40

Анонимен

преди 10 години

Тези жалки *** само Борисов им е в устата!

39

Българин

преди 10 години

По-добре ДПС отколкото Герб!!!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Гледах го сунтринта по канал 1 В целия парламент ДВА ЧАСА ехтеше името Борисов Сигурно чак отвън парламента се е чувало като Местан ни обяснява за Борисов

37

Анонимен

преди 10 години

КРАДЕЦЪТ ВИКА ОТНОВО ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ..........

36

Човек

преди 10 години

Какво направихте за тези години във властта,освен лично и партийно забогатяване.Създадохте и обвързахте стотици фирми в обръчи и кръгове,които ви се отчитат с дебела парса сега.Не направихте нищо дори за собствения си електорат,само го плашите и унижавате,но това нали се учи в ДС.Всички са ви виновни,само вие не,но от сбироток като тази партия какво да се очаква.Целунах те се с Станишев,ама то по любов не може,трябва и да се плаща,да дойде време за равносметка.Харчите милярди,да ги плаща народа.

35

FBI

преди 10 години

Борисов използва трикове на Тодор Живков , през 1986 бе създаден Проект Възродителен Процес за да се избегне СКАНДАЛА Фалита на България 1989 така Тодор Живков си изми ръцете , на български му се вика КОНСПИРАЦИЯ и ТЕРОРИЗЪМ за което всичко беше ПИТО-ПЛАТЕНО

34

Анонимен

преди 10 години

Някой да не твърди, че този говори български?

33

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Вече не мога да ги гледам и слушам заклещили са се като бесовица не знаеш кой кого язди и хапе.Як кривак и силен ритник може да ги пропъди кой от къде дошъл , а и кучкарници има с ограда и храна толкова колкото ядем ние за да не умрем.

32

Анонимен

преди 10 години

Задкулисие е професор по синтаксис да е министър на спорта!

31

David, 78 godini

преди 10 години

Mestan s uspeh ste stane perfekten bg vatreshen minister pri novite 100% majoritarni izbori!v pensionerskite klubove po selata i gradovete vsichki mnogo go haresvame za vatreshen minister na BG.

30

dragko

преди 10 години

Преживе-бивши колеги,сега се "топят"взаимно в името на жаждата за власт и пари!Какъвто Борисоф,такъв и Лютви!И темподобни: Костофци,Симеончовци,Догановци,Стояновци,Сидеровци и прочие, много,много "участници"в управление и разграбване!Въобще от 1989-та тече "светъл"период от историята на България!

29

Аз

преди 10 години

Тоя Мъстън само раздава определения на последък... ясен сигнал, че си отиват от властта!

28

Анонимен

преди 10 години

Erdogan taka go mrazi tozi,direktno nari4a nevernici,dinsizi depesarite

27

Агент мазен!

преди 10 години

Ами ти какъв си бе ченге непоръбено?! Колко трябва да си изпаднал като политик, за да повтаряш на един *** измислиците за срещите му с ББ?! Ти ли му плати да плямпа небивалици или Доганчо, или Пеевски, или Бареков? Всъщност няма значение КОЙ, вие сте едно и също! ПОМИЯТА КОЯТО ЗАЛИВА БЪЛГАРИЯ! ПУУ! ОТВРАТ!

26

Щирлиц

преди 10 години

АГЕНТ - ДОНОСНИК ПАВЕЛ ....АКО ИМАШЕ МАЛКО МОЗЪК В КРАТУНАТА ТИ , ЩЕШЕ ДА МЛЪКНЕШ ЗАВИНАГИ ... ОСОБЕНО СЛЕД СЛУЧАЯ Б И С Е Р О Ф Ф ....

25

Анонимен

преди 10 години

Лютви недей се напряга павече ,освен БСП никоя друга партия няма да можеш да разрушиш

24

vesko02

преди 10 години

Този приема желаното за действителност.Ако бълнува като спи и тогава лъже.

23

Лала

преди 10 години

Местан нали няма никаква работа със СРС -тата, от къде знае тогава какво прави Бойко с Петното?Много ги е наплашил Бойко, покрай него още им е трудно да ни направят турска колония!!!!

22

Агент Павел

преди 10 години

Доносникът говори за агент Сава-Разпределителя на задкулисието.В Държавата на ***-Крадеца вика,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА...Лао Дзъ е казал-Всеки познава доброто като добро,само защото има ЗЛО.

21

Анонимен

преди 10 години

Бисеров