52

Станислав Николаев

преди 10 години

До Анонимен 56 - Факт е, че този януари средните температури са много по-ниски от миналогодишните през същия период. Когато даваш факти, ги давай на 100%.

51

Анонимен

преди 10 години

ТУКА 70% от коментарите ги пишат хора с капацитета и интелигентноста на СИДЕРОВТой така се блищи на Борисов

50

до 47

преди 10 години

идеално написано,но вместо герб да беше написал сегашната тройна коалицийка.жалко за България.с такива *** като теб нямаме бъдеще.

49

БЯЛАТА ЗЛАТКА ВОЛЕН

преди 10 години

Най губещия от този вот е отново Болен, за пореден път му лъснаха лъжите.Последните месеци десетки пъти за пред медиите му искаше оставката на Йовчев. Проклинаше полиция и медии, но като дойде време да натисне със златното си пръстче, нещо в него се пречупи,погледна в банковата си сметка и видя че не е необходимо вече критикува,не е необходимо да критикува Местан и областните управители от ДПС , не е нужно да иска 500 лв мин пенсия и 1000 лв мин заплата,просто трябва да се радва на милионите си

48

Анонимен

преди 10 години

ФАКТ ЛИ Е ЧЕ МИНАЛИЯ ЯНУАРИ СМЕТКАТА МИ ЗА ТОК БЕШЕ 242 ЛВ - ФАКТ Е.ФАКТ ЛИ Е ЧЕ ТОЗИ ЯНУАРИ СМЕТКАТА МИ Е 138 ЛВ - ФАКТ Е.ТАКА ЧЕ, ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРАСТИ - АЙДЕ У ЛЕВО.АМА НА ВАС И НА ВИНЕТУ ВСЕ НЕКОЙ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН - СЕГА ПЪК ТОПЛОТО ВРЕМЕ.АЗ НА ТИКВИ НЕ ВЕРВАМ, ВЕРВАМ НА ФАКТУРИТЕ СИ.

47

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ,БСП,НДСВ,АБВ,СДС,ОДС,БАРЕКОВ СА ПРЕДАТЕЛИ ДПС СА ТУРЦИ

46

макето

преди 10 години

тия начело с бат ви бойко с кви глупости се занимават а проблемите не само че намаляват ами растат

45

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИТЕ ВЪОБЩЕ НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВО ИМ СЕ СЛУЧВА СЕГА

44

до St. John Red

преди 10 години

Абе човек, погледни реално на нещата! Вие просто нямате право да гласувате след като не работите и не живеете в нашата държава! Вие нямате реална представа какво става в България и се влияете от положението в държавата в която сте, тоест не можете да прецените обстановката и така ще навредите!Трябва абсолютно да се забрани на имигрантите да гласуват, щом са избрали чужда държава за свой дом да си гласуват там!!! И най-вече много мразя акъл от имигранти!!

43

Анонимен

преди 10 години

За близо година 725 трола са произвели 19984 коментара в полза на ГЕРБ, разкри сайтът "ВЕСТИ". Виртуалната инвазия се координира от агенцията СоушълЮ, чийто предмет на дейност според Търговския регистър е Интернет комуникации (Анализ на нагласите и очакванията на потребителски групи в Интернет, Анализ на поведението на групи потребители в Интернет, Консултации по изработването и провеждането на рекламни кампании в Интернет, Контролни функции на действащи Интернет кампании).

42

Анонимен

преди 10 години

Агенцията пуска, следи и грижливо отчита всички активности на интернет троловете профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви. След това се отчитат до отдела за медийна комуникация на ГЕРБ и лично до близките до бившия министър председател Бойко Борисов, Инна Пелева и Румяна Бъчварова. За близо година (март 2013 до края на януари 2014) 725 профила са произвели 19984 коментара.

41

Анонимен

преди 10 години

Като чета коментарите на тролчетата ми става гнусно.Каква простотия цари в държавата - българи потънали в мизерия без да мислят какво се случва с техния и живота на децата и внуците им се продават за 20 лв да викат или да пишат каквото им кажат от ГЕРБ.Питам тези които пишат срещу правителството става ли им топличко на душата че еди кой си е комунист или важното е да се плюе на всичко.Но простено ви е - за 20 лв пишете,хапнете и затъвайте в ***.

40

kokalala

преди 10 години

до 33Сигурно защото няма зима *** днес го дават 20 градуса,колко сметка за ток искаш да имаш.

39

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам ,че оставихме ДЪРЖАВАТА в ръцете на сърповете и чуковете и селяните от дпси това ми било ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!

38

kokalala

преди 10 години

В коя държава националист може да подкрепя етническа партия?

37

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА доганови!!!!

36

Рали1

преди 10 години

Оставете Бойко на мира,освен ако не ви е в първа точна на опорните.За пореден път ви показа КОЙ диктува политиката в страната ни.Време е вече за публичната целувка на Волен Сидеров и Лютви Местан !Оставете им приказките настрани и вижте ДЕЛАТА ! Ако има истински българи тук,разбира се .

35

хаха

преди 10 години

Днес пуснете новината на Биволь , които преди време редовно цитирахте , като изнасяха нередности при управлението на ГЕРБ , напишете за разследването им и документацията , че другарите от БСП , начело с Кутев са плащали на *** в нета да пишат хиляди коментари.Има го черно на бяло , целия отчет пред другаря Кутев за фалшивата подкрепа която им се осигурява на другарите в нета.

34

Анонимен

преди 10 години

ЧИЧИКОВИТЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА ще наколенчат скоро време и тогава ще запеят друга песен бсп е лъжа ,в която вярват страхливите хора

33

хаха

преди 10 години

До АнонименФАКТ Е, че си платен драскач от списъка на БСПФАКТ Е, че това мнение е поставено в още 50 сайтаФАКТ Е, че си разграбвате България като стадо лешоядиФАКТ Е, че БСП, ДПС и Атака си правят ПР на гърба на герб. Кака пък не излязохте с решение за нещо. Винаги оправданието е, че предишното правителство е виновно.