131

Бащин

преди 10 години

Докато едните киснат по барове и дискотеки с цел да се напият и изявят своето мъжкарско, а другите само са посредствени кифли с претенции без покритие ще е така. Създаването на семейство е въпрос на ценностна система,не на пари.По време на 2те национални катастрофи сме имали положителен прираст въпреки мизерията и примитивното здравеопазване.Ние българите винаги търсим причината извън себе си, *** не са виновни за това което сме, общността с по- устойчива ценностна система ще надделее

130

9667

преди 10 години

Политиците им виновни на българите, че българките не раждали!!???? Правилно ли разбирам аз коментарите?!Ами, дали да не се хвърля в политиката и основа една политическа партия, която да се занимава само с оплождането на българките, ... си мисля?! Щом очакванията ви са политици да ви правят децата ... да ви посрещна очакванията!

129

Анонимен

преди 10 години

Българките масово абортират и заради кариерата и трудното намиране на работа. Еманципацията и алчността при българките съсипа раждаемостта, докато неработещите *** се плодят като зайци.

128

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 153 Е че то не е от един ден,тази тенденция е от десетилетия,просто сега започна да става по-очевадно и за най-големия ***. Пък и народа,като гледам не му и пука. То май по-добре съвсем да изчезнем,че малоумието ни се вплело в ДНК то.

127

Анонимен

преди 10 години

60000 аборта.Умираме преди да сме се родили.Соцът вмени на жените ,че повече от две деца е срамота.Трябва да бъдеш преди всичко труженичка тъчаща на 100 стана.Преди мерзкия тоталитаризъм ,хората са се гордяли с голямата си челяд.Всичко ,което ни се случва е плод на страховитата 1944 година.Един дълбок и стойностен анализ ще докаже ,че днешната демографска криза е с много дълга предистория.

126

Анонимен

преди 10 години

Проблемът не е абортите и ражданията, а масовата емиграция заради ниските заплати и липсата на евтини жилища в София. Раждаемостта даже да е много по-висока, ако 70-80% от младите емигрират, накрая пак няма да останат млади да раждат в България.

125

realist

преди 10 години

Navsiakade v zapadna Evropa re6avat problema kato otvoriha granizite, V Germania e balno s turzi, rusnazi i poliazi, vav Franzia s negri , v Bulgaria 6te se napalni sas sirijzi, Turzia e priela 700 000 sirijski bejanzi , poznaite kade ste gi izprati . Parvite novi na6i zaselnizi ve4e sa nalize.Sled niakoya druga godina 6te se po-umnojat.Tova e istinata, kolkoto i jestoka i da e.

124

Ангелина

преди 10 години

Крайно време е да спрат социалните помощи за майки под 18 години.А не ***-майка на 13г. да взима пари, че и майка й да получава детски.

123

бонус

преди 10 години

Скъпи управници, не че съм експерт, ама все си мисля че ако все пак някога (по-точно преди да сме изчезнали като динозаврите) решите да предприемете някакви адекватни мерки в посока на подобряването на жизнения ни стандарт - нещата биха се помръднали малко в положителна насока...успех

122

Анонимен

преди 10 години

До 123.Точно всеки се оплаква от политици, и чака някой да го "оправи".Пак повтарям народе никой няма да те "оправи" докато сам не се оправиш.

121

Анонимен

преди 10 години

ПРИ (ЛОШИЯ) ТОДОР ЖИВКОВ БЯХМЕ 9 МИЛИОНА ,НЯМАШЕ БЕЗРАБОТИЦА,НЯМАШЕ ДЕМОГРАФСКА КРИЗА,СТРОЯХА СЕ УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ,НА ВСЯКО МЛАДО СЕМЕЙСТВО МУ СЕ ПРЕДОСТАВЯШЕ ЖИЛИЩЕ С БЕЗЛИХВЕН КРЕДИТ,ИМАХМЕ АРМИЯ,ИНДУСТРИЯ,ЗЕМЕДЕЛИЕ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,НЯМАШЕ ОРГАНИЗИРАНА И *** ПРЕСТЪПНОСТ,КОЙТО СЕ ПИШЕШЕ ТУРЧИН ПОЛУЧАВАШЕ ЕДИН ШУТ И ОТПРАВКА КЪМ РОДНИЯ МУ АНАДОЛ ,А *** НЕ СМЕЕХА ДА ПЕКНАТ .ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК ТОДОР ЖИВКОВ

120

neni4a

преди 10 години

До БПФ Това няма как да стане.Досега никой не го е направил и не виждам кой ще го направи. Положението е излязло от контрол и скоро ще им свършат данъкоплатците на тия нещастни политици. Просто положението е неспасяемо. С няколко думи "След дъжд ,качулка" Да си ги гледат ***,като не остане никой друг,ще лапнат дървения Кънчо и това е.

119

120, вече са те записали по IP. По-добре го скрий много добре. А иначе, браво на теб! Една от основните разлики между свободия човек и роба е в това, че никъде, никога и никой роб не е имал право да притежава лично оръжие.

118

Аве

преди 10 години

Българино широко Ти е около вратъ направиси 3-4-5 деца стига си писал по форуми те като ти упре ножа и врътъ ще излезеш на улицата и нито комунисти ще останат нито атакисти нито герберисти ама предпочиташ да спиш и да плюеш *** че ставали повече

117

Анонимен

преди 10 години

В тая пропадаща държава и един лев повече няма да платя ,работя като куче и закъсвам искат къщурката да ми вземат...а тя е в село тъпкано с братя роми и мисля ,че медал за храброст трябва да ми дадат ,а те се чудят как да ми вземат и последния залък.От мен едно искрено Да ви Е...А МАИКАТА...

116

Анонимен

преди 10 години

Ах, бай Тошо...къде си?!

115

Помак

преди 10 години

Единствения начин да се справим е да разрешат многоженството. И никакви аборти.И повече детски надбавки за да стоят жените ни в къщи и да гледат детата ни..

114

stan31

преди 10 години

Минимум средно образование за получаване на майчинство и детски надбавки и преизчисляване на майчинството.

113

777

преди 10 години

Политиците разграбиха България и прогониха 2.5 млн млади,работещи и умни българи.Стимулират мутрите и техния електорат ***, скоро няма кой да работи и плаща данъци .Да сте чули"зелена карта" да печелят *** ?

112

край

преди 10 години

Антибългарската политика на планът Ран-Ът, провеждана от всички партии и политици след 1989 г. цели унищожаване и ликвидиране на българската нация, ***, турцизация и ислямизация на държавата ни. БСП, ДПС, ГЕРБ /Цветанов-Борисов-Фидосова-Дянков/, АТАКА, анти-Реформаторски блок /Кунева, Костов, Касим Дал/, България без цензура /Бареков-Пеевски/ - това е най-голямото проклятие, сполетяло държавата ни, която вече 25 години системно се унищожава и ликвидира.