70

наталия

преди 10 години

Прекрасно игра детето! Дано повече млади хора да са я гледали и поискат да се занимават със спорт!

69

Анонимен

преди 10 години

Доста е ниско нивото на евро утрепките, щом под статията за най-младия шампион на Олимпиада те бълват омраза и комплекси, нямащи отношение с постижението.

68

Анонимен

преди 10 години

66, навремето по ICQ ме спамеха зверски разни украинки, рускини и даже разни от Минск, щото бях написал, че знам руски. На всичко бяха готови, само и само да се "познакомиться" с някой извън "великата бяла крепост". То не бяха снимки, не беше какво ли не. Пращаха и снимки от великата Раша - пълна деградация, бате. А по морето са фурии.

67

Анонимен

преди 10 години

Аз като гледам и те и ние си имаме достатъчно самочувствие, даже малко в излишък и от тяхна и от наша страна-----------------61 Нямаш след като Външно министерство мълчи като шутка / да не говрим , че не дадоха Премиера избран от тяхната партия / а и ако бяхме нация щеше да има поне един символичен протест пред послотвото им за да ви света , че не сме съгласни с техните лъжи .

66

Сашо

преди 10 години

До 46 /анонимен/ Как можа бе брато ,да ни убеждавашче комунистите и русофилите са само във софийско. ААмаа айде нейсе. Ти поне си близо до Кремиковци и знаеш,чи метала от доменните пещи се лее червено -синкав. Товае една йота над червеното. Ето стакъв цвят са жителите на Силистра,Шумен ,Видин ,Монтана.Даже в началото на с. Калипетрово,до Силистра има табела: "ТУК ВРЕМЕТО Е СПРЯЛО" този хал те сами си го докараха, А като ги питаш "Как сте?"Казват "Добре ,че нашите пак са на власт". ГОРКО НИ.

65

Анонимен

преди 10 години

Манекена, аз съм съгласен да сме като Монако - да не разждаме шампиони, ама да имаме ролс-ройси :)))

64

Анонимен

преди 10 години

57, веднъж вече избрахме Русия, за 45 години ни разказаха играта, та още не можем да се оправим. Едни гърци и италианци, дето са по-мързеливи от нас, не можем да ги стигнем.

63

МаНеКеНа

преди 10 години

Боже... Русия ражда всяка минута шампиони, а ние чалга идоли, мутри и убер кухи политици. Чета заглавия за нашите... 51-во място, 41, 67... и нек'ви ей такива.... Ех, така ще е следващите 100 години.

62

до 60

преди 10 години

"Цял свят видя кой се тупа в гърдите че е Родина на кирилицата , само червените *** безполови бетонни тикви не го видяха"Безмозъчен ***, руснаците считат кирилицата за символ на руската наука и култура, не считат че те са я изобретили.

61

Анонимен

преди 10 години

64 Аз имам някакъв опит , но между рускини , украинки и беларуски , на първо място слагам последните , май те са най славянки .

60

Анонимен

преди 10 години

До 57"Който не е взел на сериозно Русия си е изпатил доста" ... като например афганистанците които пратиха руският окупатор обратно в мАсква с пръст в з*дника, или балтийските страни които открито и правилно унищожиха всичките паметници на съветската напаст а а Путин само можеше да гледа и да "заплашва" но с пръст в з*дника.

59

Анонимен

преди 10 години

Някои хора тука май не са виждали на какво е способна рускиня. Тва българки, полякини, чехкини - няма, бате. Не са способни и на 10% от разврата на една обитателка на "бялата крепост" :)))))))))))) То не се налага и да я търсиш, сама се предлага.

58

Анонимен

преди 10 години

а в залата имаше доста празни места, което е много необичайно за фигурно пързаляне на олимпиада ---------56 Напълно си прав няма нищо общо с Ванкувър

57

Анонимен

преди 10 години

За да разберете колко ниско е нивото на сороските ***, достатъчно е да прочетете коментарите им под статията за Олимпиадата.

56

до 55

преди 10 години

Аз като гледам и те и ние си имаме достатъчно самочувствие, даже малко в излишък и от тяхна и от наша страна.

55

Анонимен

преди 10 години

Слушай бе простако, по цял свят се ЗНАЕ кой е въвел първи кирилицата и кой я е разпространил, това сме ние, така че не ми развивай врели-некипели. ------------------41 еЙ ПРОШЛЯКО . Цял свят видя кой се тупа в гърдите че е Родина на кирилицата , само червените *** безполови бетонни тикви не го видяха

54

Анонимен

преди 10 години

България и българите имат толкова общо с крадливите славянски *** колкото Етиопия с колонизирането на луната. Аман от анти-българи в тая държава. Марш обратно при *** и ядрените му топки.

53

TRAKIEC

преди 10 години

DO 54:GRESHISH.......... AKO VIZIRASH MONGOLITE I DRUGI TEM PODOBNI TE TEQ IMAT PO BQLA KOJA I SAMITE RUSNACI.......... INACHE KAKTO KAZAH SKORO KYURDITE 6TE GI NALAZQT.........

52

789

преди 10 години

Беше страхотна,такава грация и елегатност-браво на това дете.А вие некадърни *** не се заяждайте с Русия.Който не е взел на сериозно Русия си е изпатил доста.Може сега да е модерно да се плюе по Русия,но не съм сигурен дали пак нашата бедна родина избра правилния си господар-да не съжаляваме пак някой ден за "демократичния" си избор.Но затова е историята,тя ще покаже.

51

Анонимен

преди 10 години

а в залата имаше доста празни места, което е много необичайно за фигурно пързаляне на олимпиада