31

Анонимен

преди 10 години

След тази добра новина тъпия електорат на БСП циггани,червени бабички ще си легнат спокойни.За нас остават тревогите, знаейки какво ни чака - плащане на дълговесъсипване на икономиката наливайки пари в губещи държавни предприятия,плащайки на енергийни фантоми и т.нНяма как да заспиме леко

30

aaaa

преди 10 години

Искам да помоля всички, които спорят с червени *** да спрат да го правят. Това е едно от най-безсмислените неща, които могат да се правят. По дефиниция и исторически факти това са прости хора, необразовани и то с претенциите, че са по-прави, по-интелигентни и че не са виновни за НИЩО.

29

55

преди 10 години

До дгснКогато Станишев говори "истината",си прехапва долната устна,забележете го....

28

Анонимен

преди 10 години

26 брат днешните западняци са задънали до гуша в дългова както крава в ла..наи им трябва някакъв фокус да си изчистят задължениятапример страна Укртайна да я елиминират по трасето за газ, за да си доставят по-евтин газ от Русия оттам по-добра конкурентноспособност, а за украинците бедност и да да ду...хат супата.ЕС търси на кой да си стовари дълговете.Америка е лесна тъй като тя ги изнася с инфлацията по света.

27

до 21

преди 10 години

Тези опорни точки сме ги четем вече 8 месеца.Кака ти Монка да измисли,ако може,разбира се,нещо различно?Истината е,че БЪЛГАРИЯ НИКОГА ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛА ПО НЕГРАМОТНО,КРАДЛИВО,КОРУМПИРАНО,НАГЛО,ЛЪЖЛИВО И БЕЗКРАЙНО МЕРЗКО ПРАВИТЕЛСТВО,КАТО СЕГАШНОТО.Само задължително гласуване?

26

дгсн

преди 10 години

СПОРЕД ВАС ИМА ЛИ ИСТИНА В ДУМИТЕ НА СТАНИШЕВ ?Борисов остави разорена държава - опразнена хазна, мизерстващи хора и неработеща икономика с гигантска безработица. Това, което говори, ми напомня Винету, заяви още Станишев. -----------------------------Не, няма истина в думите на украинският наглец Станишев.

25

Анонимен

преди 10 години

prost chobanino, 800 dushi kandidastvat za edno rabotno mqsto do vchera.. Ne katastrofa, ami strashnia sad chaka skapanoto vi cherveno pravitelstvo ako ne zapochnete da rabotite. Za edna godina nisho ne ste napravili osven da kradete i pluete.

24

Един българин

преди 10 години

Вече започвам да си мисля, че днешните западняци са древни умни българи, избягали от тогавашните комунисти !

23

ДОЛУ БСП

преди 10 години

А като всичко е наред защо трябваше да теглите кредити?А като контрабандата при ГЕРБ уж била 3,5 милиарда защо ще теглите нови 4, 5 млрд. кредит през 2014 г. ?

22

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТАНай-нагло и безотговорно,Боко и Дянков приватизираха Сребърния фонд и Резерва на Здравната каса,почти милиард и половина,четири години замразиха пенсии и заплати,за да се правят на примерни и финансови Гении на световно ниво.Увеличиха с почти 100% цените на цигарите и 360% цените на лекарствата,над 40% цената на ел.енергията,за да може Митко Каратистчето да получава по 300 000 лв.заплата!

21

Един българин

преди 10 години

"Много сме далеч от апокалиптичната ситуация... - пропадайки в пропастта, все още не сме се разбили в дъното !

20

До Стойко

преди 10 години

Благодарим все пак на новото правителство което според западните медии е съставено от технократи и експерти а не от лица събирани от кръстовищата! Благодарим му че за 8 месеца успя да увеличи фискалния резерв от 2.7 млрд. лв. на 4.8 млрд.лв. Благодарим че намали и външния дълг с 200 млн. лв. и макар да взе 2 млрд.лв. заеми погаси стари задължение от времето на Герб за 2.8 млрд. лв. Ако бе тиквун не само ел. енергията сега би увеличена с 40% каквито планове имаше,а България би била в реален фалит

19

ppt

преди 10 години

задължават фирмите да предвидят какъв оборот ще имат през тази година и да внесат авансово данъците преди това го нямаше

18

dimitar

преди 10 години

komunetata lajat taka kakto izlagaha horata i s obeshtaniyata za izborite.samo naivnik i glupak moje da im vyarva.vreme e da varvyat na bunishteto na istoriyata.

17

бобо

преди 10 години

До фактите: Абе тва всички ли българи сте толкова прости или само отделни индивиди като теб!!!?? Ква икономика бе брато,в кой сектор е тая икономика,че незнам!!?? При кой социален министър пенсионерите протестираха пред мин.съвет с тенджери и ***,а ,я ми кажи не беше ли при МасларкатаЕ,сега нали вдигнаха пенсиите с по 5 лв., а тяхните заплати само с 354лв..!!! Ооооо,***,е на такива като теб ,те разчитат!!! Как си с амнезията!!!Стой в БГ и да не си посмял да отидеш в чужбина да живееш!!!!!

16

aaaa

преди 10 години

Абе какви са тея имена - Чобанов, Орешарски, Свинаров, Овчаров, Калфин, СтаниШеф, ВАгЕнЕн. Къде са българите с IQ над 50 ??? Не че съм фен на Главата, ама поне си има яко име, царско дори. Селяните и наследствените *** ни управляват в момента. Квото ти е името, такъв си оставаш. Елена Кучкова - ххахахаахахахахах познайте що така се казва.... лелелелеле в каква комедия живеем.

15

Стойко

преди 10 години

Положението в страната в деня в който Буда бе принуден да се махне от властта:Фискалният резерв в БНБ падна на критичните 2.7 млрд. лв.Паричните резерви на държавата отново слязоха на критично ниски нива. По последни данни на БНБ към 8 март фискалният резерв в централната банка възлиза на 2.7 млрд. лв.Данните на БНБ показват, че в рамките на седмица резервът се е стопил с около 713 млн. лв

14

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТАА нещо за бюджета 2009 нещо да кажеш,той кой е по ред след 1997 год ?

13

Анонимен

преди 10 години

САМО С КАСОВАТА ОТЧЕТНОСТ НА ДДС,КОЯТО Е АБСОЛЮТНА ДИСКРИМИНАЦИЯ И ЗА КОЯТО СЕ МЪЛЧИ,ЩЕ ИМА МНОГО ФАЛИТИ ТЕПЪРВАМОЛЯ СЕ НИКОЙ ДА НЕ СЕ РЕГИСТРИРА ОТ МОИТЕ ДОСТАВЧИЦИ,ЗЩОТО АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМТОЛКОВА ЗЛЕ НЕ СА БИЛИ НЕЩАТА ОТ ГОДИНИМИСЛЯ,ЧЕ ТОЯ ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА

12

55

преди 10 години

А как са приходите от бандероли бе Ахмак,някой купува ли изобщо...