52

cico ristio

преди 10 години

Lukav evrein

51

Анонимен

преди 10 години

Не е чул аргумента че е обръзал БСП с ДПС? Че за да печели той и кликата около него, цялата партия трябва да бъде подчинена на него? Силно се съмнявам. Както винаги той се прави на луд и не вижда че трябва да напуска. Загубата на изборите идва и той направо се е паникьосал какви глупости да измисля.

50

Иван тоягата

преди 10 години

До Анонимен: Откак се пръкнаха сдс , а по късно и герб , парламента се оказа с най много *** и гейьове ! Така че , отговора на *** ти въпрос ,господин "демократ " седесаро-гербер е налице и той е абсолютно верен ! Айде бегай при Костов ,на сметището !

49

Анонимен

преди 10 години

Абе *** скапани-пет пари не давам са вашето бсп или абв и агент Гоце и Станишко и цялата ви червена свита,стига сте мислили за тези евроизбори а работете за икономиката,ифраструктурата...тези сфери особено последната са в много лошо състояние,от 1 година на народа се хвърля само прах в очите,а важни проекти за перспективата на страната не се спрягани дори като важни от вашите партиици.България не започва или свършва с БСП ИЛИ АБВ...

48

жалко подобие на чо

преди 10 години

Ех,тая устичка,как си я свил пак....лицемер долен,всичко ти е в главата само пари и далавери,ама скоро ще слезещ от клона-ще видиш

47

lpp

преди 10 години

На много страни започнахте да се дупите другари комунисти!Реномето ви е мноооого близко да не кажа еднакво с това на магистралните окаринаджийки.

46

hili

преди 10 години

Nemojes da se podigravas s sazdatelq si (agent goce ) toi tee sazdal toi e tvoq bog prirodata si otmastava

45

до неразбралите

преди 10 години

Евреин като протяга ръка е да взема, не да дава!

44

Божо

преди 10 години

Тези гнусни антибългари си мислят , че БЪЛГАРИЯ е тяхна !!!! Вземете си сидеров, бареков, местан и всички други червени тарикатчета и си ходете в северна корея !!! Най-гнусното нещо е да използваш простотията и зависимостта на хората , за да правиш пеликанска гуша !!! Заради излъганите баби, *** и наивници, заради избитите БЪЛГАРИ , ВЪРВЕТЕ СИ, ГНУСНИЦИ !!! "Партията" ви е ТУМОР в снагата на РОДИНАТА ни !!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!

43

Анонимен

преди 10 години

Всички тези закачки м/у комомунягите сергея и гоце...бяха игрички на червената мафия,за заблуда на простолюдието....Нещастници,и вашия край наближава...Червени мухлясъли фуражки...Отново искате да си смените името на столетницата - но трябва да знаете,че ще ви е запоследен път ...Червени ***! Червена соц.ком.мафия!

42

Посрано 20

преди 10 години

Станишев, а дупе готов ли си да подадеш?Ти до днес май нещо щеше да ги изключваш?Ква стана тя?

41

Мая МУХОМОРКАТА

преди 10 години

Е, на другите избори , пак си стойте в къщи или идете за гъби , за да може ГЕЯ , БЕЯ , ЗЛОДЕЯ , ЦАЦАРОВ и Мая МУХОМОРКАТА да ни оправят отзад отново и отново , още 4 години защото явно това ви харесва !!!

40

Анонимен

преди 10 години

Тоя с едни и същи аргументи вади и прибира нагайката,а бе с една дума несерьозен човек.

39

izo

преди 10 години

щяха да ги изключват, всички организации били зад станишев, а сега им се моли, голям страх , явно далаверата от това да си мандатоносител е огромна

38

Съсел на колене

преди 10 години

Жалко съселче, да ти припомним ли обидите към Президента Георги Първанов от вчера или вече ги забрави. Не само ГЕРБ но и Президента ще спечели повече депутатски места от бсп. Това са ти казали социолозите и за това лазиш по колене пред Президента Първанов.

37

Анонимен

преди 10 години

Подал ръка..."като просяк за милостиня"

36

Анонимен

преди 10 години

Типично действие на предател. Първо ги нападаше, после ги игнорираше, сега им предлага приятелство, следва умилкване, а после бягство при менторите.

35

Анонимен

преди 10 години

Мандатоносителят в скоро време ще носи 2 потрошени орехчета.

34

mitaski kakalqski

преди 10 години

Stanisev protegna raka kam parvanov kakvo li stecmu podade parvanov

33

нострадамус

преди 10 години

Обречени сме да ни крадат фалшиви комунисти - вие ги наричайте с имената на каквито партии искате!