112

Дон Кольо

преди 10 години

Поздравявам всички депутати с песента на Rammstein, наречена ***.

111

Анонимен

преди 10 години

Закони срещу зоофилията бяха приети в мнозинството страни в Западна Европа, включително такива с гей бракове (пресен пример - Швеция), предстои приемането им в целия Европески Съюз. В Русия зоофилията е напълно легална. Узаконяване на инцеста не е на дневен ред абсолютно никъде.

110

Би било безпринципно, ако атакисти и гейове едновременно са ми слагали минуси.Ако някой не е разбрал, аз съм "за" инциативата на Атака без да съм им фен, но ако са последователни, биха спечелили много повече с изтъкването на факта, че по-голямата част от българското общество е консервативно с традиционни ценности и подобни гей-провокации са несъвместими с обществения мир.

109

Анонимен

преди 10 години

USA I EU SA 666 NORMALNO E DA PODKREPIAT PEDOFILIATA,ZOOFILIATA,HOMO......

108

Анонимен

преди 10 години

"Много хомосексуалисти в парламента преброи Гаджева"Кога ще почне преброяване на дивите зайци?

107

специaлист

преди 10 години

Въпросa е принципен, хомосексуaлизмa в двете му форми го е имaло винaги, от кaкто човекa е почнaл дa регистрирa събитиятa около себе си. Принципносттa тук е дa крием ли, че у нaс имa хомосексуaлисти, дa използвaт ли кругове зaвисимосттa нa тези хорa в политикaтa и обществото, кaто техни мaрионетки, дa продължим ли с лицемерието... Или дa приемем, че тия хорa съществувaт, имaт своя проблем и ние знaем зa него! Що се отнaся до руските *** от aтaкa, те днес говорят товa, което москвa е кaзaлa.

106

evgeni1234

преди 10 години

Хомсосексуализма е изкривена норма на поведение,лансиращо се като суверенно право на демокрацията,но не трябва,защото това не е демокрация,но анархия("Вавилон").Такива са и духовните изкривявания на попщините,въобще религиите,защото са най-гнусното психотронно оръжие на Сатана.А на ходжата,пръдливия Хорхе и юдаисткия и попа-Сопа.

105

t0read0r

преди 10 години

не знам ге*овете какъв проблем за управлението на страната са, но лудите, ДС ***, трафикантите на амфети, наркозависимите (каквито са основно функционерите на атака), протурците, проруснаците, проамериканците или най-малкото много простите ми се струват истинските виновници за дереджето на страната. а кифлата от снимката няма нужда да бъде обсъждана, само и се вдигат акциите.

104

evgeni1234

преди 10 години

Някои от вас не си ли задава въпроса:"кой се опитва да променя времена и закони" Това е описано в Писанията и Новия завет kato-"ангелът с бели одежди"-"антихрист"-Сатана,който покварва народите с "образ и подобие" на Втора заповед"".На попа и онези които издигнаха лозунга:"религиите в услуга на обществото"-Сопа.

103

Анонимен

преди 10 години

Бедните "българи" обичат "Атака", защото са ***.

102

до 118

преди 10 години

"въобще религиите,защото са най-гнусното психотронно оръжие на Сатана"-таНе плюй и не питай за религиите. Господ ни пази всички нас, хората, бих казал.

101

Анонимен

преди 10 години

СПОМНЕТЕ СИ ПОКОЙНИЯ ПРОФ.ЖЕЛЯЗКОВ НА КНСБ- СЕМЕЕН МЪЖ С ДВЕ ДЕЦА И - ГЕЙ. САМ СИ ГО ПРИЗНА, ЗАЩОТО ИМАШЕ МНОГО КОМПРОМАТИ С КОИТО ГО ДЪРЖАХА НА КАИШКА , НО ИМА ОЩЕ ОНЕ 50 ЧОВЕКА ВСЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ ВЪВ ВИСШИТЕ НИВА НА ПОЛИТИКАТА

100

ODESSA

преди 10 години

Честит празник на всеки атакист.

99

Анонимен

преди 10 години

ЯВНО НЯКОЙ СЕ Е ЗАГНАЛ ЛИЧНО И МИ Е СЛОЖИЛ МИНУС, НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТИТЕ. БЪЛГАРИЯ ОТ 20 ГОДИНИ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ГЕЙОВЕ НА ВСЯКО НИВО

98

ЛЯВ

преди 10 години

Защо да има забрана за демонтрация на "ненормалността" хомосексуализъм а да е разрешено демонстрация на Болен Лидеров като таза във Варна?Кой по ненонормален?

97

ДО 117

преди 10 години

И какви права не ти достигат,ако не е тайна?

96

Целокупна България

преди 10 години

Темата "за" и "против" парадирането на хомосексуализма отдавна е в публичното пространство. Същото се отнася за "легитимирането" на зоофилията и инцеста.Атака не откриват топлата вода. Освен това не правят услуга на обществото с израза, който много често използват "ние от Атака мислим така". С това се създава впечатление, че това е лично тяхна оценка, с което само наливат вода в мелницата на опонентите си.

95

Анонимен

преди 10 години

Хахаха! Га стана калайджийка, га ти почерня ***??? Че и според начина на гласуване си личало кои какви са?!? Ми така им плащат, така гласуват. Вие в Атака много добре ги знаете тези неща, нали?

94

evgeni1234

преди 10 години

Според Вавилонския календар днес да почерпят Педитата а според попския,понеже вече Майския отмина на "кино",утре да почерпят бабите и 3пСв. Симеон Богоприимец и Анна пророчица. Св. пророк Азарий. Св. мчци Адриан и Евула

93

Анонимен

преди 10 години

Честит празник и на "лорд" Минчев!Да не го пренебрегваме все пак!