56

АнаЛиз

преди 10 години

Другари и ти Чобане , нали знаеш приказката , че който се смее последен , се ......Да не се чудиш като дойдат изборите на слабите Ви резултати в големите български градове . Както се подигравате сега с жителите на София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара загора , на изборите те ще си кажат мнението за тази подигравка. Тогава ходете в Кърджали да търсите подкрепа , но научете турски , защото там изборната агитация се води на турски , питайте Доган.

55

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

АБВ разочароваха не само лявото, а цялото политическо пространство. БСП показа, че са силни, няма да допуснат личностните интереси да преминат в партийни и държавнически. Трагичното е, че в крайна сметка това остава единствената идея, която се противопоставя на лицемерието на Гоце, Боце, Николайчо, Кунка и ИЗМИСЛЕНИТЕ десни "сили".

54

Колев

преди 10 години

Аз живея в град Добрич . Преди няколко месеца четохме как в град като нашия г-жа кметицата не и се занимавало с откриването на нова бизнес среда в града ни . Че това не било нейна работа . Сега пък като няма пари се жалва че държавата не и дава . Ами нещо е сбъркана системата . Ако не се създаде бизнес среда и да се открият работни места от къде ще ви дойдат средствата не знам . Сигурно и г-н Чобанов няма как да помогне .

53

kremenaabv

преди 10 години

общините управлявани от герб може и да получат 36% от парите,обаче в тези общини живеят над 60%отг хората в бг. само софия,пловдив варна Бургас стара загора правят толкова

52

ИСТИНАТА

преди 10 години

До номер 50Само не ми казвай , че Кърджали е най бедната община. Това е мястото където тройната коалиция при предния си мандат дадоха над 200 милиона за водно огледало. Бяха дадени милиони да се асфалтират улички в селца в Родопите , където основно са гласува за ДПС, които водят до гората. Най бедните общини са в Северозападна България и по точно Видин , Монтана , но те получават много по малко пари , защото нямат кметове от ДПС.

51

лъжлива тиква

преди 10 години

На майната и Пловдив къде са парите на Пловдив.Защо всичко спря-зала,улици,стадиони.Защото има мамин Ваньо и никой не му е крив а савм самия той .Затова ви казавам къде са Варна ,Бургас1 СТ Загора и т.н.

50

lili

преди 10 години

stschobanov e super Minister i profisionalist pri nego nama 6 5 kato pri boiko kakvo e obrasovanieto na boiko vseki snae a kakvo e na tschobanov sascho se snae mnogo e toschen i veren tschoek na kato djankov pizata kakvo stava boiko kedee e pizata djankov da te nahrani tsche zeza seksa ne moje da ti gotvi a mojesch i zwetanova da ja vsemesch sa kuhnata ot dans v kuhnata na bankja moje i masajiskata da ja napravisch bogataschka kato zeza seksa ili tja e na halkidiki s rosentscho nali i dvamata ok

49

77

преди 10 години

ЧОБАНОВ ХВАНИ НЕКАДЪРНИКА БОРИСОВ ЗА УШЕТО И ГО ПРАТИ ДА ДОЧЕТЕ "ВЕНЕТУ"

48

Анонимен

преди 10 години

MOJE LI VNUK NA OV4ARSKA FAMILIQ DA RABOTI S FINANSI?MOJE AKO E KOMUNDEL.

47

GERB=lefski

преди 10 години

" И всеки ще получи дължимото " Това ваши в пълна сила за Боко Тиквата ! Открадна милиарди , но е съсипан ! Вижте го , за 6 месеца е заприличал на грохнал старец ! Толкова го е яд че не е на власт и не го дават по телевизора всеки ден ... муаахахаха

46

пенсия

преди 10 години

Чобанче х*ка* им го в човките на герлерасите. *** като заклани прасета. Пицарчето да ми падне жив ще го удуша.По-добре един чобанин, отколкото една тиква.

45

Боже пази БГ

преди 10 години

ДА прощавате симпатизантите на Бсп,но в това правителство явно с конкурс са избирани от балък нагоре-видяхме как давате парите за общините и висчко се вижда от оня от горе

44

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТАСифия и Пловдив си имат пари. Е, еко герберастките кметове са ги окрали, е друг въпрос...Дава се на на-бедните общини, да закърпят положението - отопление за училищата и т.н.

43

БоСимеонов

преди 10 години

Какво го е смъмрил... Направо си го накълца на салата. С цифри и аргументи. Както си трябва.

42

Майната

преди 10 години

Може ли тоя цъкльо да смъмри някой?! Тоя беше опуснал яко кога бяхме оградили парламента, а те като мишки излизаха през тайни входове. Тежко ни и горко ни с тези продажни политици!

41

лъжлива тиква

преди 10 години

Пак питам къде е тази червена община с огромните пари.Това с Кърджали е проста лъжа .Какви 16 млн за София говориш бе ***.София тези пари ги харчи на седмица.Това е печалбата на една средна фирма в София .В София се налива това което не стига за половин България.Защо Фандъкова не плачи????

40

Анонимен

преди 10 години

По-злобни и некомпетентни политици от герберушките, България е нямала досега....

39

,

преди 10 години

Защо ли и Станчо и тоя заприличват все повече на Пеевски?

38

Магив

преди 10 години

Бойко го е яд щото неможе да краде

37

ИСТИНАТА

преди 10 години

Кой как иска да го разбира , но София , Пловдив , Варна и Бургас получават общо 16 милиона , Това са най големите градове в България с кметове подкрепени от ГЕРБ . Там живеят и работят около 3 мнл българи . В Кърджали с кмет от ДПС получават 17 милиона , там живеят 30 хиляди , по голямата част подръжници на ДПС.Коментара е излишен