65

Анонимен

преди 10 години

Те ни бият само по взаимната си подкрепа, докато ние се цакаме един друг. Критикуваме ги за ционизма, но( да не дава Господ) я Ердоган да ни откъсне парче земя, тогава ще станем суперционисти!Апелирам към равнопоставеност и приятелство с еврейте!

64

Анонимен

преди 10 години

Смятам, че с еврейте и особено с хазарите имаме много прилики, включително и генетични. Замисляли ли сте се, че прадревната ни родина в днешните предели на Пакистан и Афганистан може да не е първото ни обиталище и да сме обитавали Палестина и Шумер? И как хиляди прабългари се събудили една сутрин като йудеи и се нарекли хазари? Запомнете едно- еврейте и българите са еднакво мразени от съседите си, еднакво умни и пробивни и където стане някоя каша винаги има еврейн или българин. Те ни бият само по взаимната си подкрепа, докато ние се цакаме един друг. Критикуваме ги за ционизма, но( да не дава

63

чичо Луцифер

преди 10 години

Няма значение какъв си по народност - ако искаш, може да си от Полинезия и да се разхождаш с препаска от листа. Въпросът е с какво допринасяш за развитието на обществото. Сред евреите, както и сред всички останали народи, има както свестни, така и абсолютни ***. Съпротивата не трябва да е срещу народи, а срещу факторите, превръщащи групи от хора в заплаха за развитието на човешката цивилизация. Мейнстрийм религиите и родствените привилегии са сред основните фактори.

62

Анонимен

преди 10 години

"Аз съм ***. Аз съм супер ***"

61

Анонимен

преди 10 години

Всъщност, гоненията срещу етнически определилите се като "евреи" си имат причини от човешки, твърде човешки характер...Достатъчно е един френологичен анализ на черепа на един евреин, за да се намерят поне 10 причини в характера му, нямащи нищо общо с коя и да е религия, за да бъдат гонени, и преследвани първо от християните, пък за това, че Хитлер ги бил избивал, като че ли е типично християнска проява на обич към ближния, или катализатор за това, точно след края на войната евреите да окупират чужда територия и земя, и да я нарекат "Израел"- колко нескромно нали? Юдея май се казваше държавата

60

Анонимен

преди 10 години

"Само мъртвият евреин е добър евреин".

59

Сандо

преди 10 години

В концлагера съобщават, че за вечеря ще има кюфтета.Всички нещастници са възхитени. Привечер идва пазача и им казва:- Трябват ми доброволци за каймата.

58

Шоп

преди 10 години

Никой не пречи и на българите да са сплотени, да имат високо самочувствие и т.н., но някои поредпочитат да се лигавят на руския химн и да боготворят кремълското джудже.

57

Анонимен

преди 10 години

Ако беше Будист в БГ - щяхте да сте много супербудалисти...все Буда-ли...

56

Исая

преди 10 години

Но те се разбунтуваха и оскърбиха Святия Негов Дух;затова Той се обърна и им стана неприятел,и сам воюва против тях.Исая 63:10.

55

Horst Wessel

преди 10 години

Как евреите са бягали от Аушвиц?Много лесно,влизали да в крематориума и....дим да ги няма

54

до 74 коментар

преди 10 години

Ти явно си по -нов във форума защото тоя" отвъншния" поства доста преди "австралиеца". Външния отначало се правеше на англичанин сега е канадец. Май оня от Сидни е негов последовател но са приблизително еднакви ***. Само тоя Отвъншния няма още видео но в това не съм много сигурен. Но камерите струват пари а в нета се пише безплатно :)))

53

хер Химлер

преди 10 години

Да, знам ги тези суперевреи, супер са във всички агрегатни състояния.

52

do 69

преди 10 години

pinokio ti li si ve??????

51

trut

преди 10 години

Еврейте ядат деца.Еврейте са мега зли.

50

Анонимен

преди 10 години

Джудеин...Юда...

49

коментар

преди 10 години

Като гледам коментара на "отвън", явно се е появил последовател на "австралиеца" от Сидни.

48

4око

преди 10 години

От газовата камера:-Пуснете ни! Пуснете ни!Отвън:Пускааааам! Пускааааам!

47

werhwolf

преди 10 години

Защо се крият зад имена,като Лари Кинг,Боб Дилън,Уинона Райдър,Карл Маркс......Нали са горди потомци на хазарите?

46

Granatomet

преди 10 години

Гнусното хазарско племе са толкова евреи( семити) колкото са иескимосите. Така и този супер-хазарин