31

Анонимен

преди 10 години

и този протест ли е платен от Бойко , а ?и това ли са *** и наркомани ?големия платен протест беше миналата година февруари месец а големия митинг беше есента когато станешев разхождаше народа по гарите като маймунии тги возеше безплатно с рейсове и влакове

30

Мошеници-протестъри

преди 10 години

100% са се обадили на Борисов да му кажат- "ще те сложим на един плакат, е така за парлама,за заблуда на врага" :)))

29

на обществено място!

преди 10 години

Този протест е най-голямото масово самозадоволяване на обществено място!

28

Ранобуден кретен

преди 10 години

Хайде ние на протест против намаляването на студентските такси.Баси идиотчетата, ами те като си вземат комисионите от мутрите за да протестират? Да им се забранят със закон тогава.

27

Негласуващ

преди 10 години

И, като се зададат избори, независимо за какво, тичайте и им гласувайте, за да взимат огромните си заплати!А после попържайте по форумите и чакайте да дойде Годо!...

26

mdr

преди 10 години

ha, dali ste raboti euparlamenta kato gluhite si bg 240 kolegi, ako vseki den ima protesti pred sgradata im v Bruxelle?!pri mesechni zaplati 30 000 evro samo?!

25

Анонимен

преди 10 години

Между плакатите има един образ за заблуда на ......... От всякъде са прозрачни тези протести.

24

Анонимен

преди 10 години

СКОРО ПРОТЕСТ И ПРЕД РД"АА"ДАИ ЯМБОЛ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ДИРЕКТОРА ДИКРАН БОХАСЯН !!! ДА СПРЕМ ЗЛОТО НА ЯМБОЛ !!!

23

Бигуй

преди 10 години

Ако Ранобудните имат сексуални проблеми, виновни за тяхната импотентност са БСП. Ранобудните студентки да не се тревожат - ще продължим да се грижим за тяхната удовлетвореност от живота. Без секс няма прогрес!

22

Анонимен

преди 10 години

Умен тъпчо тия съветници нали ти си ги избираш такива. И от какъв зор пък трябва да са с добро материално положение? А щом са избрани значи се ползват с уважение и доверие. А безплатна работа няма.

21

Протестиращи гербери

преди 10 години

Случайно или не пропускат плакатите на Цветанов,Фидосова ,Цачева.....Борисов са го сложили за кьор фишек,разбираме ги тия далаверки ние

20

Анонимен

преди 10 години

А защо не протестираха за повишаването на заплатите от 200 лв. на 1200 лв. на общинските съветници ?! Те работят и на друго място. В цивилизованите държави общински съветници са хора, които се ползват с всеобщо доверие и уважение, с добро материално положение, които работят за хората безплатно, само за престиж. Прости тъпчовци !!!

19

до 10 ушак

преди 10 години

За пенсии може и да отиват над 10 милиарда, защото е пълно с "млади пенсионери, с ограничено мислене и двадесет заплатки накуп,заради добро лежане и послушание ",ама то системата ги е осакатила,а и толкова си могат.

18

Анонимен

преди 10 години

искат си Бойко бе що не им влезете в положението :)

17

Анонимен

преди 10 години

Щом са избирани едни и същи според не са ли си вършили работата бе умник? И ако те не заслужават заплати кои? Тия къде метат улиците ли? Ама че глупави хора.

16

Платени убитаци

преди 10 години

Недоволни са само от БСП , за ГЕРБ и дума не обелват! Аааааа ама драги протестиращи май сте с два аршина!

15

Геша

преди 10 години

Професионални протестиращи:)) ,какво им се връзвате ,нека си крякат само пътища да не им дават да затварят!:))

14

Прост народ,ама мноо

преди 10 години

Като протестираш срещу вдигане на заплати протестираш и срещу увеличението на твоята собствена!!!Ама *** народ!! Ей така ще сме винаги , винаги в батака!Затова и в Ада няма дяволи да пазят казана на българите!!Свещена българска простотия!

13

От Народа и Провинци

преди 10 години

Когато протестирате и срещу ГЕРБ и срещу РБ ще ви подкрепим!!!

12

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 12За съжаление не. Не мога да накарам 40 000 души да гласуват за мен. Но има хора които могат и си заслужават заплатата.