години

когато българин в турция говори на български - всичко му се разбира, хаха. сменете си езика.

113

sivis

преди 10 години

До АнонименКойто ръси простотии е редно да се научи да ги чува и спрямо себе си. Не успях да прочета една свестна дума от тебе, драги. Поне си измисли някакво име, че тука са само Анонимковци.

112

9667

преди 10 години

117 То да беше само един цял ден да се занимавате с тези идиотщини, но уви! Да сте се занимавали с нещо друго от 1878 г. насам, освен да сменяте имената кога на ***, кога на помаците, кога на турците, когаа на села и градове и т.н. и да си записвате и презаписвате велика история, която по величие остави в сянка дори македоснките измишльотини?

111

Анонимен

преди 10 години

Е че то половината българи с турска фафичиля бе само дето има оф еф ов на края -фъндъкова=лешникова,таушанова=заекова че много са бреее

110

Анонимен

преди 10 години

да ви питам, когато съвсем скоро комшиите ви ви напукат шошоните заради свидеров какво ще му кажете? нали не си мислите, че саудитска арабия, оае, турция ще гледат безучастно как се опурогават молитвени храмове и разни подобни селски номера? една саудитска месечна заплата и българия ще сменява табелите на автомобилите с TR.

109

до ястреб

преди 10 години

***, говориш така, сякаш по цял ден седим и се занимаваме с имена на местности. Не стана ли време да ходиш да се дупиш и да биеш чело в земята?

108

Анонимен

преди 10 години

Първо тебе трябва да те преименуват, щото Сидер на гръчки е Желязо. Аман от чуждопоклонници, дето се правят на партиоти!

107

Анонимен

преди 10 години

До Секси мацкакакво правим с адамовата ябълка мила?!

106

Анонимен

преди 10 години

До sivisберат тютюн помаците, демек тези като теб, които едно време са сменили верата си. ти също на там отиваш. казах ти - учи коран, турски и арабски. пък може и да изкараш някой лев на бъдещия си бустан. толкова си елементарен за спор, че чак се дразня. сега се замисли хубаво и кажи нещо супер яко и смислено. но да не е цитат от песен на твойта любима преслава.

105

меч

преди 10 години

*** *** пълни гащите. Още го чакаме да се "еманципира". Бащичко.

104

Секси мацка

преди 10 години

На тоя шизофреник и циклофреник Сидеров да му свалят имунитета за скандала на летището! Също така и на онази грозна кобила Деница Гаджева, която преди време я биха и ходеше с лепенки, обаче малко и беше! Само ни излагат пред целият свят, самозабравили се параноици!!

103

9667

преди 10 години

Дилемата на дребните народи е, че губят много време с дребни проблеми и затова на такива народи величито им винаги се изразява или в минало време, или в бъдеще време. Но в настоящия момент са винаги дребнави, гладни и злобни! Името на България е от турски произход също. Какво ще правим сега? Ще преименуваме и него на Румелия? Или на Ромелия? И без това е на път да стане ромска държава, отсега да я наречем Ромелия, Сидер Ага. Между другото, какво значи "сидер"? Какъв е произходът на тази дума?