19

Владимир

преди 10 години

еййй затриха ми поста щотоо казах , че на крув *** космите му пречат и щото обидих комуниста от снимката!! Еййй Днес БГ колко ви плаща световно известния некадърник Станишеф и онази долна *** КОЙЙЙ?!!?

18

Анонимен

преди 10 години

БЕЗОЧИЕ Е ТИ ДА СИ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР! ОСТАВКА!

17

Анонимен

преди 10 години

от една година са на власт и все герб им е виновен а тоя все не знае все не е чул па фани свърши нещо бе хората по селата часни охранители почнаха да наемат тоя докато пази БКП-то

16

Анонимен

преди 10 години

Нека се стопли времето и ставаме,вече всички сме болни.Нема да може никoй да ни спре.Свобода или смърт. Нека се стопли времето и ставаме,вече всички сме болни.Нема да може никoй да ни спре.Свобода или смърт.

15

Анонимен

преди 10 години

Гледайте БГ мафията в министерските кресла,гледайте ги как се ослушват и си знаят че един ден всички ще бъдат арестувани,защото цялата политика им е разбойническа мафиотска и крадлива.наближава.Дай руки.От Йовчев до Орешарски.

14

Рали1

преди 10 години

Само за това ,че всички скочиха като попарени си струва да се проследи дебата .

13

Анонимен

преди 10 години

Управляващата партия-дпс,с подкрепата на безродниците от атака и бсп,иска връщане на вакъфските имоти в БЪЛГАРИЯ на мюфтийството.Малко по малко БЪЛГАРИЯ се напуща от българите,а българските земи и културни ценности се предават на турците.Подкрепяната от *** партия бсп обезлюдява страната ни.За да са на власт ще предадат Кърджалийско и Делиормана на Турция.Това е осакатеното бъдеще на една отиваща си нация,в която ,,било безочие,защото имало сигурност''.Да,към подготвеното ново робство.

12

Анонимен

преди 10 години

"Набезите над имуществото на хората ще намалее драстично, обеща той" Ще намалее , ама друг път :)

11

Анонимен

преди 10 години

Набезите щели да намалеят? Този човек на знае какво говори или заема място,несъответстващо на квалификацията му.Той неотдавна каза че не не му пукало дали ще остане министър.Тогава какво да очакваме от него?

10

Анонимен

преди 10 години

Няма нищо по-нагло,нахално,противно и пропаднало от вашето управление.А най-голямото безочие е да изпращате полицаи без идентификации да бият хората по протестите,това дори и при Цветанов го нямаше.

9

Боби

преди 10 години

Всяко изказване на управляващата коалиция е положително пожелателно.Обобщено с две думи ЩЕЩЕ ЩЕ ЩЕ и така вече 70г. Блажени да са вярващите и наивниците.Пийте си вечер ракията и чакайте някои да ви предостави"СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" на тепсия.

8

Рали1

преди 10 години

"Той обеща, че набезите над имуществото на хората ще намалее драстично, защото екипът на министерството му има визия как да се справи с крадците."-Йовчев,и преди имало кражби,но сега УБИЙСТВАТА зачестиха след грабежи.Как ще намалеят набезите и кога създадохте тази визия?Хайде,в едно от селищата,споменавани вече няколко пъти-колко жандармерия ще изсипете в село като Коиловци-около 2 км от главния път в посока Славяново и 3 главни пътя вътре в селото?В тази част на страната селата са толкова голе

7

Анонимен

преди 10 години

Ако тоя *** е моряк, както го наричате то военноморския флот може да го използва само за шамандура, със сигурност няма да потъне с тая празна кофа на раменете си!!!!!

6

Един българин

преди 10 години

Най-голямото безочие е някой от БСП да говори за безочие !

5

край

преди 10 години

Мразя сегашното правителство но истината е че МВР министъра е три класи над Цв Цв.

4

акуд

преди 10 години

йофчеф ти имаше максимален брой 5000 бр. бежанци които България може да поеме .А успя съвсем преднамерено по заповед на дпс да пуснеш 10 000 бр. защо бе иофчеф?????кой е безочливия????

3

Денислав

преди 10 години

Щом от вчера решихте да се борите с престъпността - значи има смисъл от този вот.

2

макето

преди 10 години

кога ке раздавате джепането и ке приемете закони за самоотбрана оти от мвр-то и *** за зеле не ставате

1

Анонимен

преди 10 години

След близо 70-годишно грабителско управление червените боклу.и успяха да приключат с 1300-годишна държава! Видяхме каузата на Фамилията! Успяха! След 20 години няма да има българи в България!