128

АТАКА

преди 10 години

Ангелчо, значи Сидеров е виновен че имало продажници около него или Тиквата че действа престъпно??? Знаеш ли че да подкупваш депутати е незаконно и е престъпление? Тиквата за това си престъпление е за съд и пандиз. Цяла България го знае, но няма доказателства. Пак те питам бе...как ще подкрепи Волен някой, който иска да го унищожи? За да купуваш депутати от Атака с 20 членове- тио искаш да го съсипеш. Т'ва е ясно. Гласувай за Тиквата, *** проста герберастка да е.а!

127

Киро Бизона

преди 10 години

До сега комуняците са предизвиквали какво ли не - купонна система, държавни фалити, глад и зърнена криза, хиперинфлация, фалит на банковата система, пълно спиране на евросредствата... Като се махнат обаче, държавата успява някак си да започне възстановяване. Този път от дупене на ***, с тая алчност за власт, ще предизвикат гражданска война! Кукловодите им предизвикват събития, за които нямат никаква гаранция, че ще могат да контролират, както на тях им е угодно. Тъжно ми става като се сетя къде можехме да бъдем, ако комуняците и *** не ни връщаха периодично с години назад. И е хиляди п

126

Анонимен

преди 10 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЪДА В ЪЛГАРИЯ СА АНТИБЪЛГАРСКИ. ПРОДАЖНИ ИЗЧАДИЯ, ПОДАЛИ ДУШИТЕ СИ НА *** И ТУРЦИ! ДЯДО МИ СЕ Е БИЛ И Е УМРЯЛ ЗА ТАЗИ ЗЕМЯ! НЕЗАБАВНА СМЯНА НА ЗАКОНА !!!!!

125

Анонимен

преди 10 години

До 125Тва хубаво ама тия агитки се мразят

124

Анонимен

преди 10 години

За който и да гласуваш после като влезе във властта се самозабравя и си прави каквото си иска.

123

БРАННИК

преди 10 години

Хвала от София, горди българи!

122

neni4a

преди 10 години

Еми така ще е като народа спи от 1944 насам. Всякакви ни се изреждат ,а ние им се радваме. И те вече си правят каквото искат. Тия 240 в сегашния парламент са дупе и ***.Ще е СРАМ,ако някой изобщо гласува за някои от тия 4 партии. Не си мислете,че Борисов е против ДПС. Кои го направиха генерал а? Именно Ахмед Доган и Георги Първанов. Борисов им е слуга .Затова и не пипна ДПС по време на мандата си. Сами си правете изводите и си опичаите мозъците при изборите за НС

121

Анонимен

преди 10 години

Къде е истеричният репортаж на Бенатова и босфорите от мястото?

120

marsian

преди 10 години

"Българите си искат джамията,не я дават на Главно мюфтийство ".Току що по CNN.

119

Анонимен

преди 10 години

Фенове са на Ботев и Левски.

118

ДС

преди 10 години

А всички вие протестиращи, гласувахте ли ? Ако бяхме гласували поне 80 % от имащите право на глас ДПС щеше да е с 3 депутати или въобще да не влезе.Правете си сметка за следващите избори.

117

Българин

преди 10 години

Гласуваш за БСП, получаваш ДПС!!!

116

Анонимен

преди 10 години

Джaмиятa нямa кaк дa не бъде върнaтa нa мюфтийството, чaстнaтa собственост е зaщитенa от конституциятa и зaконa. Щом имaт документи зa собственост, дa им я върнaт, инaче се получaвa прецедент, зa едни имa собственост, зa други не. В случaя трябвa дa се внимaвa с документите, които се предстaвят.

115

Таня

преди 10 години

До АТАКИСТ Стига сте се делили на атакисти ,герберисти,комунисти и др.сега Б-я се нуждае от обединение .Разделението не води до нищо добро.Трябва да защитим националните си интереси.

114

АнгелKo

преди 10 години

Атакист ,добре че се махнах от Ващо племе.Политика несе прави с мъст и злоба.Политика се прави с общи цели и идеали.Борисов му открадна депутатите за да си осигори кворум навремето и щото са корумпирана ***.Иначе нямаше как да ги окраде.Борисов не искаше да съсипва атака .Просто потърси корумпирани депутати и ги намери там при вас в Атака.

113

Анонимен

преди 10 години

Робовладелският ЕС ще погуби България а не турцитеОтклоняват вниманието

112

gg

преди 10 години

Третият пострадал е момиче, което е с кървяща рана, в предната горна част на главата, съобщи Фокус. Самото момиче коментира, че е било ударено от полицаи. Пострадалото момиче стана причина протестиращите да започнат да хвърлят камъни по служителите на жандармерията. Полицаите подгониха протестиращите по бул. Шести септември срещу централата на ДПС, който все още е блокиран.Междувременно, полицаите задържаха един от младежите, хвърлил камък по тях. На мястото пристигнаха две линейки, които ще прегледат пострадалите.Обстановката към момента е спокойна.

111

Анонимен

преди 10 години

До Анонименкъв европейски ШАЛОМ (שָׁלוֹם) ...това е чист еврит или хората който са виновни за всичко, лошо което става по света

110

Анонимен

преди 10 години

Шуми Марицаокървавена,плаче вдовицалюто ранена.

109

Бенковски

преди 10 години

Свобода или смърт, братя българи!