9

Анонимен

преди 10 години

И дайте свобода на жандармерията да си върши работата в малките населени места, където ще охранява!!!!!!!!! Те знаят как... Никаква милост за ***, вилнеещи по тези места! Успех!!!

8

Анонимен

преди 10 години

до 7 - гледай си там твоята мокра мечта, титанът на мисълта - Цвъ-Цвъ. Лазаров е сто пъти по-интелигентен

7

Луцифер

преди 10 години

Огромната част от битовата престъпност е приоритет на *** етнос. Така че ако *** лавинообразна раждаемост не се ограничи, България няма шанс! В рамките на 35 - 40 год. ще бъдем само географско понятие населено с "мангустси"...

6

аз съм българче

преди 10 години

Как върви напредъка с интерактивната карта на престъпността? Доколкото си спомням в червено се означаваше най-високата концентрация на престъпления, с оранжево по-слабата и с жълто най-слабата. В единствената червена зона на картата по някаква случайност се помещават парламента и министерството на вътрешните работи.

5

Анонимен

преди 10 години

Хрантутниците, така наречени полицай на никого не помагат а искат да им се даде някое левче. Я хващаите брадвата и се справяите самии.

4

Анонимен

преди 10 години

Г-н Лазаров вместо жандармерията да дреме из София.Пратете постоянни патрули във всяко село!Утре твой роднини могът да бъдат обрани,изнасилени или убити.Бъдете хора Г-н Лазаров не:*** в човешки дрехи!!!

3

Мари

преди 10 години

Ко???Не!!!Що така нагло лъжеш ???Оставка веднага!

2

stanik

преди 10 години

И при гелосания лъжата няма почивен ден

1

Анонимен

преди 10 години

От статистките се вижда че откакто са дошли ГЕРБ 2009 г. престъпността е намаляла със 70 % в описаните места.